0 oy
1,070 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar ben dogum icin annem gule geldim gorumcem ve eltimle konusumuyorum bana iftira atti gorumcem eltimde yatak odami kaynim ve kayinbabam gulun onunde komustu diye esimde biliyor buni ben annem gule geldim gorumcem gurup kurmis esimide katmis benim olmadigim bi gurupta ve bu iftiralari konusmadigimizi bile bile onlarin gurubuna giriyor sinir olmakta haksiz miyim dogum yaptim bebegim ameliyat oldu kayinlarimin hepsi aradi ama eltimin kocasi aramadi simdi kavga etsem haksiz degil miyim arkamda hicbirzmaan durmuyor

9 Cevaplar

0 oy
(18,204 puan) tarafından
esinin arkanda durması lazm aramadı diyorsun esinin bunu kendisi bilmesi lazm 
tarafından
Kendisi biliyor goeumcemin bana attigi iftiralari herseyi kendi gozuyle gordu eltim yatak odami gorumceme soyledi oda babasina kardeslerine anlatti esim bunida biliyor konusmadigimizida biliyor iki gun oldu ne aradi ne sordu vatsaptan gordum kimle konusuyon dedim gurup kurmislar onlarla konusuyorum dedi eltim herkes o gurupta ama karimin olmadigi gurupta benim ne isim bar demiyor kaynim gorumcem esimi cagirirlsr gider ama karimi cagirmamislar gidemem diyemiyor
tarafından
Ve gorumcem anneme hakaretler etti ama o bile umrunda degil bunuda biliyor
(8,218 puan) tarafından
Yatak odami anlattı ne demek ben pek bir anlam veremedim
(18,204 puan) tarafından
tepkisini koymasi lazm canm sen onun esisin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kardeşi eklediyse cikamamistir adam 
tarafından
Ama oda desin benim karimin olmadigi gurupta benim ne isim var neden ben ailemin evine dogum yapmaya geldigim gibi eklemiski esim hep oyle beni cagirmazlar onu cagirirlar umrunda olmaz gider anneme gorumcem bi suru hakaretler etti gine umrunda olmadi
tarafından
İşte sen konuşmuyorsun ama o görüşmeye devam ediyor sorun burda .onlar görüşüyorsa oda ekler haliyle o da çıkmaz .onun sana iftira atıldığında tepkisini koyması lazımdı
tarafından
İki ay komusmadi gecen defa ablamin dugunu vardi geldim memleketime komusmaya basladi yoklugumi firsat bilip esim herseyi goruyor ama beni takmiyor dusun hastaneyi ariyor bebegimle ilgili bilgi aliyor ama bana soylemiyor ben doktoru ariyorum soktor bana diyor ki esiniz soylemedi mi size diyemiyorum bisey
0 oy
(1,404 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Allahım burda ne hikayeler okuyorum :(  ne görümcem ne kaynım ne eltim hiç bir yok çok şükür eşim cöpsüz üzüm :D (ama sen sonuna kadar haklısın elbet Rabbim bilir onlara yapacağını ama kocamla konuş )

tarafından
Zoruma giden esim ne ariyor ne soruyor dgum yaptim doktoru ariyor bilgi aliyor ailesine soyluyor ama bana soylemiyor ben aksam arayip diyorum aradin mi diye somra soyluyor bebegimle ilgili herseyden ailesinin haberi var ama benim yok ben ariyorum doktoru doktorda esiniz aradi soyledim size soylemiyor mu diyor sorumu soramadan kapatiyorum
(1,404 puan) tarafından
Ben 10 ay önce 5 aylık erken doğum yaptım ve oğlumu kaybettim tek bir an yetti Evlat tan başka hiçbirsey umrunda olmamalıymış bir annenin  bu dünyada sadece o olsaydı diyorum yanımda geri kalan bütün dünya yansaydı yine umrumda olmazdı yani demem o ki bebeğim ameliyat oldu demişsin o sağlığına bir kavuşsun kucağına al sağlıklı bir şekilde gerisi ver yansın alev alsın iftira en büyük günahlardandır Rabbim görüyor hepsini
0 oy
(906 puan) tarafından
Sana iftira attiysa esinin tepki gosterip kardesi dahi olsa konusmamasi gerekirdi...yani konusursa boyle olur grupta kurar muhabbette
tarafından
Bilmiyorum anneannem de dedi esin herseyinizi kardesine anlatiyor evinede gidiyor inanmadim inanmak istemedim gitmiyorum dedi acaba ben evdeyken gizlice disariya diye oraya mi gidiyordu cildiracam sutumu bile sagamiyorum sinirden
(906 puan) tarafından
Gorusmuyor olsa telefondada grup kurmazlardi canim, belliki sen kusmussun ama esin kusmemis , bu olaylara senin kadar onem vermemis yani...Israr edersen huzurun kacar hatta cok sahit oldum burda bosanmaya giden bile var uzerine dusersen,dusmezsende boyle sinir olursun sakin ol dusun illaki mantikli bir yolu vardir
tarafından
Demek ki yeterince takmiyor beni umursamiyor ya hani demiyor esimin olmadi guripta esimin olmadigi yerde benim isim ne cok zoruma gidiyor sinirden sutum gelmiyor en son pompayi kiracam sinirden
0 oy
tarafından
Bence yanlış düşünüyorsun canım bende yıllardır görümcemle konuşmam ama hiç bir zaman eşime konuşma demedim kardeş onlar kandiller de bayramlarda ara sıra arar abisini halini hatrunı sorar konuşurlar hiç konu yapmam bunu haa tavrım bellidir benim evime gelemez benimle muhatap olamaz bayramlarda annesine gelir karşılaşırız bana yanaşamaz ama abisiyle bayramlaşır sen sevmiyor olabilirsin ama onlar kardeş yapma bence öyle hem niye sevmediğin insanlar için kocanla kavga edeceksinki boşveerr
tarafından
Ya konusmasin demiyorum canim ama ben geldigim gibi guruba eklemeler esimin evlerine gitmeleri ona ne demeli konussun ama gurup kurmak ve evlerine fitmek ne demek bide eltimle konusmuyoruz yatak odamizi paylasan bir insanla ayni gurupta olmak ne demek
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Ben olsam madem kocam beni saymıyor, alırım telefonunu onu gruptan cikaririm
tarafından
Evde degilim annem gule doguma geldim dogum yaptim zaten yoklugumu firsat bilip onu eklemis ben gidince xikartir ama gitmeyecem ne hali varsa gorsun
(6,972 puan) tarafından
Eşine dedin mi peki o ne diyor
0 oy
(12,762 puan) tarafından

