KArtık resmen korkudan napacağımı bilemiyorum.. Bu evden çıkmama işi iyi olmadı..
Bazen bebeği eşime veriyorum bak diye sonra bende ya bulaşık yıkıyorum ya da ertesi gün için yemek hazırlıyorum ve ister istemez insanlık hali kafam bi yerlere dalıyor.. Sonra eşim çocuğu uyutuyor ve sigara içmeye dışarı gidiyor ve mutfaktan çıkması lazım neyse arkamdan geçiyor ben ensemde bir nefes hissediyorum ve o korkuyla arkama bi bakıyorum eşim çığlık çığlığa bağırıyorum korkudan.. ve esimin dediği de şu korktun mu? artık kafayı yemek üzereyim.. korkum geçince eşimle gülmekten resmen yerlere yatıyoruz
Üst üste olduğundan bu olaylar artık diken uzerindeyim açaba eşim ne zaman gelecek diye
Sizde varmı böyle şeyler
Olmaz olur mu ama eşim beni fırçalar korktuğum zaman evde benden başka kim var neye korkuyorsun sen diye
kız bende korkunc bir olay analatacaksin sandim
Korkunç bisi yazdın sandım valla
Ahahaha ay bende yasiyorum hep o durumu mutfakta is yaparken dalip gidiyorum esimde bi anda arkamda belirince aklim cikiyo defalarca dedim ki sessiz gelme az ses verde gel korkuyom diye sessiz gelmiyorum k inasil duymadin geldigimi diyo en son hamile kaldiktan sonrada bi kere oldu oturdum agladim tamda hamilelik duygusalligi cokmustu senin yuzunden hep korkuyorum bebegime bisey olursa gorursun diye ondan sonra salondan sesleniyodu ben geliyorum korkma diye oyle geliyodu
Ahahhaha daha korkunç bir şey bekliyordum
Hıc sorma ya gecen korku fılmı ızledık gıttm tuvalete sonra bizimki gecmıs gorunmeyen yere bi korkuttu bi sıcradım bide ellerı kaldrdım ey allahm benımkıde ne kafaysa ) her gece valla kontorl edıyom artık
Kız zaten demin biri korkunç bir olay anlatmış üçüncü satıra gelince sıçtım altıma çıktım posttan. Başıma ne gelirse meraktan zaten
Kız bende heyecanlı heyecanlı okuyorum
Olmazmı bizim lavaboya mutfaktan giriliyo iç içe böyle bugün lavaboda çıkıcam ellerimi yıkıyorum oda girdi mutfağa girdiğini gördüm güya buzdolabın arkasına saklandı çıkınca aklınca beni korkutucak ama ben onu gördüm korkmadım
Tek ödlek ben değilmişim demek ki sevindim bende çok korkuyordum çığlığı basıyodum hep sonunda söyleye söyleye öğrettim artık ses çıkararak geliyor gelirken
1,507,882 soru
24,612,250 cevap
364,133 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın