0 oy
914 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,109 puan) tarafından
Kizlar cok soru sordum biliyorum ama bilgim yok ilk cocuk ve yanmda buyuk biiride yok gerci olsada moralimi bozuyolar genelde herkes bise diyo ustume gelio yara olan gogsum baya sut doldu dgerndede kalmadi bunu emzireym dedm aciya aciya agzina soktum bi iki cekti sonra kafasini geri cekti bende kafasini bastrdm geri cekilmesin die yinede durmadi memede kafayi cekince baktm kanio emzirmedim ama dgerndede pek sut kaldgi soylenemez bu gogsumden sut versem zarari olurmu

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım zararı olur mu bilmiyorum fakat beni. Göğüslerim çok yara oldu emzıremıyordum garmastan  mi kullanmadım.  Neler yaptım neler fakat en son tavuğu haslayıp onun uzerınındekı yagı  varya onu al bir yere ayır ve her emzirmeden sonra sur süper fayda ediyor yaraya.hem bebeğe de bir zararı yok   
tarafından
CAnım tavuğu tencereye koy hasla .sonra etini al suyunu buzdolabına koy o zaten dolapta yağı donacak.onu al başka bir yere ve sür hepsi bu kadar
(2,109 puan) tarafından
Don sekilde cikarip disardami durcak
tarafından
Yok canım ben şöyle yaptım bir küçük kase de olur üzeri kapaklı birşeye olur o don olan yağı  üzerinden kaşıkla aldım.sonra küçük kaseye koydum her emzırmemde gidip suruyprdum..kase buzdolabında duracak canım dışarıda eriyor
(2,109 puan) tarafından
Tamam canim cok saoll bide onu deneyeym :(
tarafından
Önemli değil canım dene ama hemen vazgeçme 1 hafta felan sürüyor geçmesi ama kesinlikle ise yatıyor bence pes etme canım inşallah gecer
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen kanlı süt içermisin? Yapma iğleştir göğüsünü ve neden gmğüs kremleri kullanmadınki illa yara olmasını bekleme sürekli sür krem 
tarafından
Kuzum yargılamadım sen ters anladın sanırım ama burdan bilgi araman sacma sağlık ocagındaki ebe numara vermedimi sana ara sor en iyisini onlar bilir belki senin iyi bildigin şey gögüsüne kötü gelebilir
tarafından
En örnek ben pişik kremini sordum ebem dediki asla sürme onları hakiki zeytinyagı al kaynat sogduktan somra bir şişeye koy günde 1 2 defa bebeğin altını onla yağla en garanti ve sağlıklı pişik önleyici dedi
(2,109 puan) tarafından
Ebenin dedgi kremleri surdm biri iyilesti biri kotu :( bebegm ac kaldkca moralim cok bozuluo  ebenin nosu var ama sadece calsrken yazio
tarafından
Biberon emiyomu peki ?  Valla allah sabır versin   canım
(2,109 puan) tarafından
Denedm 2 biberon emmedi kasiklada icmedi :( amin Allah razi  olsun
0 oy
tarafından
Hayır verilmez verme canm.
(2,109 puan) tarafından
Tamam canim  internette verilir yazioda soraym dedm
0 oy
(216 puan) tarafından
Ibrahim saraçoğlunun karabaş otu kürünü yap birebir ben ağlayarak emziriyordum çokta kanıyordu 
(2,109 puan) tarafından
Nerden bulcam onu
(216 puan) tarafından
Aktarlarda var canım
(2,109 puan) tarafından
oyle bi zamandayzki yasadgm yer kucuk yer cogu yer kapali :(
(216 puan) tarafından
Ayvayı yap canım ayva yok mu . Bir su bardağı kadar tam dolu olmasın.  Kaynat.  Ayva çekirdeği bırak içine.  Bir saklama kabına koy bir gece dinlensin sür her emzirme sonrası
(216 puan) tarafından
Bide canım sıkma emzirme sütyeni dahi olsa giyinme . Brm çıkardım sütyeni göğüs pedi kordum atlete . Benimde oğlum sağdım biberon çay kaşığı hic bir türlü ksbul etmedi midesi bulandı mecbur emiyordu.  Sonra kanı kusardı kakasıda siysh olurdu
(216 puan) tarafından
Bu arada kanli emer sıkıntı yok bende üzülüp ağladım eşim yanımda doktoru aradı birsey olmaz korkmayın dedi
(2,109 puan) tarafından
Ayvayi bi kere 2 kg aldk cekirdegi ckmadi bugun aldk yne smdi koydum jel oluo gbi bakalm olsun bide onu deneyeym yarm atlet var  yarn bende doktora soraym bakaym ne dicek ya
(216 puan) tarafından
Atlet olsun yarım atlet değil canım.  Birlik oturmuyorsan biraz göze çarpmasından sıkıntı yok o göğsün ara ara hava alması iyi olur çok sıkma.  Inşallah şifa bulursun çok zor birşey valla
(2,109 puan) tarafından
Birlik oturmuyorum cok sukur oylede denedm atlete yapisti kanadi :(
(216 puan) tarafından
Yapışır canım göğüs pedi kullan
0 oy
tarafından
