0 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde (467 puan) tarafından
Bazen böyle evde mutfakta sanki telefon çalar gibi titreşim sesi geliyo ama tlfonlar calmiyo az önce de mutfakta iki defa oldu yasayan oldu mu nedendir sizce?

11 Cevaplar

0 oy
(589 puan) tarafından
Üst kattan geliyo olabilir yada yan komşudan.
(467 puan) tarafından
Tamam da komşunun tel sesi bize kadar mi gelir ki
tarafından
Ben üst komşumun yatakda döndüğünü titresm alarmina uyaniyom duyulablyo
(589 puan) tarafından
Gelir canım evin içindeymiş gibi gelir hemde
(1,909 puan) tarafından
komşunun ki de olabilir bak bizim yanda bebek var ne zaman ağlasa eşim kalk bebek agliyo diyo :D bende onu da mı ben bakayım diyorum :D
-Reklam-
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Allah Allah komsudan geliyor olabilir mi :) bazen buzdolabı felan da ses çıkarıyor öyle bir sey mi 

(467 puan) tarafından
Yok resmen aralıklı titreşim
0 oy
tarafından
Bnde bir kaç defa duydum böyle yan komşudan geliyormuş sonradan anldm 
(467 puan) tarafından
Çok yakınız olabilir aslinda
0 oy
tarafından

Ustundeki komsyla alakalk olabilir annem bu yüzden beni terlikle kovaldi kız bekarken telefonym yoktu bı yerden titresim geliyo tuttrdu sen gizli tel kullaniyon evet kullaniyodum ama sesszdrydi ama ses bnden degl buz dolabndan geliyodu:D

(467 puan) tarafından
Demekki buz dolabidir bizde az kullanmadık gizli telefon hemde tuşlu
tarafından
He kız ben eşim askerdeydi o zman sevglydik aldı gitti tel gogsumde sakladm bı sene gece kalktm iki batarya doldrrdm bide elim hep gogsmde bakmadan mesaj yazardim hey gidi günler anılar depreşti bak:D
Çok özel ve güzel günlerdir bence ama:)))
0 oy
(1,909 puan) tarafından
buzdolabı olabilir mi?? yada kombi ?? bazen bende ezan sesi duyuyorum öyle ezan okunmadigi halde 
(467 puan) tarafından
Buzdolabı olabilir bence
(1,909 puan) tarafından
benim buzdolabı acayip sesler cikartyo gayet normal mis hatta takiliyrx biz normal deglzki eşyanız da bize benziyor diye :)
0 oy
tarafından
Bend3d3 oluyor ama oturma odasında oluyor bende 
(467 puan) tarafından
Bende heryerde olabiliyo
0 oy
(68 puan) tarafından
Yukarıdan yan komşudan olabilir bn de bazen titresim sesine kalkiyom zink zinkk otuyo bakiyom ne esimin ne kndimin teli sanki evde baska tel var gbi snra ayak sesleri geldi yukardan bide titresimli tel duvara falan yasliysa daha cok gelir ses
(467 puan) tarafından
Aynen yaşlıii
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Bizimde üst kattan yatak odasından geliyordu sürekli komşuya söyledim şarja takip yere bırakıyormuş titreşimde şimdi ses yok sende sor komşuya 
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Komsudur komsu korkma canim ☺
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Evet oluyo nerden geliyo bende bilmiyorum :)
0 oy
tarafından
Cane eğer  telefonun sürekli  titreşimindeyse o beyne yerleşiyor. Benim de oluyor hele bi susun kapı  çalıyor  diyordum  bi ara 
(467 puan) tarafından
Sen de mi adanadan sin canim
tarafından
Yok valla adanadan değilim  bikaç  kişi  daha sordu ama değilim.  01 i soruyorsan  sevgi ismini almışlardı  kayit yaparken bende 01 yazmışım  öyle  denk gelmiş  :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,625 soru

24,061,313 cevap

330,158 kullanıcı

...