0 oy
871 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8,298 puan) tarafından

Kızlar bebeğimin ilk ay ki kontrolunde göstermiştim çocuk doktoruna damak bağı mi diye bana hayır gayet normal yazmıştı . Biraz tuhaf geliyor bana . Normal mi bilemedim. Sizinki nasıl ? 

image

6 Cevaplar

0 oy
(16,787 puan) tarafından
Gayetr normal dış çıkınca orası inceler 
(8,298 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(553 puan) tarafından
Dilini üst dudağınla dişlerinin arasina götürsene sende de var aynısı herkesde var telaş etme
(8,298 puan) tarafından
İnternetten bakınca dudak bağı yazıyordu ondan bilemedim . Çok.onde olduğu için endişe ettim
(553 puan) tarafından
Dişleri cikinca görünmez o kadar bence benim oglumunda böyle dişleri ayrık duruyor inşallah dişler büyüdükçe birleşir
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Normal gözüküyor canım zamanla incelir bence Dr normal dedi ise endişelenme 
(8,298 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın
(12,524 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(163,445 puan) tarafından
Bilgim yok post uste ciksin
(8,298 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Canım sanki var gibi sen yine ihmal etme aile hekimine danış
(8,298 puan) tarafından
Ya bana da öyle geliyor biraz daha zaman geçsin de o zaman baktirirm artık . Bir de aile hekimi pek bir şeyden anlamıyor ya direk çocuk doktoruna yöneltiyor ya da sorumluluk almak istemiyor bilmiyorum.
(1,165 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğin? Bazi aile hekimleri anlamıyo. Dil altinda olunca konuşmayı etkileme durumü var da usttekini bilmiyorum canım sen yine de sor bebeğin konuşmaya başlamadan önce falan
(8,298 puan) tarafından
Beş aylık . Dil altında da var biraz ama fazla değil şu virüs bir bitse de ...
0 oy
(141 puan) tarafından
Aynen dudak bağı var. Benim oğlumda da var. Ben yeni farkettim. Dişleri de ayrik çıktı.  Simdi doktora da goturemiyorum bu virüsten dolayı. Dudağın sekli bozuluyor mu zamanla o konuda endişeleniyorum. Sanki çektiriyor gibi içten.
(8,298 puan) tarafından
Bu doktor ne demeye bana yok dedi. Sinir oluyorum ya . İnternette de hep dudak bağı yazincs boyle çıkıyor ve hep dişler ayrik olurmuş yazıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 259 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
0 oy
21 cevap 1,179 göst.
16 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
31 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meleksone (2,423 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,030 soru

24,119,357 cevap

333,384 kullanıcı

...