Canım emzirmeden kendin sagmayi dene kanamadan sütunu alabilirsin bence o şekilde çay kaşığı ile de icirsin. Burda hep eleştirmeye hazır bir grup bekliyor sanki taş atar gibi yorum yazıyorlar. Krem kullansan bile yara oluyor ilk zamanlar bende kullandım ama oldu kanadı dediğin gibi . Herşeyi dediler denedim geçmedi en son doktora gittim hamazing merhem verdi o hemen fayda etti iki üç güne tamamen iyileştirdi ve bebeklerde pisiklere de çok iyi bir merhem genelde doktorlar pişik için de bunu veriyor . Al kullan bence boşuna canin da yanmamış olur . 
(2,109 puan) tarafından
Ne kasikla nede biberonla icmedi :(
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Canım bebegim yogun bakımda iken süt sagıp götürüyordum kanlı olunca almamışlardı..içilmez demişlerdi 
(2,109 puan) tarafından
Gorur gormez vermedm zaten vermiyim belki gecer :(
tarafından
Ne desem bilemedim kuzum ya
(2,109 puan) tarafından
Yarn dokrora gdicem  dikislerm icin sorcam doktorada
tarafından
Sor bakalım daha iyi bilir en azından inşallah da kısa sürede geçer yaraların . Çok zor bilirim valla bende çok ağlaya ağlaya emzirdim öyle ah ahh analık işte
(2,109 puan) tarafından
Insallah :((
0 oy
(18,598 puan) tarafından
Zararı olmaz canım emdiği kanı sindiremediği için kusacak sonra benim göğsüm de öyle olmuştu kanıyordu ama ben farkında değilsin kan kustuktan sonra farkına vardım 
(18,598 puan) tarafından
Valla canım ben verdim vermeseydim göğsüm taş gibi olacaktı bir göğüsten de doymazdı hiç bir şeyde olmadı oğluma sadece kan emdiği zaman sindiremedi diye geri kustu gece uyumadan önce göğüs ucuna vazelin sür 1 2 güne geçer ben öyle yaptım geçti
(2,109 puan) tarafından
Inanki daha surmedgm sey kalmadi
(18,598 puan) tarafından
Nemli tut canım göğüs ucunu kuru tutarsan yara da kurur iyileşmez nemli tut ki yara kendi kendine soyulsun yumuşasın göğüs ucun
(2,109 puan) tarafından
Poset koydum nemli kalio arada aciyorum havalanio ama henuz iyilesmedi :(
(18,598 puan) tarafından
Biraz sabret canım 1 2 güne geçer ben sadece 1 gün  emzirmedim kanayan göğsümde iyilessin diye sende 1 gün verme ki yara iyilessin
0 oy
(8,306 puan) tarafından
Canım sütünü sağ pompa ile belki ağzı temas etmezse kan gelmez hem sagmazsan mastit olursun 
(2,109 puan) tarafından
Sagiyorum ama ne kasikla ne biberonla icmio
(8,306 puan) tarafından
Şırınga ile dene diycem de pek evlerde olan bir şey değil
(2,109 puan) tarafından
Suan malesef yok :(
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Kızım 1 yaşını geçti.. Benim bilinenin aksine yeni yara oldu ve 1 aya yakındır cekiyorum. Denemediğim krem kalmadi. En son garmastan pomat aldım simdi biraz daha iyi ama kanli sutu verme canım.sütünü kendin  sağ icir. Icmezse de son care mama basla doktora sorup.. Ama emzirdikçe  de gec iyilesiyo bnim oyle oldu.. ilk zaman dayanamayıp emziriyordum sütümü daha cok istediği icin..
(8 puan) tarafından
1 yaşta neden yara oldu ısırıyo mu benim ki çok isiriyo  emmiyo yara olacak diye çok korkuyorum
(2,109 puan) tarafından
Garmastan pomad gogus kremimi canim bi gogsum iylesti ama bu  iylesmedi henuz
(3,695 puan) tarafından
Ust dislerini yeni cikardi  bircanım ondan olabileceğini düşünüyorum isırmıyordu.
  Aminenin annesi evet canım aynen öyle ozel bi ilac  devlet karşılamıyo  ama o fayda etti bana
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Ayy bilmiyorum ki verilmez herhalde ama Bi sekilde de boşalması lazım çok geçmiş olsun canım ya benim de yara olmuştu ama hiç kanamadı 

İnşallah hemen geçer canım ya
(2,109 puan) tarafından
Benmde ilk defa kanadigini gordm direk vermeyi kestim valla 3 kere sagdim elimle ama emdiremiorm zoruma gdio
(12,524 puan) tarafından
Ayyy kıyamam ya inşallah tez zamanda geçer canım
(2,109 puan) tarafından
Insallah :(
0 oy
(8 puan) tarafından
Emziriyodum ben 

Yara içinde şu tavsiyeyi verebilirim lansoh krem var o çok fayda ediyo yada tereyağ ama sürdükten sonra sutyenle temas etmesin onun içinde çay süzgeçleri var ya onlarla göğüs ucunu kapat bi kaç güne duzeliyo duyunca bende çok şaşırmıştım ama acayip etkisini gördüm bi kaç güne tamamen ne yata ne catlaklik kaliyo
(2,109 puan) tarafından
Lansinoh birini iylestirdi biri henuz iyilesmedi :(
(8 puan) tarafından
Ona da çay süzgeci koy hava alsin 1 2 gune iyileşir insallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 208 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (15 puan) tarafından soruldu
+4 oy