0 oy
592 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (117 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar doğumdan

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

yolunu yapiyo biseylerin sanki .:ermm:

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben doğum yaptığım ilk 40 gün hiç varlığından haberi yok gibiydi kaç kez kavga ettum bundan dolayı . Ama sonra duzeldi yavaş yavaş ama hala da bazen degisyor bı iyi bı kötü yani
0 oy
(18,307 puan) tarafından
sacma konusmus cici anne ne  demek dogum hamilelik cok zor sureç seni anlaması lazım Allah akıl fikir versin
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Benm eşimde biraz ilgisiz ama seninki gibi degl beraber yatmıyorz ama gün içinde gelip sarılır flan bi dün sadece istemediğim bi akrabasna gittiler napyon diye sormak icin aradı oraya gttgini söylemedi ben iki kere sordm ikincide söyledi kapat su telefonu dedim sinirlenip küfür edip kapattı neblm bende aldatiyo gibi hissediyorum ama bu yüzden degl başka sebebleri de var tabi neyse uzun oldu kusura bakma da çıkar kokusu elbet ilerde inşallah öyle bşy yoktur
0 oy
(309 puan) tarafından
yok canım aksine daha çok arttı ilgisi ikinci çocuk sanki daha çok bağladı bizi senin eşinde bi sıkıntı var
0 oy
(30,136 puan) tarafından

Doğumdan sonra erkek lohusalık yaşıyorlar koymuyorlar kadınlar yaşasin MasAllahlari var cok hizli davraniyorlar.

Gecer zamanla çocuğun büyüsün iyice.

0 oy
(3,143 puan) tarafından

Yaşamadım ki daha çok ilgi gosterdi daha cok üstüme dustu daha cok baglandikta . Esin ne alaka böyle davraniyor ki bilincaltina ne yatıyor ki?

Sen bu sekilde konus eşinle tatlindille sıkıntını anlat neymis derdi bir öğren sonra çözün
0 oy
tarafından
Biz hep öyleydi hâlâ da aynıyız oğluma diyo sana güzel anne alalım ben de diyom tamam git sen yeni anne al biz oğlumla kalırız. Sen bana değer vermiyon beni sevmiyon deyince de sen bilmiyon ben sana değer veriyom seni seviyom diyo. Ben artık takmıyorum açıkçası telefonu sürekli ortada işten başını kaldıramıyo aldatma vs gibi bişey de yok ondan takmıyorum 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Espiri yeteneği berbat eşinin bence espiri yapmasın 
0 oy
(1,634 puan) tarafından

E sen niye onun iğrenç cici anne espirisine bende sana cici baba alcam demiyosun. Eşini aynı duruma düşür ki ne aptalca bişey söylediğinin farkına varsın. 

Bişey olduğu zaman ben hemen cevabı yapıştırırım. Gitmesini istemediğim bi yere gitmeye ısrar eder bazen yalvarır nerdeyse ama göndermem. Israr etmeye devam ederse de git ama bi daha eve gelme. Ananın evine gir o kattan yukarı çıkma derim. Ben sensiz naparım aşkım benim gitmiyorum tamam der ve oturur evde :D

(15,770 puan) tarafından
Hahah aynı ben :)) Heöen cevap yapıştırırım altta kalmam :))
(1,634 puan) tarafından
Erkek milletine altta kalırsan baş edebilirmisin canım.
Bazen der tamam eziklemeyi bırak yeter ki bişey istemiyorun başka diye ☺
(15,770 puan) tarafından
Hahahah en iyisini yapıyorsun yoksa tepeme biner :)
(1,634 puan) tarafından
Aynen canım erkek milletine yüz vermeye gelmez. ☺
0 oy
(776 puan) tarafından
Spora başladım totomdan ayrılmıyor arada bir gudubetligini yapiyor gene ama hamurunda kütük var normal o kadar 6. Ayda her sey daha cok duzene girdi
0 oy
(582 puan) tarafından
Tatlım bu sayfada bu dediklerini anlayacak çok az insan var gerisi oturduqu yerde ahkam kesiyor sevqi ne bilmiyorlar yaşamak için yaşadıkları için senin bu dediqini hic anlamayacaklar
(15,770 puan) tarafından
Fazla ağır olmamış mı sevgi ne bilmiyorlar :&
(582 puan) tarafından
Üzerinize alinmayin lütfen benim sinirim başkasına...

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 500 göst.
21 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2cocuklu su (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 402 göst.
0 oy
18 cevap 729 göst.
30 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Zenan (704 puan) tarafından soruldu