0 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde (2,718 puan) tarafından
Yapan varmi ise yaradimi  kizlar 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
o nasıl oluyor ki bir fikrim yok yorumları okuyim bari
tarafından
oruç tutarak mi tuba oruç diyetiyle mi sjsjsj
(12,763 puan) tarafından
Ben oruç tuttum cnm diyet olarak değil borcum var benim 30 yakın 18 tanesini tuttum tabiki az da kg vereyim düşüncesi ile bazı zamanlar daha az yedim bazen de hiç kesmedim ben aralıktan şubat sonuna kadar 72 73 den 55 indim oruç la değil diyetle 3 aylar girdi borçlarımı tutuyorum
tarafından
massallah snaa cnm oneml i olan su boğazımızı tutmak ya
(12,763 puan) tarafından
Tutamıyorum ahahaha ama geri toparlıyorum
tarafından
ben daha hiç düzgün diyet yaptığını hatırlamıyorum cnm 3 gün pesediyeoum ya genede sen iyisin ;)
-Reklam-
0 oy
(487 puan) tarafından
O nasıl bişeymiş ki
(2,718 puan) tarafından
Bnde ilk defa duydum canm netten arastrdm biraz  buraya soruyum dedim
0 oy
tarafından
Oruç tutup da mı diyet yapiyolar yoksa diyet için mi oruç tutuyorlar kafamda deli sorular
(2,718 puan) tarafından
Diyet icin orucmus canm bnde yeni duydum
tarafından
Ama o da sıkıntı kuzum akşama kadar aç kalıp birden yiyeceksin yiyince de az yesen doymazsın çok yesen kilo yapar o yüzden tuhaf geldi
(2,718 puan) tarafından
Oyle degilms canm aksam 7 sabh 11 e kadar ac kaliyomussn nettn baktimda bildigmz oruc degl yagno
tarafından
Aç kalmak çok mantıklı gelmiyor bana kiz ☺ ben kalamam şahsen
(2,718 puan) tarafından
5 kilo fazlam var ya oda gobek zaten
tarafından
Benim de çok var fazlam kuzum hamileyim ama yapamiyom bir sey☺
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Akşam boğazı tutum baya yaradı ama tatlılar olursa yaramadı 

5 gün oruç tuttum tek öğün besledim az yedim 2.5 kg vs verdim ama geri yiyorum işte akşamları yeemz hafif yersen kg gidiyo 
(2,718 puan) tarafından
Bnde deniyim ya bugun diyete basladm kalori hesabiyla bunu uygulayim
(12,763 puan) tarafından
Ben baya az yemsstim ben iyi kg verdim şuan da öyle aşırı yemeye başladım hemen 3 4 kg alınca geri tutuyorum veriyorum 60.5 çıktım 5 günde 57. 8 9 indim ama ben borç için tutuyorjm orucu akşam tatlı vs yemesem daha çok gider artık ramazana insh geri 55 inerim  ama boğaz tutar san hem oruç tutarsın sevap hem kg gider
(2,718 puan) tarafından
Spor yaptnmi peki
(12,763 puan) tarafından
Ben diyet yaptığım ilk 1 ay vs yaptım leslie çok iyi gidiyo ama sonra ayağı ağrıttim bıraktım ama bu hafta yaptığım diyette yapmadım
(2,718 puan) tarafından
Saol canm
0 oy
tarafından
Diyet için oruç tutarsan bronzlaşmak için de cehennem ateşi dene demiş birisi :-D
(2,718 puan) tarafından
Adi bu canm dinimizde oructa hic bi sekilde hic bise yemiyorz bunda sivilar haric ymk yememkmis bnde bugun ogrendim ama ne alaka yazdiginla yagni

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 176 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 505 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
10 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensesimmmm (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,378 soru

24,085,166 cevap

331,429 kullanıcı

...