0 oy
473 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çocuk ağlıyor , ağlamıyor oynuyor diyor . Uykusu geliyor gözlerini kasıyor çığlık atıyor , uykusu yok uyutma beni diyo çocuk diyor . Saat 11 daha erken Diyor. bebek bu normal insan değil diyorum . Kaynanam da karışır ama maşallah benim koca anasını geçti yoruldum valla :angry:

5 Cevaplar

0 oy
(5,437 puan) tarafından

Çok biliyorlar zaten tövbe yarabbi 

Benimkide uyutma gece uyumuyor diyor bebeğim 1 aylık :D

tarafından
Delirmiş bunlar sıkıntıdan karisiyolar galiba ya . Anlatamıyorum da şu günler geçse de işlerine geri donseler hayırlısı ile . Birde ergen gibi sürekli YouTube den videolar izleyip kendi kendi gülüyor
(5,437 puan) tarafından
Benimki çalışıyor ama eve geldimi hemen kapışıyoruz hep olsak birbirimizii yicez heralde :)
Allah sabır versin bacım
tarafından
Aminnn cümlemize kuzum
-Reklam-
0 oy
(17,380 puan) tarafından
Valla benim eşimde çok karışiyor. Bende kaynana yok ama ben kocama kaynana diyorum artik. Eşim evde kalmaya başladiğindan beri ne evin düzeni kaldı ne çocuğun düzeni. Çocuğun uyku düzeni yeme düzeni mahvoldu. İnşallah bem çıldırmadan biter şu virüs olayı yoksa kafayı yiyecem.
tarafından
Valla tipkisinin aynısı canım . Bide sürekli biseyler istiyor canı sıkıntıdan hep yemek yiyor sürekli biseyler istiyor ne bulaşık bitiyor ne iş hangi birine yetiseyim bilmiyorum .
(17,380 puan) tarafından
Evet bizde oyleyiz ağzı hiç durmuyor acîktım yemek yap meyve çay derken mutfağı b.o.k götürüyor.  O evde olunca evi süpürecek bir vaktimde olmuyor. Birde akşam olunca sen ne yapıyorsun akşama kadar demesin mi Allah'ım katil edecek beni.
tarafından
Hepsi mi aynı olur ya . Gerçekten ben üç sene dışarda çalıştım ev işi daha zor hiç bitmiyor
0 oy
(30,259 puan) tarafından

Zati gaynana hic durmasin kopyla yapıştır 

tarafından
Armut dibine dusermis derler gerçekten öyleymiş . Şu son iki haftada on yaş yaşlandım . Emekli olunca naparim diye düşünüyorum simdiden
(30,259 puan) tarafından
Ahhaha güldüm buna Allah  yardımcın olsun
tarafından
Sağol kuzum
0 oy
(12,524 puan) tarafından

Karantina günleri :dizzy:

tarafından
Aynen valla işyeri haftada üç güne düşürmüştü bide üstüne iki gün sokağa çıkma yasağı geldi . Canı sıkıldıkça bana bulaşıyor
0 oy
tarafından
Yav he onlar cok biliyo bizimkide öyle karstrma ya cocugn uykusu varken oynayasi tutyo bebyle cocuk uyaniken kendi başına oyun oynuyo benmkide başıma kaynana oldu 
tarafından
Aynen öyle . Çocuk durur benim işim olur bakmaz . Tam ben gelirim uykusu var uyutayim derim oynayasi tutar .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
0 oy
30 cevap 536 göst.
29 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 414 göst.
10 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,594 soru

24,171,769 cevap

335,894 kullanıcı

...