0 oy
348 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
tarafından düzenlendi
Evime avize alicam mutfak giriş ve oturma odası sizce en fazla kac tl verilir? Oturma odasına pahalı bişey düşünüyorum ama. Trendyoldwn

9 Cevaplar

+1 oy
(1,754 puan) tarafından
Hayirli ugurlu olsun tugbiscim insallah hep isikli parlak yansin evinde kirilmadan bozulmadan bi fikrim yok amma
-Reklam-
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Butce meselesi.. bide hiç avize piyasasını bilmiyorum.. benim salondakiler pahalıydı bide kızının odasında var diğer yerlerde gergi tavan.. kizimin odasını instgrmdan birine yaptirmistik.. araştır güzelim beğendiklerini at evini falan da yardımcı olalım..  biz bugünler için burdayiz
tarafından
Sağol canım benim çok kibarsın yaaa
(9,647 puan) tarafından
Nasıl bisi istiyosun?
0 oy
(163,295 puan) tarafından
Pahalisi samsung marka al acayip guzel modelker var
tarafından
Kız pahalı bu zamanda nasil alayım evimin eksikleri var
Pahali bisi dusunuyorum yazmissin
(9,647 puan) tarafından
Samsung da avize var mi kız merak ettim :D
Var var bak netten
0 oy
tarafından
Trendyol dan alma Tuğba ben birnkere aldım çöpe attım valla gecen gün hiç takmadan  beğendiğin model varsa at bakım bi
tarafından
Vat canım dud arıcan ciddi mi guzel değil mi
0 oy
(3,133 puan) tarafından

Biz oturma odası için 250 TL verdik, diğerlerine 50-60.  yatak odasının ki 70, koridora 2 tane aldık 50 şer TL, çocuk odasına ayıcıkli aldık o da 50 falandı mutfak da 50 civarıydi. Ama oturma odasına boşuna aldık çünkü mutfak oturma odam bir olduğu için hep mutfağın ışığını açıyoruz:)

tarafından
Canım sana zahmet resim atar misin Ya
(3,133 puan) tarafından
Hepsini mi oturma odasını mi
0 oy
tarafından
Kız hani almıştın
tarafından
Iptal ettim dedim ya corona var diye
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bütcen kısıltlıysa acele etme, her defasında bir tane al, almışken iyi kaliteli güzel birşey al kzuum 
tarafından
Yaa cidden mi
0 oy
tarafından
Bende tekzendem aldım guzel modeller ve ucuz cnm bak istersen sitesine
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Yani evinin dekorasyonuna gore bakilir secilir ona biz burda ne soylesek bos bizim onerdigimiz senin evine uymayabilir cunku
tarafından
Evim spor klasik arası bişey beyaz düşün

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 35 göst.
20 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 654 göst.
16 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 527 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
15 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Serappppppp (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,244 soru

24,028,132 cevap

328,548 kullanıcı

...