0 oy
734 göst.
Diğer kategorisinde (422 puan) tarafından
Yasak kizlar sizce neden bu sate solenmis olabilirki n bilim belki sabahtan solense da cok insanmi akin ederdi acaba marketere 

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Insanlar ac kalsin.diye bu saatte soylendi 
(3,022 puan) tarafından
Ahhahahhaha buna guldum ya ironi mukemmel
tarafından
Bu saatte soylenirse millet boyle son 1 saatte akin eder heryere nerde kaldi sosyal mesafe kurali. Sacmalikk yaa sokaga cikma yasagi getirdiler ama.onca insanibir araya topladilar suann
(4,285 puan) tarafından
Guldurdun gi beni :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Doğrusu erken söylemeleri bazı arkadaşlar 2 gün nolck snaki diyor ama o iş öyle değil evinde parası olmayan yarın alacak olan var belki de kendini oan göre ayarladı en azından erkendeseler oan gmre ayarlarkar kendilerini 
+1 oy
(2,266 puan) tarafından
Eğer öğlen soylenseydi bütün marketler tıklım tıklım olurdu ki bu saatte bile oldu en azından büyük marketler kapalı 
0 oy
tarafından

Şimdide bi fark yok canim

image

0 oy
(53,991 puan) tarafından
haftasonu piknikcileri gezenleri engellemek icin alinan karar bence ama bos yere ortalık karisti 
tarafından
:))) ask olsun oylemi dedim yaaa
(53,991 puan) tarafından
ben dedim kiz :)
tarafından
:)) gule gule kullan
(53,991 puan) tarafından
sagol canim lazimsa vereyim hepsini:)
tarafından
Napacam gı :D saol saol
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Görürsem yarın içişleri bakanına bi sorayım:D kız ne bilek neden
(422 puan) tarafından
Tahmin yurut sekerim :)
0 oy
(126 puan) tarafından
İnsanımız aceleci devlet de yavaş. Nerelerin açık kalacağını en başta söyleseydi böyle olmayacaktı
0 oy
(163,444 puan) tarafından

Bu sorunun cevabini bende merak ediyom :angel:

0 oy
tarafından
Gündüz daha yoğun olurdu 
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Tv de adamin biri diyodu marketler kapaniyo ya yogunluk olmasin diye olabilir diye.. 

Dunde soylenebilirdi bugun aksam verilms bi karar degil ya üstelik insanlarn bi anda sokaga akin edileceginin dunusulms olması lazim amac ne yani anlamiyrm
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Sabah söylense de yine aynı manzaralar olurdu canım.. En azından şmdi 45 dk sonra yasak gelcek vakit kısıtlı. Öyle bizim insanmz aman daha saat erken dur gitmeyelim herkes yavaş yavaş alsın gün içinde diye düşünmez malesef. Yine aynı tablo olurdu belki daha kötüsü. Kimse 2ngünde aç kalmaz ama gel de anlat 
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Simdi soyledı 100 kısı cıkcaksa 50 kısı cıktı sabah soylense 100 de 100 u de dısarı akın edecekti 
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Muhtemelen 2 günde olsa insanlar şehir değiştirip köye kente vs gidiyor yayılma hızı artıyor.. diye olabilir..

Ama şuanda da durum vahim. Sokaklar insan seli..
0 oy
tarafından
Ha sabah ha akşma yine milet izdiham edecekti şayet dogruysa izdiham. Millet imiz aç kalir 2 gün Allah tan çok vermediler yasak. Yasak gelmedi diye post acan arkadaşlar şimdi yasak geldi diye üzülüyor millete ne yapsalar yaranamiyorlar. 
0 oy
tarafından
Akılları yine bir şeytanlık peşinde de biz bilmiyoruz boş yere gece yarısı insanları sokağa dökmenin başka açıklamasi olamaz 
(2,112 puan) tarafından
Allah aşkına ne gibi bir şeytanlık olabilir? Erken açıklansa şu an olan izdihamın 10 katı olacaktı ve gün boyu sürecekti, bu yasak hava güzel diye sahile oraya buraya gidenler için ve sadece 2 gün.
tarafından
gece yarısı farkındamısın?

Tüm marketler kapalı tek tük açık onlara saldirio şuan millet

Gündüz olsa böyle izdiham olmazdı heryer açık ve akşama kadar vakitleri vardı anlayabiliyormusun beni

Ister 20 gün olsun ne fark eder belki insanların evde erzagi yoktur yarın alırım düşüncesiyle almamıştır

Her neyse herkesin düşüncesi farkli
(2,112 puan) tarafından
Gündüz olsa o kapalı olan marketlere saldıracaklardı 2 günde açlıktan öleceklerini sanan insanlar. 1 aydır olan mevzu bu zaten millet alacağını aldı. Şimdi çıkanlar ekmek sigara. Fırınlar açık kalacakmış üstelik. Sırf muhalefet olmak için şeytanlık peşindeler demene her neyse herkesin düşüncesi farklı diyip geçemedim.
0 oy
(4,004 puan) tarafından
cunku kendi insanini tanimiyor bastakiler tek aciklamasi bu . 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,038 soru

24,106,281 cevap

332,711 kullanıcı

...