0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (2,422 puan) tarafından
Eğer yasak gündüz söylenseydi  gerekli gereksiz stokucilar marketlere akin edecekti izdiham  yaşanacaktı. Bu saatte olunca en azından  1 saatt E mecburen dağılacaklar.. gündüz söyleyip gece yapsalar ne Halde olurdu  marketler bi düşünün..

Bu gündüzde olsaydı olacaktı gece oldu yine oldu ama şuan polis dağıtıyor. Fırınlar açık olacak diyor. Ama insanlar değişik ..

10 Cevaplar

+1 oy
(1,435 puan) tarafından

Ac kaldilar:angry: adam 1 ay o kdar emek verdi 1 saatte yaydiklari kadar yaydilar coronayi

(2,422 puan) tarafından
Vallahi ya birde herkes suç buluyo  bu saatte mi olur diye bide sabah söyleyeydo  gör bakalım cümbüşü
(1,435 puan) tarafından
Aynen burda kavga ypanlar dolu her tip
-Reklam-
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Ben sokağa çıkamadıktan sonra fırınlar açık olsa nolcak öyle mantıksız birşey görmedim
(2,422 puan) tarafından
Dağıtım olcak herlade
0 oy
(442 puan) tarafından
Farklı ve güzel bir bakış açısı tebrikler ama insanımız paranoyak olmuş iki gun sonra yasak kalkacak bubkadsr telase greke yok
(2,422 puan) tarafından
Oule ama malesef anlamıyorlar sıkı yönetim olsa  kendilerini öldürcekler.
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Millet bu kısmı düşünmüyor son dakika haber verildi diye demedikleri kalmadı ya, çok ilginçler gerçekten. 
(2,422 puan) tarafından
Kız sabah söylese  marketler talan  olucaktı..
(2,112 puan) tarafından
Şimdikinin 10 katı olurdu durum iyice kötüye giderdi yazık günah ya onca uğraş verdiler 2 saatte hiç ettiler
0 oy
tarafından

Aynen dogru valla marketleri talan ederlerdi mesafe falan hicbisey kalmazdi iyi oldu boyle

(2,422 puan) tarafından
En azından bi saate dağıldı kimisi açık yer bulamadı  evine döndü  daha ne
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Cidden öyle bende bir an keşke gündüz deselerdi diye düşünmüştüm ama sonra dan dank etti böyle olması daha iyi oldu ama yine de tam bir rezalet. Heralde gündüz olsa yollar market fırın önleri miting alanına dönerdi.
(2,422 puan) tarafından
Işte onu anlamıyorlar tamam yine izdiham ama gündüz  söylesele r tüm marketler açık  daha rezillik yani
(1,573 puan) tarafından
Aynen kesinlikle ya düşünmeden etmeden direk izdiham çıkartıyor lar. Amaç zaten virüs u en aza indirmek ama bu olaydan sonra herkes birbirine bulaştırmistir farkında olmadan. Sosyal mesafe asla korunmuyor
0 oy
(18,344 puan) tarafından
katılıyorum sana ic isleri bakanida gunduz versek haberi daha cok insan çıkarsı dedi
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Gündüz ya da gece değişen bişe yok 

Gündüz söyleselerdi belki vaka sayısı 1 günlük 20binlerde olurdu eminim

Akşam söylediler o vaka kesin bi 15 bini bulur değişen ne var hiç bişe.
0 oy
(5,757 puan) tarafından
Hiç böyle düşünmemiştim gerçekten haklısın.
0 oy
(54,061 puan) tarafından
insanlar gorgusuz ve yuzsuz 

bebeği için veya hastasi icin mecbur cikani anlarimda cogu cogfe bunların

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,942 soru

24,118,190 cevap

333,336 kullanıcı

...