0 oy
767 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,920 puan) tarafından
Kızlar merhaba.Esımın bı ıs arkadası vardı kız evlı 2.cocugu yaptı dıgerı 2 yasına gırmeden evlılıgı cok yenı 3 3.5 yıl anca olmustur.cocuklardan fılan esınden yana cok sıkıntılıydı. Dün evlerıne gittik bende 22 haftalık hamıleyım.5.yılımız evlılıkte ılk bebegım.kız dün durdu durdu siZ TAMvaktınde bebek yaptınız işte iyi yaptınız gezdiniz tozdunuz  evlılıgınız oturdu dedi durdu.Nazara geldik galıba eşimle bıraz önce cok fena kavga ettik cektı dıger odaya gitti.Uzun suredır herseyımız yolundaydı el gozu dag devırıyomus hakikaten sız sız olun mutlulugunuzu kımselerle paylasmayın. Kapalı kutu olun. 

7 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Nazara inanirim ayri ama herseyi de nazara yormayin iliskinizdeki kavganizdaki sebebi arastirin. Neden o noktayaa geldinz hata neydi diye kafanizda tartin :) 
(1,945 puan) tarafından
İlk sefer yorumunu beğendim kız mavi :)
(9,920 puan) tarafından
Canım ben hersey ı nazara baglamam zaten.hic bıseyımız yoktu ben esıme sadece haftasonu memleketıme gelmesını soyledım annem umreden gelecek ablamla bırlıkte esım gerı buraya gelecektı cumartesıden gel dedım neden gereksız felan dedı.Sebebı bı halı saha macı.O mu dedım o oldugu halde hayır dedı gereksız benım fıkrım bu gıbı aksı aksı konustu.bunu bana normalde soyleyebılırdı ama ılk defa boyle bı yonteme bas vurdu. Benım aklıma ılk gelen o kızın sozlerı oldu oturdu evlılıgınız vs dıyıp dıyıp durdu.
-Reklam-
0 oy
(10,041 puan) tarafından

Her zaman oku canım ben hep okurum ayetel kursi, nas, felak nazar değerler diye.Nazara çok inanırım bende, Allah nazarlardan korusun yuvanı huzurunu <3

(9,920 puan) tarafından
Amin canım ama olan oldu ya kendımı berbat hıssedıyorum. Haftasonu sehır dısına cıkıcam gelmem basındsn atmak ıstıyosan dedım gelme dedi cesaret oyunu oynuyosun dedi.Gidene kadar düzelmezse gelmicem pısman olana kadar :(
(10,041 puan) tarafından
Kendini üzüp stres yapma canım benim bebişinide düşün. Neden kavga ettiniz oturup konuşun bi hamilelikte ister istemez hassas alıngan oluyoruz bendede çok oluyor:( umarım düzelir canım benim ❤
(9,920 puan) tarafından
Bılıyomusun es canını sıkınca bebegıde umrunda olmuyo ebru boyle adama cocuk mu dıyosun. Adam bana utanmadan gelme cekıyo.ben sımdı yuzune nasıl bakayım nasıl koca dıyım surda dakıkalarca bagıra bagıra agladım da cıkıp gelmedı yanıma. Sence o dusunuyormu bebegını?
0 oy
(6,775 puan) tarafından

Millette öyle bir göz varkii devirir canım yuva yıkarlar, hasta ederler...Peygamber efendimiz (s.a.s)  in bi hadisi vardı. "Nazar insanı kabre, deveyi de kazana koyar" diye çok doğru söylenilmiş. Bol bol dua okuyacaksın dilinden eksik etmeyeceksin canım. Allah'ım ıslah etsin öylelerini.

(6,775 puan) tarafından
Onlar gizliden gizliden göz değerler canim bizde esimle oyleyiz birisi bizi görünce dikkatli bakınca  günün aksamı kavga ederdik
(9,920 puan) tarafından
Valla cok ılgınc bı durum ya bi kac kez basıma geldı sosyal medyadads cok paylasmamak gerekıyo
(6,775 puan) tarafından
Evet canım resmi paylaşınca akşamı yerimden kalkamıyorum ben
(9,920 puan) tarafından
Yanii bızımde oyle kavga etmıslıgımız var maalesef foto paylastıktan sonra.
(6,775 puan) tarafından
En iyisi paylaşmamak dediğin gibi kapalı kutu olmak canım:)
0 oy
(6,679 puan) tarafından

Aynen ya.biz ewimle ailelerimizden ayri wehirde yawariz gezer tozariz istediyimmi alirim filan diye benm akrabalarinda onun akrabalarida bizi cekemez vatsap durumumda resim paylawirim muhakkak bir wey olur en cokda zarar ogluma deyer:ermm:annemler hep kizar resim paylawma diye ama kendimin hic kimsenin hayatinda gozum olmadigindan her keside kendim gibi biliyordum ama wimdi aklim bawima geldi hepsinin numarasini filan sildim ohh kafam rahat artik:)

(9,920 puan) tarafından
İyi yapmıssın canım bende engelı basıyorum bazılarına.
(6,679 puan) tarafından
Engellemiyorumki ona da laf ederler bide hamileyim istemem arkamca kotu konuwulsun numaralarini sildim sadece artik durum paylawmiyorum diye biliyorlar :)
(9,920 puan) tarafından
Kım ne derse desin valla mehıncık hiç umrum degıl
(6,679 puan) tarafından
Benmde oyle de ama wimdi hamileyim korkuyorum
0 oy
tarafından
vallahi billahi aynen cok doru bilmesin kimseler biz milelim les gbi gzleri var bee 
(9,920 puan) tarafından
Aynen canım kız kötü biri degıl ama bu konuda nasıl içerledıyse habıre söyledi durdu gözü değdi kocam 180 derece döndü.
0 oy
(68 puan) tarafından
Nazar insan çatlatır başıma gelen 2 olay var bu konu ile ilgili inanırım nazara açıkcası Allah kem gözlerden korusun hepimizi
(9,920 puan) tarafından
Öyle canım yaa kocayla aramız bozuldu bırbırımıze kötü şeyler söyledik :(
(68 puan) tarafından
Aranıza şeytanı sokmayın canım benden sana tavsiye hiç bir zaman iyi olan şeyleri dışarda bahsetme
(9,920 puan) tarafından
Bende hep bunu tavsıye verırdım buradskı arkadaslara.Seytanı sevındırmeyın dıye.Ya anlatmıs da değilim kıza evlılıgım söyle ıyı boyle güzel dıye kendı kendıne taktı bı anda anlamadım.
(68 puan) tarafından
Dikkat etmiş demekki sizin ilişki durumunuza yada çok samimi iseniz ona dayanarktan konuşmuştur
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Evet cok dogru zatn nazar olayi gercek peygaberimze bile nazar degmis. Bende kizimin fotolarini durumda paylasrdm esim paylasma dedi bi tane 5 yasinda cocuk cok guzel bir cocukmus nazardan ölmüş esimin arkadasnn cocugu. Ay allah korusun benimkide duydu bidaha atma dedi smdi hic bise atamiyorum hersey icimde kalack ama olsun rabbim korusun kem gozlerden huzurumuzu evladimizi.. 
(9,920 puan) tarafından
Bısey kaybetmıs sayılmazsın canım paylasmayarak bebegını goren goruyo zaten ne kadar az göz gelırse üstüne o kadar iyi.
(1,062 puan) tarafından
Aynwn oyle canim.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 211 göst.
0 oy
10 cevap 536 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde -Bal_bocegi02 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 270 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy