0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından
neeee zamaaan bikana kadar uyuycam:((((((  kizim 1yasina gircek hala uyumuyoooo cok yorgunum

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
14 aylık 2 saat bütün haliyle uyumuyor siz ne konuşuyorsunuz hanfendi hehhehe :D 

Bıkarak uyumak felan hayal tatlım ya hala toplam gece uykum 3 buçuk saati geçmez... Zombiyiz resmen ama canları sağolsun, illaki vardır bi sıkıntıları yoksa onlarda uyumak ister sanırım :) ennn fazla 1 sene daha böyle olur değil mi? dayan arkadaşımmm kazanacağız o hayalimize ulaşacağız inşaallah, yani umarım :) 
(2,241 puan) tarafından
yaa kiyamam :))) insallah kavuscaz hayallerimize canlari saolsun bikac sene daha zombi gibi dolaniriz :) ama ahdim var okula giderken anne 5 dakika derse uyutmayacam kah bakim diycem
tarafından
Bende bendeee :D hehehhh.
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ben 12 de uyuyorum 6 da uyanıyorum gündüz de kızım hiç durmuyor çok yoruyor beni 3 ay oldu pert oldum artik:woot:

(2,241 puan) tarafından
12den 6 ya kadar uyuyosan sukret canim :)))) benimki 1de uyuyo birer saat arayla kalkiyo yani tam ben uykuya dalarken tekrar uyaniyom :)))
tarafından
Benim kızda 2 de uyanır 4 te uyanır en son 6 da uyanır ve uyumaz bir daha
(2,241 puan) tarafından
Rabbim yardım etsin hepimize :)
+1 oy
(3,143 puan) tarafından
1 2 sene daha sabir gerek bize
(2,241 puan) tarafından
canlari saolsun napalim sabir :)
+1 oy
(9,647 puan) tarafından
O bikana kadar uyumalar oncedendi:) büyüsün gene anne kahvaltı diye uyandiricaklar :)
(2,241 puan) tarafından
en azindan sabaha kadar deliksiz uyuyayim da erken kalksam da sorun degil :))
+1 oy
tarafından
Canimm doya doya uyuma vakitleri gecti. Tam kendi kendine uyumaya alıştı diyeceksin bu sefer erkenden kaldırıp acıktım kahvaltı diyecek sonra okul dönemi o bu şu derken vakit geçecek 
(2,241 puan) tarafından
oyle oyle yaslanicaz :) en azindan gece deliksiz uyuyayim da sabah erken kalkmak dert olmaz canim
tarafından
O zaman Rabb'im bebeğine uyku sağlık sıhhat versin canım :))
(2,241 puan) tarafından
amiin canim cumlesinin evladina :)
0 oy
(30,101 puan) tarafından
Biraz zor kuzum kendi kendine uyuyup uyanmayı bilene kadar
(2,241 puan) tarafından
saglik olsun canim da mama iciyo yatmadan once de pirinc unu falan yediriyorum yinede en fazla 1 saat sonra uyaniyo bakalim nolcak
0 oy
tarafından

15 20yastan sonra artık :D

(2,241 puan) tarafından
cok var ya :)))))
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Kendi adıma söylüyorum hiçbir zaman :D

(2,241 puan) tarafından
bazen o kadar yoruluyorum ki bi keresinde esim annesini aradi uyuyomus saat 12 oglen oturup agladim ben yaslanmak istiyorum diye :)))))))))
(12,521 puan) tarafından
Ahaha :Ddddddd

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 188 göst.
2 Nisan 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,426 soru

24,030,262 cevap

328,660 kullanıcı

...