0 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (782 puan) tarafından

Ya hanimlar bu ev isleri gercekten zor ya ben normalde duzeni falan cok severim temiz evde oturmayi simdi ne oluyo biliyomusunuz

Ben bir hisimla heryeri duzeltiyorum temizliyorum dip bucak ama elimin degmedigi bir hyer kalmiyo hatta oyle bir temizlikten sonra yataklik oluyorum bi an da o temizlik kalmiyo heryerin duzeni bozuluyo yapasim gelmiyo bisey birikiyo birikiyo oyle bidaha diyorum yapicam yapamiyorum ustun koru yapip geciyorum bu sefer derin temizlik yapicam zamn daha cok oluyo haliyle isin icinden cikilmiyo benim buna bir son vermem lazim bide evimde cok esya var gerekli gereksiz milletin evi hali televizyon koltuk bende ivir zivir hep kaynanamin yuzunden ne bulsa bana veriyo koyacak yerim kalmadi bunlari atamiyorum da iyere veremiyorum da sinir oluyorum siz nasil boyle duzenli temiz kalmayi beceriyosunuz valla biri beni gel disari cikalim diye cagirinca temizlik yapiyorum diyorum habire hic bir zmn evim biyere gidecegim anda toplu olmuyo onu yapip vcikmak zoru dayim :(    nasil bir cizelge yapmam lazim su an halilarimi yikadim kurumsasini bekliyorum derin temizlik yapip sericem bundan sonrada biriktirmiycem insallah 

11 Cevaplar

+1 oy
(30,221 puan) tarafından

Kuzum günlük bir isi bitirsen hem.yorulmazssin hemde isin biter

-Reklam-
+1 oy
tarafından
Öncelikle fazla eşyalardan kurtulman lazım kimsenin verdiğini de alma asla senin evin ikinci el dükkanı değil ya da fazla eşya deposu değil. Sonrasında da bütün evin temizliğini bi günde yaparsan yorulursun sırayla yapman laızm bi gün salon bi gün mutfak bi sün yatak odası bu şekilde yaparsan hem yorulmazsın hem de sonraki temizlikte üstünkörü geçmeyip tekrar detaylıya ihtiyacın kalmaz 
(782 puan) tarafından
Tesekkur deerim oyle yapincada hic isin bitmiyo diyolar orayi yaparken obur taraf yine dagiliyo bi sekilde oyuzden bir seferde bitsin diyorum
tarafından
Yok canım öyle iyi olmuyo ben bi gün salonu dip köşe yaparım bi gün mutfak bi gün diğer odaları ondan sonra iki güne bi evi sadece süpürmek bile yetiyo
0 oy
(301 puan) tarafından
Hepimizde var bu sorun canim dip.köse yapyorum ertesi gun yine ayni 
(782 puan) tarafından
Evet ya of kadin olmak cok zor arkadas
0 oy
(982 puan) tarafından
Isleri biriktirirsen isin icinden cikamazsin canim firsat buldukca isleri yap sonraya birakma yoksa ipin ucu kacar 
(782 puan) tarafından
Haklisin bende oyle diyorum ama yine biriktiriyorum  ama artik biritktirmiycem yeter ;)
0 oy
tarafından

Sanırım tüm evlerin ortak özelliği ...

Bu arada kaynanan ne veriyorsa alma , sonuçta evinde koyacak yer yoksa boş yere kalabalık olup yer kaplamasin

(782 puan) tarafından
Esimle bir kere temizlik yaptim cok esya var oyuzden topluda oksa gozukmuyo demisti o bile anlamis yni
0 oy
(8,317 puan) tarafından
Canım öncelikle kaynanandan eşya almaya bir son vermelisin  fazla olanları da elden çıkarmalısın yoksa evin temiz olsa bile belli olmaz . Bana da kaynanam verirdi ilk başta bende oğlu ile başka gün çöpe kenarına koydururmdur . Laftan anlamıyor çünkü el âlemin eskilerin kırığı söküğü yok diye kullanmak zorunda değilim ben.. Sonra sonra bıraktı getirmeyi .
(782 puan) tarafından
Cok haklisin vallaha almiyorum zaten veridklerinide geri goturucem
0 oy
(54,158 puan) tarafından
biri bana gel deyince hic evle.ugrasamam hemen cikiyordum (cikiyordum) 

esyamda cok yok mobilyalarim yuksek silip supurunce heryer temizlenmis oluyor
0 oy
(1,909 puan) tarafından
zamana yay bı günde bitirme bide gereksz eşyalardan kurtulmazsan hiç bitmez işin 
0 oy
(830 puan) tarafından
Depon falan varsa fazlalıklarıni ortadan kaldırmakla başla kuzum :)
0 oy
(659 puan) tarafından
İnslh canim bakarsan bağ bakmazsan dağ olur derler sende elinde topayi ver hemen cicikb
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Ivır zıvır olmicak evin içinde. Kalabalık her zaman temizliğe engeldir. Benim yeni gelin olmama rağmen evim çok sade. Zaten incik boncuk süs hiç sevmem. Hergun düzenli olarak makinaya verip silerim ağır temizlik o yüzden ağır gelmez rutin yaptığım için. Günlük olarak toz al makinaya ver sil. Tamamdır olay. Ben çalışırken hafta içi geç gelirdim yemek yap ye duş al uyu zaten saat 10 olurdu. Pazar günleri sabahtan başla akşama kadar temizlik yap ne dinlenirdim ne bişey 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 1,048 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mavi213365 (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 728 göst.
0 oy
11 cevap 2,015 göst.
0 oy
4 cevap 604 göst.
15 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler