Hiç bu duruma düştünüzmü. Yada yakalandizmi gelsin cevaplar ben yapmadım. Yakalamadim
Ben bı tane anlatayimda gülün. Ben guvenliknolarak çalışıyorum hastanede. Bizim acil tadilata girince acılı başka bölüme taşıdılar falan her neyse yanımızda da bir arkadaş var bayan pek kafalarimiz uyuşmaz benim yanımda da kankam var sabahtan öğlene kadar bir koku var ortalikda ama acil aşırı yoğun ve hastaların hasta yakınlarının kullandığı tuvalette olduğumuz yere çok yakın. O kokuyo dye ses etmiyorum ama artık dyanilmaz oldu koku yanımızda da diğer arkadaş vardı içeri gitti bende kankama dedim ki ya işte b*k kokuyo ama. O gidince kokuda gitti sanki dedim kankamda heee sabahtan beri bı koku vardı bende nerden geliyo anlayamiyordum falan diye başladık konuşmaya ama işi espiriyede vurduk gülüyoruz falan bir anons o içeri giden arkadaş diyor ki arkadaşlar telsizsininiz açık kalmış konuşmalarınız geliyor biz bı donduk sonra bastık kahkahayı
Ahahhahhaa ay yok hic düsmedim ama aklıma Baska bisey geldi ahahhaha
He evet .
Ayyy sormA
Teyzemlere gitmistim kadinin ismi iraz evine gitmis sandim bnde iraaaaziye nerde demistim teyzemde burda dedi arkamda kendileri hemn kactim cok utanmistim
Ay abahshjif hiç düşmedim Allah'ta düşürmesin
Daha kötüsü oldu bekarken çalıştığım yerde normalde hiç yaptığım hareket değildir ama bişeye aşırı sinirlendiğim Bi zamanda arkadaşıma anlatırken bikaç küfür kullandım şefim de arkamda beni dinliyormuş konu onu da kapsıyor ama küfür ona değildi Allah'tan uzun zaman benle dalga geçmişti
Birinde de şu asgari ücretin zam zamanı herkesin birbirine gönderdiği kötü Bi espri vardı
Espride link var linkte asgari ücrette son rakamlar falan yazıyor tıklayınca parmakla hareket çeken teyze çıkıyor
Bn bunu sekreterlik yapan Bi arkadaşıma Vatsapfa attım nasıl olduysa mesajı patronu açmış:)) çok rezil oldum
1,487,493 soru
24,316,909 cevap
345,105 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın