0 oy
828 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,109 puan) tarafından
Kizlar cocgu emzirdim tam uyuma modundaydi kucagmda 2 dk daha dursun gazini cikarip yatagna koyaym diyodum biden hickirdi komple yedigini fiskirtarak kustu smdide normal kustu bugun banyo yaptrdim aksamustude komple sirtina kadar kaķa yapmisti boyundan asagi yikadik usuttumu aceba nolur yardm edin korkuyorm suan

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebek kaç aylık 
(2,109 puan) tarafından
13 gunluk
-Reklam-
0 oy
(18,222 puan) tarafından
usuttunuz demekki canm 
(2,109 puan) tarafından
Cok korktm :(
(18,222 puan) tarafından
boynuna kadar yaptigi icin yikadim dedinya  o ara usumuz dikkat et cok kucuk usutmeyin
(2,109 puan) tarafından
Tamam canim cok saoll
0 oy
(17,147 puan) tarafından
Üşütmüş olabilir. Kakası yeşilmiydi yada kusmuğu kokulumuydu.
(2,109 puan) tarafından
Yok sariydi kokmuyo
0 oy
(510 puan) tarafından
Sakin oll olur öyle şeyler kaç aylık bebeğin gazı da olmuş olabilir gazı olan bebek de kusar benim kızım hep kusardı mesela sen sıcak tutmaya çalış ayaklarını falan 
(2,109 puan) tarafından
Gaz damlasida kullaniyoruz cok korktm ya saol canm Allah razi olsn
(510 puan) tarafından
Ne demek canım âmin İNŞAALLAH cümlemizden bizde gaz damlası kullanıyorduk ama hiç biiirr faydası olmadı o kadar paralarda çöpe gitti bunlardan iyi yöntemler deneyin faydasını göreceksiniz birde reflü olabilir dikkat edin bebeğiniz gece uyurken bile kusabilir o yüzden sürekli yan yatırın birde eğimli bir arazide gibi yada şöyle anlatayım sanki yokuş yukarı çıkıyorsunuz gibi olsun bebeğinizin yatağı baş kısmı ve omuz kısmı tepede diğer belden aşağısı da aşağı tarafta olsun böylece kusarsa boğazında kalmamış olur hem kusmasını da aza inidirir bazıları bilmediğinden hep düz yatırır ve bebeğin reflüsü olduğundan kilo alımı zor olur tabi her bebekte reflü yoktur yinede öyle yatırmakta fayda var
(2,109 puan) tarafından
Ayyy Allah gostermesinnn bence o bugun usuttu yada ben usuttum bende dus aldm dun dikisim alndi bugun dusa grdm yelegmi gydm ama sonra mutfakta yemek yaptm mutfakta petek yanmio usuttm galiba  dahada dikkat edicem artkk alt acma minderi yastigi varya ona yatrdm smdi yastgi braz yuksek
(510 puan) tarafından
İyi yapmışsınız o yeterli olur Allah'a emanet olun iyi geceler...
(2,109 puan) tarafından
Saol canim benim hayirli geceler Allah razi olsunnn
0 oy
(8,253 puan) tarafından
Canım bunlar normal şeyler alışacaksin zamanla korkma
(2,109 puan) tarafından
Ne biliyim biden komple fiskirtti yediginin hepsini ustume bosaltti korktm agladim :(
(8,253 puan) tarafından
En büyük derdiniz bu olsun canım :) fazla gelmiş olabilir midesinde reflü.olabilir yatarak emzirme omuz kısmı yukarda olsun emer emmez hemen gazını al .
0 oy
(1,848 puan) tarafından
Bunlara alis canim gazdan dolayi fıskırtarak kusar bebek korkma bisey olmaz biraz dur tekrar emzir gecmis olsun
(2,109 puan) tarafından
Saol canm Allah razi olsun
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Usutmus bence canim o sicak tut bebegi 
(2,109 puan) tarafından
Tamam canm cok saoll
0 oy
tarafından
Çok küçükmüş miniğin ondan panik yaptın haliyle. Önce sakin kal arkadaşım.olur mu? Kakası taşabilir beline felan bu normal, rengi önemli sarı demişsin. Yeşil olsaydı sıkıntıydı evet ama şuan kakasında problem yok. Kusmasıda benim görümcemin beneği kusa kusa büyüdü ki ne kusmak. Olabilir 2 kez kustu diye aklına kötü şeyler getirme olur mu, üzme kendini.hemen. Takip et yeşil kaka ve bir kaç kez daha fışkırır kusma olursa o zaman sıkıntı olur. Bazı bebeklerde reflü oluyor ondan da beslenme sonrası kusma oluyot ama bunla riçin daha çok erken. Bebek için şuan bu sayılar için normal durum. Takipte kal ama kendini üzmeden olur mu canım? Sağlıkla büyüsün minik.. 
(2,109 puan) tarafından
Biden kucagmdayken ustume fiskirtarak kustu ödum koptu ya :(
tarafından
Haklısın böyle diyorum ama bende endişe ederdim haliyle.. Ama normal annesi olabiliyor bazen, inşaallah bir daha olmaz..
(2,109 puan) tarafından
Insallah yaa :((
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Üşütmüş olmalı dikkat et yavruya çabuk iyileşir inşallah
(2,109 puan) tarafından
Insallah yaa :(
0 oy
(124 puan) tarafından
Canım gazı biriktiği için öyle kusmuştur kaka yapması da normal arada bir öyle yaparlar takip et korkma Allahın izniyle birşeyi yoktur
(2,109 puan) tarafından
Kakasindan suphelenmiyorum zaten hani 2 kere banyo yaptrdgmi belirttim biden kucagmdayken fiskirtti odum patladi
0 oy
tarafından
Canım çok gazliysa vde çok emdiyse de olur
(2,109 puan) tarafından
Cokta emdi tam gazini cikarcaktm uyumasi icin brakcaktm
tarafından
Ondandır kuzum
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Benimkiler kaç ay o şekilde idi canım merak etme. Fazlasını kusuyor, tam gazı çıkmazsa kusuyor çok normal. Midesi büyüdüğü için de hıçkırıyor. Benimkileri hatta belli saatleri vardı o saatlerde hıçkırık tutardı :D

Ay o kaka sorunu da ilk kızımda hiç yaşamadım ikincide ek gıdaya geçene kadar sırtına kadar geçiyordu ya daha yeni rahatladım o konuda

(2,109 puan) tarafından
Vallaha azda olsa icm rahatladi ya cok korktm agladm :(
(12,521 puan) tarafından
Korkma canım
0 oy
tarafından
Bugun saat sabah besten beri aynisini yasiyorum doktora gittim sadece kusma durdurucu ilac verebikdi bisey cikmadi umarim altinda yatan bi denen yoktu

Onemli olan kusarken one dogrubyatir cigerine kacmasin

Bide yatiririken yan donuk ve basi yukarda olmaliymis yine bigazina kacmamasi icin
(2,109 puan) tarafından
Cok saol canim benimmmm senin usutme ihtimali falan varmi peki
tarafından
Vatlr tabiki havalar sicak gibi ama serin

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,073 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 642 göst.
9 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelik cennettir (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
10 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,856 soru

24,091,150 cevap

331,754 kullanıcı

...