Ayy Evde durmaktan catlicam resmen eşim Tek başıma bi yerede göndermiyor calismamada izin vermiyor sürekli eşime sarmaya başladım artık :(
Maalesef bende aynı canım evde saatler geçmiyor. Eşimin geleceği saati iple çekiyorum resmen
Bende hep evdeyim ama şükür öyle gitmeme izin vermiyor değil giderim ama kendim gitmiyorum hiç biryere kolay kolay çalışmıyorum izinde vermiyor ben ne güne varım diyor ama benimde çalışsasim yok zaten çünkü çalışma hayatına alışkın değilim zaten bu şekildede caliscak durumda değilim:)ama sıkılmıyorum pek hatta ailemin yanına bile gitmiyorum genelde onu brkamiorm
Bende . eşim çık diyor. Yürüme 10 dakika da merkeze gidiyorum merkezde evim halbuki. Bunalıma gireceksin çık diyor. Benim içime sinmiyor. Onunla gezmek istiyorum.
Arkadaşım azdı zaten. Onlarla da aram açıldı . Samimi gelmediler. Zor günümde olamdıkalrını fark ettim arkadaşım da yok. Takı toka yaptım bir ara oda sarması sonradan. Komşum zaten yok. Yalnız hissediyorum dedim geçen gwce ağlamaya başladım. Hormonlarda tuhaf bşde.
Bende örgü yapıyorum beniöu eşimde tek başıma bi yere göndermiyo bişey olur diye aynen sıkılıyorum evde
Benim eşim de çalışmama da dışarı çıkmama da izin veriyor ama ben çıkamıyorum gurbetteyiz kimsem yok burada dolaşmaya da her gün çıkılmıyor evlenir evlenmez de hamile kaldığım için de çalışamıyorum bekarken çalışma hayatım oldu ev sıkıcı geliyor bebişim dogsa da annesine yoldaş olsa :)
Bendeee cooook skliyorum benim esimde calismama izin vermiyo gunum telefon ve televizyonla geciyo aksami iple cekiyorum vallahi
Benimde öyle esim gonderir her yere ama ben biraz usengecim gezme konusunda. Bende evde oyalamıyorum kizlar sizde evinizde birsey yapabilirsiniz ben temizlige sardim aslinda her gün baska bir yeri temizliyorum bir gun cekmeceler bir gun dolaplar falan öyle oyalaniyom onun dışındada ebruli aldim onu yapıyorum yada yeni tarifler deniyorum. Istedikten sonra evde cok farkli bir sürü şey yapabiliriz. Bence degerlendirin :))) simdi soda siselerinden vazolar yapmaya basladim cokta eglenceli oluyor deneyin derim :))) allaha emanet ♡
Bende aynısından
Ben çalışıyorum iple doğum iznimi çekiyorum.neyse 8 hafta sonra çıkacağım izin e.haftada 1 gün üniversiteden kız arkadaşlarım ile yemek yiyoruz 1 gün annem e gidiyoruz öyle yani zaten 6 da eve giriyorum eşim ile yemek sofra ütü fim izleme derken vakit çok çabuk geçiyor canım.
1,486,647 soru
24,303,818 cevap
344,226 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın