0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Behlulun bu bölümdeki haline acıyan oldu mu ben çok acıdım nedense ya niye böyle oldu:D

6 Cevaplar

+1 oy
(4,034 puan) tarafından
Bu  bölümü izlemedim ama diziler sağolsun bize evliyken başkasına aşık olmanın me akdar masum hüzünlü ve duygusal olduğunu kabul ettiriyor dizi boyunca biçok yerde behlül ve bihtere hak veriğ birlikte olmalarını isityoruz :)
tarafından
yok kiz istemiyom ben sadece o dizide insanı çeken birşey var hem tv de bisi yok ki ne izli cem ama eşimle asla izlemem ben o filmleri birde filmin sonuna doğru iyice igrenclesiyorlar ya gıcık oluyorum bihtere adnana aciyom ben ;D
(10,041 puan) tarafından
Bence bu dizi evliyken başka biri öle beraber olursan ne gibi bedeller ödersin onu çok iyi anlatıyor anlayana
tarafından
ayeenn oyle canim kötü bisey oldugunu anlatiyir aslında ama insanlar tam tersini anliyor normallestiriyor
(4,034 puan) tarafından
Evet aslında  bu yüzden çok sıkışıp bunalımlar yaşıyorlar ama hep behlül bihter aşkı konuşuldu insanlar arasında. Ben izlemene bişey demedim kız dizi bu sadece  ama böyle dziller çoğaldı öalesef
-Reklam-
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Evet bende acıdım resmen saklanmak istedi Bihterler gelince
tarafından
aynen kiz bir tek bu bölümde açcidim ama normalde gicikk oluyom
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Ben izlemedim temizlikten
tarafından
aman yarın izlersin kuzu
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Ben hic izlemedim biliyin mi :ermm:

tarafından
hiç mi ??
(12,521 puan) tarafından
Hiç valla :/
tarafından
kız ben 3 mu 4 mu izliyom bilmiyor bir izleyen bidaha bırakamıyor zaten değişik bir havası var
(12,521 puan) tarafından
Hmm☺️☺️
0 oy
tarafından

Ne Behlülü kız şimdi oturdum daha 6 dan beri temizlik yapıyorum :D

tarafından
kız ne temizligi yapiyon o kadar minnak napiyor
tarafından
Yürüteç de peşimden geziyor :D ne varsa evde topluyor yütüwce oda oda dağıtıyor ya hafta sonunda eşim evde malum iiznli 2 gün ev savaş alanı oluyor dip köşe yaptım valla şimdi kahve içiyorum kalkıp yemek yapıcm birazdan da
tarafından
ay yerim ya kaç aylık oldu :) hamarat kadin ellerine saglik bende yapacam da bir baslayamadim çok usuyim hastayım birde
tarafından
9 aylık cnm 3 gün sonra Allahın izniyle :) kalk yap kız bnşm bitti yemekler de :D
0 oy
tarafından

Hıcde acımadım serseri amcasının parasıni yemekten başka bir halta yaramayan belirli bi amaci olmadan yaşayan ve hem yediği ekmeğe ihanet etti hemde amcasına sonuç yine hüsran 5 parasız çulsuz zibidiiii 

tarafından
kız sadece bu bölümde açcidim zati normalde gicik oliyom bende
tarafından
İyi bilenmisim dehlüle
tarafından
he kiz deh lül :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 358 göst.
15 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde yag_murr (619 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,112 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde -anne- (14,845 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 344 göst.
26 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 917 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,367 soru

24,085,050 cevap

331,426 kullanıcı

...