0 oy
660 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Sizce nasıl doğum yapmalıyım 1gunum kaldı epidural mı yoksa genel mi ne gibi zorluklar var doğumdan sonra ve hastanede kim yanımızda kalıyor virüs var sadece eşimiz mi kalabiliyor yoksa başkası kalabilir mı yazarsanız sevinirim ve yavruma tek bakacam sezeryan da hangisi daha iyi iyileşme süreci ağrısı cokmu

13 Cevaplar

0 oy
(43 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kizlar doktorum aradı sabah yatış için bekliyoruz dediler devlet hastanesi olmasına rağmen çok ilgililer valla helal olsun sabah 6ta yatış var dualarınızı eksik etmeyin canlarim ve aklımdaki soru işareti de gitti spinal olacam doktorum öyle uygun görmüş ve söyledi ve sizinde tavsiyeleriniz de beni cesaretlendirdi cok cok sagolun sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah. 
-Reklam-
0 oy
(582 puan) tarafından
Ttlim ben epidural oldum zaten aynı gün 6 7 saat sonra ayağa kalkıyorsun ilk bu kaç gün uzanıp kalkarken az bi agri oluyor ama 1haftaya toparlanırsin en azından ben öyle olmustum. Yanımda kayınvalidem kalmıştı 1qun kaldım zaten hastanede ertesi gün eve qeldim eşim evde baktı 1hafta sonra zaten kendi işimi kendim yaptım. Şimdi ikinciye hamileyim :)
(20 puan) tarafından
Sondaj ne demek cnm
(1,268 puan) tarafından
İdrarını yapman için aşağı bölgene kablo gibi bişey tskıyorlsr serum gibi idrarın torbaya doluyor
(20 puan) tarafından
Peki acitiyor mu
(582 puan) tarafından
Koyrken biraz aciyo ve en kötüsü o takılıyken idrarın varmista yapamiyormussun gibi hissediyorsun. Kaç kere hemşireye dedim idrarimi yapamıyorum çok sikntim diye
(1,268 puan) tarafından
Bende hiç öyle olmadı canım ya. Belkide ben uyuşuktum 4 saat belimden aşağı uyuştuğu için bişey hissetmiyordum idrarımı yaptığımı bile bilmiyordumki uyuşuk olduğum için. Ayaklanacağımda sondajı çıkardılar çıksrtırken hiç acımadı da. Csnım çok tatlı olmasına rağmen
0 oy
tarafından
Ben epidural oldum bebeği görüyon çok güzel o an özele gidiyorsan eşin kalsın seninle eve gidince  3 4 gün kendin kalkarsın ayağı ağrı aynı tek fark birinde uyuyon diğerinde yarı uyuşuksun
0 oy
(518 puan) tarafından
Ben Epidural oldum canım coj rahattı. Kuzenim genel olmuştu cok buyuk ağrıyla uyanmis ölüyorum diye inlemis resmen ben 2 3 gün ağrı çektim doğum sonrası eczanede cırt cırtli korseler oluyor al tak 3 gün sonra falan cok rahat hareket edersin ben korse takmadan kendim kalkamazdim uzaninca falan korse takınca  cok rahat hareket ettim üstelik gobegimide toparladi
0 oy
(50 puan) tarafından

Canım ben genel oldum ayiktim 1 saat  sonra aşağıya indim ağrım acım olmadı çok şükür ben genel tavsiye ederim herşeyden habersiz uyuyorsun uyandığında meleğin koynunda oluyo . Yanimda anneannem eşim annem kaldı. :)

0 oy
(166 puan) tarafından
İkisinide oldum spinal daha cabuk toparliyorsun bebegide goruyorsun ilk anı çok güzel  uyanmasi olmadigi icin daha cok motivesin ve uyanirken hissettigin agriyi bikac saat sonra hissediyorsun hafiflemis oluyor oda dayanilmiyacak gibi değil  Rabbim kolaylik versin hayirla kavuşun
(43 puan) tarafından
Çok tşk ederim cnm bnm
(166 puan) tarafından
Rica ederim canm
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Genel istemiştim korkudan ama devlet spinal yaptı, bu sen ve bebeğin için daha sağlıklı dediler. Çok şükür güzel geçti korkulacak bisey yok canım, geneli önermiyorlar hem bebekle ilk temas olmuyor görmüyorsun hem uyanması zor oluyormuş. Devlette doğum yapacaksam erkek almıyorlar refakatci normalde ama başka kimsen yoksa bilemem canım, 
(43 puan) tarafından
Cidimisin eşim yanımda olacaktı eğer bırakmaz lar ise nasıl olacak
(6,972 puan) tarafından
Artık rica edersen başka kimsen yok diye belki izin verirler
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Canim benm sezeryan postuma bak ☺️
(43 puan) tarafından
Tmm cnm :)
0 oy
tarafından
Benim midem hassas olduğu için anestezi uzmanı epidural olmamı istedi o yüzden epidural oldum ..  
(43 puan) tarafından
Memnun kaldin mi
tarafından
Evet canım sadece az bel ağrısı kaldı biraz evde temizlik yapsam belim ağrıyo tabi kişiden kişiye değisir
0 oy
(15,042 puan) tarafından
Spinal oldum ertesi sabah kalktım ben canım yani yürüdükten sonrası kolaydı spinal tavsiye ederim. Bol kahve ve su iç ama spinal sonrası baş ağrısı yapmasın
(43 puan) tarafından
Tmm cñm
0 oy
tarafından
Epidural öneririm canım 
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Bana damardan narkoz verdiler ilk sezeryanim ve ne oluyo bilmiyorum ama yatağa alırlarken uyandım bebeğimi sordum geri uyumuşum 
0 oy
(917 puan) tarafından
Epidural anestezi oldum bı saat sonra ayağa kalktım hemen emzirebilldim ve görülmeye degerdi oğlumun gelişi ilk kucaklaşma henüz göbek bağı kesilmeden o yüzden epidural yine olsa yine yaparım canım,

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 387 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gunes_12 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
9 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanur Fidan (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 315 göst.
22 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melo.312 (239 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 575 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde duygumiray (510 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,705 soru

24,076,190 cevap

330,938 kullanıcı

...