Kizlar ikizlerime hamileyken 28haftaliğa kadar bi çop dahi alamadm. Baka kaldm. Ne istersem kaynvalidem karişti alma alma goturme niyet etme. Sen doguncaya kadar bi sey almiyacagiz dogurdugun gun alariz 5 dk icinde falan. Daha cok var doguma kalbini kirmayayim sustum derken ikizlerim dogdular. Kaybettim nasip olmadi zaten hicbisey.
Şimdi hamileyim ya şimdide başlayacak. Ama dinlemeyecem hep ne istersem alip koyacam, belki nasip olur belki olmaz ama ben yinede o hayalimi kalbimde koymayacamm..
Keske ikizlerimdede oyle yapsaydm diyorum. Ay niyet etme kotu bisey deyip yedi basimin etini. Bazen nefret ediyorum duşundukce..
Bakiyorum herkes burda aliyor bi seyler hörgu falan yapiyor. Ben neden yapmayayim bana neden olmaz? qaynanamdan zehlem gedir heqiqeten bezen nifret edirem bu sozleri yadima dusdukce linclemeyin lutfen haksiz değilimmm içimdr kaldi :(
Alınması gerekir tabiki de canım
Yaa kiyamam ya. Çocuk senin çocuğun zahmetide senin sefasida senin olsun hicbirsey kalmasin canim içinde. Kimseyi dinleme kafana takma hiçbirseyi.
Bizde hep cinsiyeti öğrenip öyle alırız dedik öğrendik ama 18. Hafta bitmek üzere virüs dolayısıyla hicbirsey alamadik bugün artik eşime dedim alicam biseyler evde görmek istiyorum artik
Cinsiyetini ögren bekle aytaç acele etme benimkinden küçükdür senin bebiş daha hafta olarak herşey olur zamanla içine sine sine alırsın
Canm benim o meleklerin seni cennette bekliyorlar üzülme. Rabbim karnindaki meleğide sağlıkla kucağına almayi büyütmeyi nasip etsin .Sen Hayırlısıyla cinsiyetini öğren sonra yavaş yavaş almaya başla kimseye bakma
1,486,966 soru
24,308,688 cevap
344,590 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın