Kendimi yetersiz hissediyorum minicik bir sabiye yetemiyorum derdine derman olamıyorum Allahın verdiği emanete sahip çıkamıyorum canım çok yanıyor. Bu annelik çok zor bir yeri ağrıyor ama sen anlayıp derman olamıyorsun acıkıyor sütün yetmiyor, uykusu var uyumak istiyor ama birşey engel oluyor ona sen o engeli çözüp yok edemiyorsun ki yavrun uyuşun. Minicik bedeni karşımda bakıp bakıp ağlıyorum 3 ay 9 günlük ilk kez bugün bu kadar çaresiz hissediyorum. Çünkü ilk kez kızım aç yatıyor. O memeden o memeye geçiriyorum belki doyar diye. Neden böyle oldu neden sütüm birden azaldı Bilmiyorum ne yapicam onu da bilmiyorum. Bildiğim tek birşey var oda evlattan öte yar yok evlattan öte dert yok. Allahıma hep dua ediyorum Allah hicbir annenin yüreğini yakmasın diye evlatlarının acı çektirdiğini göstermesin diye. Nolur Allahım nolur hiçbir anneye bu yetersizlik duygusunu yaşatma nolur Allahım ölümden beter çünkü
Valla bacım yaziyi okurken bile gerildim bu kadar stres yapma sen annesin rizki Allah verir süt yoksa mama al bu kadar büyütüp dert edinme
1,492,816 soru
24,391,832 cevap
349,353 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın