0 oy
385 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
.....

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Cevap yazamadım hepinize kusura bakmayın kızlar bana da olmaz gibime geliyor ama bir arkadaşımın polis eşi var resmi yazı geldi bize demiş akşam bakan 7 de açıklama yapacak demiş ne derece doğru bilmem tâbi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapmayacakları o kadar belli ki.
0 oy
tarafından
Bu saatten sonra sanmam
0 oy
tarafından
Bu dakkadan sonra yapsalarda bisey farketmez ki bulastiran bulastirana 
0 oy
(776 puan) tarafından
Adam girdiği zararı emeklilerden karsilamaya calisiyor resmen sokaga cikma yasagi gelmeden bitmez bu illet millet hala maskesiz hala gezme peşinde canim sıkıldı diyen sokakta bizim de canimiz var bizde sıkılıyoruz onu gectim bir dunya insan calismak zorunda onl3mde hak getire
0 oy
(4,007 puan) tarafından
kimsenin kurallara uydugu yok ki , 65 yas ustu,20 yas alti yasak ama hala sokaga keyfi cikiyorlar . mecburi olmayanlar cikmasin iste , 
0 oy
tarafından
Olmasin zaten daha iyi 

Millet evinde açlıktan ölecek kitlik çıkacak kimse calismiycak herkes işinden olacak 

Zaten yeteri kadar yayıldı bu saatten sonra yapmazlar
0 oy
(12,524 puan) tarafından

Zannetmiyorum.. Anca milyonlar kaybedersek olur.

Oysa ki tek bir insan bile bir milyon bence :(

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Olmaz gibime geliyor olsaydı 2 hafta önce yaparlardı, ozaman vaka daha az olurdu, hava açık sokakalar eskisi gibi, önlem yok daha çok yayılacak 
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bence olmaz şuan o kadar fazla ki vaka  ilk çıktığında yapsaydı bu durumda olmazdık
0 oy
tarafından
Yapmazlar canm yapamazlar 

Niye si de şu onca insan calışıyor yasak getirirseler maaş vermek zorunda kalırlar 

Benim eşim 4.100 lira alıyor her ay 

Bundan daha fazla alanlarda vardı maaşları vermek zorunda kalırlar ve devketin kasasında o kadar mebleyı karılayacak miktar para olduğunu düşünmüyorum 
0 oy
tarafından
Benim eşim polis olmicak böyle birşey olsaydı ilk onlara yazı giderdi

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 973 göst.
20 Aralık 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 80 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Zisan (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
0 oy
6 cevap 179 göst.
25 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defneee.. (294 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,522 soru

24,184,716 cevap

336,541 kullanıcı