0 oy
6,271 göst.
Diğer kategorisinde (410 puan) tarafından
Selam bayanlar bir şey sorcam ama biraz sacma olabilir bnm ilk gebeliğim doktora gittiğimde sira beklerken çoğu hamile bayan elbise gıyık oluyor muayene sırasında nasıl oluyor elbiseyle karnını acmak zor olmuyor mu bnde elbise giymek istiyorum ama acıkcası muayene zor olur dıye çekiyorum sonucta  karından bakılacak

17 Cevaplar

+1 oy
(757 puan) tarafından
Bn giyiyorum yukari kaldiriyorum cnim bi skntıda olmuyo
(410 puan) tarafından
Altınız görünmüyor mu canım doktorun odasında carsaf falan mı var yoksa örtmek için
(757 puan) tarafından
Canim zaten elbisemin altinda tayt oluyo bacaklarimi ulu orta açmiyorum :) öbür türlu zaten elbise giyilmez altina mutlka bi sey giymn lazim
(410 puan) tarafından
Canım cogu bayan kılotlu corap giyiyor tabıkı bır sey giymeden olmazda
(757 puan) tarafından
Yok o zmn acamam bnde canım . Ama kndi doktorumla byagi samimiyim kadina heryerimi gosterdim onun haricinde baska doktor olmz :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yukarı çekip açıyorsun göbeğini işte icinede külot veya kısa şort giyersin sonuçta doktor yani tıpta ayıp olmaz sonuçta doğumada erkek giriyor girene kadar 10 defa bakiyolar açılma varmı yokmu utanmayin bu kadar
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Bende  o yuzden giymiyorum canim 
(410 puan) tarafından
Aynen canım ya giymeyi ıstıyorum ama böyle olunca giymiyorum
0 oy
tarafından
Canım altına bir tayt veya pantalon giyebilirsin veya şort giymessen bacak araların pişik olur zaten
(410 puan) tarafından
Aynen erkek yoksa rahat olur ama bnm doktorum erkek zaten canım:)
(1,456 puan) tarafından
Hmmm sen ondan çekiniyorsun yani
(410 puan) tarafından
Aynen canım erkek olunca insan daha cok bı cekınıyor
(1,456 puan) tarafından
Tabi canım biz bayandan cekiniyoz. Senin cekinmen çok normal
(410 puan) tarafından
Yanı canım benım
0 oy
tarafından
Yukari cekiyorsun işte eteginden
(2,172 puan) tarafından
Gercekten mi :D kız onumu soruyo Allah senin iyligini versin cok güldüm:D
(410 puan) tarafından
Canım çekiyorsun da ne bileyım doktorda belkı carsaf falan vrdır kapatırlar dıye aklıma geldı acıkcası oda her yerde olmaz
(757 puan) tarafından
Ne soruyo peki canim bnde boyle anldim :)
(757 puan) tarafından
Altında tayt oluyo zsten
(410 puan) tarafından
Yok bn en iyisi gıymıyım elbise o zaman:)
(757 puan) tarafından
Doktorun erkekmi canim
(410 puan) tarafından
Evet erkek canım
(757 puan) tarafından
Erkekse gitme elbisyle canim bn kadin old icin rahatim .
(410 puan) tarafından
Aynen canım gitmem zaten cekınıyorum erkek olunca
tarafından
Nameless isimsiz gardaş gordugun gibi onu sormuş :D
(2,172 puan) tarafından
Altına ne giyiyosunuz nasıl aciyosunuz rahatsız oluyomusunuz ustune bisey ortuyomusunuz diye sormuş shrblbn34 gardaş :D
(410 puan) tarafından
Aynen camım namelessın ifade ettigi anlamda sordum bn de biliyorum eteği kaldırıp bakıldıgını :)
tarafından
Onu sonradan sormuş ama yani yorumlarin altina yazmis sorusunda eteği kaldirmak zor olmuyor mu diyor oyle anlasiliyor ne biliyim:D :D
(2,172 puan) tarafından
Olsun canim kotu bisey demedin benim cok komigime gitti :D
(410 puan) tarafından
Bi etegi kaldırmak ne kadar zor olabilir kı :)
(2,172 puan) tarafından
Herife bile acamam oyle :D
(410 puan) tarafından
Ay nameless sen cok yasa emi :))
(2,172 puan) tarafından
Sende canım :))
tarafından
Umrancigim soruna "Karnini acmak zor olmuyor mu"yazidigin icin sıkıntın elbiseyi cekmekmis gibi anlasiliyor keske "Bacaklara bir sey ortuluyor mu" falan yazsaydin kaldi ki elbiseyi cekmek zor degil evet altina tayt giymeyi akletmek de zor degil bence -,-
(410 puan) tarafından
Bu soruyu anlamamakta zor degil canım altına tayt gıyıldıgını merak etme biliyorum uzerını örtmek için bir sey verıyorlar mı onu merak ettım anlayanlar cevap verdı zaten
tarafından
O zaman bundan sonra soruna merak ettigin seyi yazarsin :P
(410 puan) tarafından
Bundan sonra suruları o zaman bıraz dusun mantık cercevesınde cevapla yada anlamadıgın sorulara cevap verme dalga geçer gıbı yazma
tarafından
Dalga gecer gibi degil estagfurullah dupeduz dalga gectim :)
(410 puan) tarafından
Cok ıyı bir marifet yapmış gibi bıde  dalga gectim dıyon bravo :)
0 oy
(87 puan) tarafından
Bence elbise giyme doktor o sekilde gelenleri rezil ediyor altiniza bisey giyinin diye ister istemez karnina kadar siyiriyosun her tarafin gozukuyo elbise giymek ora icin uygun degil bence 
(410 puan) tarafından
Yok zaten gıymıyorum canımda merak ettim acıkcası
(340 puan) tarafından
Ay ne alaka ya sacmaliyosnuz. Doktorda sizin seyinizemi merakli bakmiyolwr ble zaten ortude ortuyorlar en azndan benm gttgm oyle.
(87 puan) tarafından
Yaa duzgun giyinip sadece karnini acmak varken kople niye siyirip acasin yanimda nts doktoru rezil etti kadini altina bisey giy diye yalan mi soyluyoruz doktor seyinize bakiyo bakar demedim dikkatinizi cekerim
(410 puan) tarafından
Rezil eden illakı vardır  canım buna emin ol hele devlette doktor cogu hastaları azarlıyor yaslı genc demiyor
0 oy
(2,172 puan) tarafından

Elbiseli bende goruyorumda gozumde canlandıramıyorum o sahneyi :D doktora giderken giyemem zıbın giymiyorum iç camasırın rengini tipini bile kontrol ederim :D

(410 puan) tarafından
Aynen orası oyle canım ama bn rahat edemem en iyisi giymemekmiş:)
(2,172 puan) tarafından
Evet giyme :) tulumlar var ama icine badi giyip ustten aciyolar onlarda guzel elbise olarak cok tatli duruyo hamilelerde :)
(410 puan) tarafından
Hic bilmiyorum canım elbıse gıymeyı cok seviyorum oyle bayanları görunce cok hoşuma gıdıyor cok yakısıyor onun ıcın merak etmiştim
(2,172 puan) tarafından
Doktora gitmedigin zamanlar giy canım sende :)
(410 puan) tarafından
Artık öyle yapacam canım :)
0 oy
(3 puan) tarafından
Benim gittiğim hastanede karnimi açınca belimden altına bi örtü koyuyorlar bende kapaliyim pantolon giyiyorum örtü katlı bi şekilde koyuluyor üstüme elbise giysem o nu açıp da orterim heralde
(410 puan) tarafından
Bn öyle bir sey görmedim canım sedyeye carsaf seriyorlar her hastada onu gordum sadece
0 oy
(1,431 puan) tarafından
valla canım ben genelde elbise giyiyorum altımda taytım oluyo tayt giymeden elbise asla giymem zaten uzandığımda doktorun yardımcısı hemen üzerime örtü örtüyor zaten sorun olmuyo yani
(410 puan) tarafından
Her hastanede var mı acaba bu örtu ya bnde tayt giymeden elbise kesinlikle giymiyorum canım
(1,431 puan) tarafından
özele gidiyorum ben kuzum orda var devlete gittiğimde yoktu ama sonuçta tayt var ordada o şekilde elbisemi katlamıştım oda karanlıktı zaten ki doktorunda pek umrunda değil zaten ne giymişsin falan çok sıkıntı etme sonuçta taytın var
(410 puan) tarafından
Bnde özele gidiyorum canım belkı bızım hastanede de vardır bnm muayene oldugum oda cok aydınlık maalesef canım
0 oy
tarafından
Bn hep elbise giydim gttm altına uzun tayt giydim öyle kaldırdım muayne etti sorun olmadı 
tarafından
Erkek mi :)) o zaman bnde cekinirdim ama tayt bsy olmaz
(410 puan) tarafından
Taytla olsa bile eşim izin vermez canım :)
tarafından
O zaman beli lastikli pantolan var bol tarz öyle giyim üzerine gömlek vs artık ne giyicsken
(410 puan) tarafından
Hamıle pantolonu ve tunık giyiyorum canım
tarafından
Daha ne olur onlar
0 oy
tarafından
Giysem giyerim yani giyilir ama bana gereksiz geliyor karından muayene ediliyor rahatliça hamile pantolonu mu giyiyorum çok rahat oluyr yani kontrol den sonra bir yere gimiceksem gezmeye fln ben tercih etmiyorum 
(410 puan) tarafından
Bnde hamıle pantolonumu gıyınıp gıdıyorum canım ama yaz gelddı sayılır buraya yazın cok seviyorum elbıse giymeyi onun icin sordum canım
tarafından
Anladım cnm istersin tabi normal havalar ısınıyor
(410 puan) tarafından
Artık doktor harici giyerim canım
0 oy
(526 puan) tarafından
Altına tayit var tabi çıplak deyil ki daha iyi oluyor kaldiriyorsun oyle fark yok
(410 puan) tarafından
Canım çoğu bayan da ince kilotlu corap görüyorum ondan sordum
0 oy
(373 puan) tarafından

Kadin dr giyine bilirsin ama erkekse giyinme derim hamile pantalonu giy bence:)ben hep pantalon giydim kadin dr olsada cekinirim

(410 puan) tarafından
Doktorum erkek canım bnde hamıle pantolonu gıyıp gidiyorum
(373 puan) tarafından
En iyisini yapiyorsun
0 oy
(340 puan) tarafından
Ben hep elbise giyiyorum doktorolun ekrandan baska biyeree baktgni gormedim. Ama yanindaki yanindaki sekreter yne alta ortu ortuyor ben rahatsiz oolmuym diye.
(410 puan) tarafından
Demek bnm gıttıgım hastanede de örtu örtuyor cogu bayan oyle geldıgıne göre tabı ekrandan baska bır yere bakmıyor ama bn yıne de cekınırım canım
0 oy
(271 puan) tarafından

Kadın doktor yerine neden erkek doktora gidiyorsun canım. Doğumda zaten görüncek yani öyle düşününce ben sıkıntı yapmıyorum doktorum kadın çünkü. Elbise giyiyorum altından da şort giyiyorum :)

(410 puan) tarafından
Canım gittiğim özel hastanede sadecs ıkı doktor var bırı bayan birş erkek bayan pek tercih edilmiyor begenmiyor erkek doktor yıllardır orda tecrubelı onun icin onu tercıh ettim
(271 puan) tarafından
Anladım canım ama doğumda zaten görüncek bide çok düşünmemsk lazım. Mesela benim eşim erkek doktora izin vermez. Kötü de olsa kadına yönlendirir ya da hastane değiştirir. Eşin buna müsade ediyorsa sorun yapcak bi durum yok ortada demektir zaruri bi durum bu sonuçta. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah canımm
(410 puan) tarafından
Canım bulundugum ılcede sadece bi tane özel hastane var onun ıcın secenek yok devlettede zaten uc doktor var ucude erkek
0 oy
(59 puan) tarafından
Örtü var orda bacaklrına örtüyorsun.Bnde bunu cok merak ediyordum bn kapalıyım açık arkadaşlar elbiseyle gelirdi bigün bnden önceki arkadas elbise giymişti onu görmüştüm örtü vardı yada çantanda ince bi şal götürürsün
(410 puan) tarafından
Bnde kapalıyım canım gecen kapalı bayanın bırıde elbıseyle gelmişti acıkcası ondan sonra basladı bu merak aynen sal götürmek mantıklı
(59 puan) tarafından
Valla kapalı bayanıda gördüm elbise giymişti ona bakılırken bni aldılar içeri tayt vardı altında bnce o şekilde yakıştıramadm açıkçası bişey ört üzerine kapalısın tamam doğumda görüyolar zaten diyipte koyvermemek gerekiyor diye düşünüyorum.
(410 puan) tarafından
Aynen söyledıklerıne katılıyorum canım
0 oy
(289 puan) tarafından
Canim ben hep elbise giyip gidiyorum, tesettürlüyüm, altıma tayt giyiyorum. Muayene için hazırlanırken sekreter küçük çarşaf gibi örtü veriyor, bacaklarıma örtüyorum. Hatta örtmesem bile olur ama özel hastane olunca hasta rahatlığına önem veriyorlar. Elbise daha rahat oluyor, karnı sıkmıyor.
(410 puan) tarafından
Dogru özel olunca dikkat edıyorlar canım aynen elbıse normalde zaten rahat hamileyken daha da rahat oluyor o zaman bnm gittiğim hastanede de veriyorlardır uzerımızı ortmek ıcın carsaf

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Baharafsn (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 332 göst.
0 oy
8 cevap 300 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 429 göst.
24 Ocak 2021 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,329 soru

24,109,842 cevap

332,918 kullanıcı

...