Sana iftira attılar ve hala konuşuyor  ise haklısın kocan çıksa bu sefer de ona da laf ederler en iyi karar kocan verir sen kötü onlar kardeş arası düzelir iyi olur bosver karisma ama kocana tavrını koy yaptığı yanlış

Mesela senin erken kardeşinle öyle bi mevzu olsa sen konuşmayı keser misin empati kur ve ona da böyle anlat 
tarafından
Canim krdeslerimle konusmama bisey deiyemiyor cunku benim ailemin sirtindsn geciniyor erxak olsun bebegin elbiseleri olsun ailem aldi hepsini
(12,762 puan) tarafından
Ailen alabilir cnm onu demiyorum şimdi eşinle kavga etti diyelim abin konuşmaz misin konuşursun bosver takma bile inkar kardeş aşka kus durmaz sana yapılan unutulur ama yeri gelince sok lafi
0 oy
(49 puan) tarafından
Kız ben kaynanamla kavga ettim kaynanami sildim direk cunku cok agir seyler soyledi normal konusurken bana kin kustu resmen bende onu hallettim yanindan giderken tlfdanda sildim.benim kayınpederimde beni vatsaptan sildi. aile grubu vardı ben ordan çıktım eşim çıkmadı ordan resmimi kaldıttırdı adam. Benim kocam ağzını açıp birşey demedi grup hala duruyor ama hiç umrumda değil kendi oğullarıyla iyi olsunlar benle zaten samimi degillerdi. Sende umursama onlarin ne oldugunu anladin uzak dur kocanda anlamistir ama aile işte boş ver sen kendini koru onlar yaptiklarindan utansin.adam beni sildi şimdide ben büyüğüm gelsin diye beni bekliyormuş beni silen adama ne gidicem kendi kaybetti.
tarafından
Banada kaynanam bi suru hakaret etti gorumcemin aileme demedigi kalmadi bunlari bile bile nasil kaliyorlar erkrkler serefeiz gercekten
(49 puan) tarafından
Benimkide ağzını açmadı gözünün önünde oldu herşey ***** gibi anlamadı üstüne ben saygısızlık yapmışım çünkü onlar oğullarının yuzlerine gülüyorlar kendilerini masum melek gösteriyorlar ondan biz öyle göstermiyoruz : )) aman boşver ne olduklarını belli ediyorlar kendileri kaybediyor hiç karışma zaten kocalar cok akıllı bişey olsalardi bize böyle yapamazlardı kendi kendimizi sahiplenip ezdirmiycez biz diri olucaz yapcak bişey yok. Bizden uzak bize zararları dokunmasın naparlarsa yapsinlar
tarafından
Oyle canim sutuk stresten kesildi dedim napayim diyor vatsapi sil diyorum ailenden kizindan daha onemli mi diyorum silmiyorum diyor dedim oyleyse kendi yoluna herkes dedim ben annem gulde kaliyorum gelmiyorum gelme sen bilirsin diyor
0 oy
(126 puan) tarafından
Bence sen hiç karışma senin adını eşin kötüye çıkarır. Erkekler bizzat kazık yemedikçe akıllanmazlar. Ne saçma eltişi görümceli grup olması. Onlar da zamanla kokuşur. Sen bişey dersen bizi çekemiyor, kıskanıyor derler buraya yazıyorum. Eşin de kavga ettiğin için onlara daha çok yanaşır 

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 792 göst.
4 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde GizemAl (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 596 göst.
9 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zeyno Arslan (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 691 göst.
0 oy
14 cevap 810 göst.
13 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde ilayda4646 (855 puan) tarafından soruldu