+1 oy
2,085 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Sinirlerim tepemde  madem yasak verilecekti gecenin saatinimi beklendi keşke 23:59da söyleseydiniz ya çok erken oldu gerçekden. Evde yağ yokmuş annemlerin bakkaldan almışlar zaten elde avucta para yok iki katına yağ satmış bakkal.  Şu resme bakın ya Allah aşkına 2 gün yasak ama zaten  virüsü burda kapmissindir yani. Herkes üst üste marketler kapalı. Türkiye'me macera olsun ayriyeten yani halkımızın da böyle bilinçsiz dışarı çıkması ayrı bir konu maske bile takmamislar. 

image

30 Cevaplar

0 oy
(163,334 puan) tarafından
Yunuslar marketin sahini koseyi dondu 
tarafından
Valla kız sabaha kadar iş yapar
-Reklam-
0 oy
(18,204 puan) tarafından
insanlar niye boyle ya 2 gun açlıktan kimse ölmez yani
tarafından
Nebilim ya :( herkeese bulasicak şimdi
0 oy
tarafından
Katı yağ idare etseydi 
tarafından
Katı yağ yokturki evde
tarafından
O daha uygun yani 3 tl bissy cnmm
tarafından
Nebilim almışlar işte artık :/
0 oy
tarafından

Salgın 2 katına cikcak :D

tarafından
Evet ya :(
0 oy
tarafından
milletin degil devletin sucu gunduzden habwr verilse insanlae bu kadar dolusmayacak belki .. evd eyag olmayabikir bez olmaya bilir sut olmayabilir.iki gun boyunca o cocuklar nasil.sabretsin misal .....
tarafından
Tabi tabii kesinlikle bende ona kızıyorum zaten önceden haber verilmesi lazımdı. Ama tabiki bizimkilerde bilincsiz maske bile takmamislar çok korkuyorum artık ben
tarafından
valla benim.esism.market sahibi .. acmayackti ... ustuste teleefon gelince gitti tekrar acti markwti insan koruyor valla .. maskeni tak dedim ... kalabalik.olur simdi orasi elden ele para alacak ne bilim ....
tarafından
Dikkat etsinler cok
tarafından
dedim ... eder .. de . Allahim korusun .. eslerimizide evlatlarimiza bizide tum ulkemizi inseallah ... ne belaydi geldi buldu yaaaa.... rabbim bi an once ustumuzden ailip supursun bu pis hastaligi ...
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Bende bizimkileri aradım hemen haberleri yokmuş ve hemen çıktılar.. ama gel gör ki her yer tıklım tıklım dolu zaten bu şekilde hastalanır millet... Ya insan olan önceden haber verir millette tedbir alırdı ama işte bizim yönetim yerlerdeeeee. 
tarafından
Kesinlikle ya evet herkese bulaştı şimdi :(
0 oy
(18,204 puan) tarafından
ekmek dağıtılacakmıs kızlar
tarafından
Hadi ya  öylemi kim dediii
(18,204 puan) tarafından
haberlere bak oyle diyorlar
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Saka gibi ya al tarafi iki gun ya
tarafından
İnşallah vaka cogalmaz :(
(4,098 puan) tarafından
Insallah
0 oy
tarafından
ankaradayim aynen bu manzara marketlerde gaz su karti doldurmak icin kayinbabam siraya girmis

Markettede esim sırada valla asil simdi virüs bulasacak millet ic ice resmen zaten esim hastanede hasta danismani ve onları kapsamiyo bu yasak 

Endiseliyim!
tarafından
Allah'ım korusun onları  :(
0 oy
(3,998 puan) tarafından
son dk olacak is degil , bu karari alanlar kendi milletinden bihaber , hic mi bilmiyolar insanlarin sokaga akin edecegini . cok sinirliyim 
tarafından
Kesinlikle öyle

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 953 göst.
11 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hatice3370 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu