0 oy
583 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benimki ters biras zorlaniyorum tabi sözler menmun musunuz evinizden gelin konuşalım:))

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim evim normal iki artı Bir hemde kira evimi seviyorum ama banyonun tavanı ve coxuklarin odasının tavaninust kattan su aldı döküldü hevesim kaçtı birde üzerine hırsız girince hepten hevesim gitti.  
tarafından
Ya benimki ters bende seviyorum rutubet oldu mu belki güneş aliyor
tarafından
Üç tane balkon var her tarafından güneş alıyor yazın ama kışın duvarlar su oluyor eski bina duvarlar falan hep çatlak binanın kolonları falan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok benimki düz ama lanet olsun ya üst katın tavanı akıtıyor mümkün değil evim ısınmıyor biraz yağmur yağda tüm salon damlıyor her gün terası yikasamda kuş pisliği doluyor duşakabin alttan su akıtıyor evin borcu olmasa bu gün düşünmem satarım mahfetti ev bizi
(15,991 puan) tarafından
Eşim çok işitiyor dubleks hep omlara bakıyoruz korktum Şuan
tarafından
Kuzum bak ben sana soyliyim güvenlikli havuzlu site evim 5+1 anlatırken çok güzel lakin dubleks evi ısıtması çok zor bana göre aylık geliri 7 binden fazla insan dubleskte otursun kışın en sıcak zamanlarda bile sadece 3 oda yaktım 1000 TL den assa doğalgaz ödemedim + elektrikli soba da yaktım malum çocuk masraflar çok zorlandık merdiven inip çıkması da cabası çatı sağlam değilse hele vay haline sürekli su akıtıyor onarım yapılıyor iki ay sonra yine aynı oluyor dubleks diye fazla aidat ödüyoruz nasıl kakalicaklarini şaşırdılar temizligi desen çabası yazın sıcaktan duramiyoruz eşim evlenmeden önce aldı bu evi yoksa asla aldirmazdim yerinde olsam güzel 3+1 bir eve çıkardım
(15,991 puan) tarafından
Eşime ekran fotosunu olarak attım
Hangi şehirdesinz
tarafından
Bursâ  akkoc siteleri sitenin dışardan görüntüsüne bir bak nasıl güzel görünüyor lakin dışı seni içi beni yakıyor
(15,991 puan) tarafından
Aa bende bursadayım
Baktım dairelere Bizde hamitler tarafında 2 dubelkeee bakmıştık üst katlar sıcaktı
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Annemin evi dubleks yengemin ki de temizliği bitmiyor ya büyük evin. Benimki bile bitmiyor düsünemiyorum büyük evi
0 oy
(163,515 puan) tarafından
O nasi oluyo benimki dupleks tersi nasi bilmiyom

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 917 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 122 göst.
+1 oy
4 cevap 333 göst.
+1 oy