0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Karında şişlik çok yeme bide beyaz akıntı oluyo sümüksü akıntı vede bu belirtiler hamile olsam.bile test yapsam çıkarmı vede sipral vardı 1 buçuk hafa oldu vkarali en son adet 9 u galiba olmuştu bı iki damla gelmsiyo 4 gün sonra. Felan adet olmuştum 22 gün devam etti kanmam ara kanama şeklinde önceki aydan da kalmis olabilirim demi ama sipral yerinde duruyomus :/

8 Cevaplar

+1 oy
(251 puan) tarafından
Simdi burda ayyy hamilesin desem inanacak misin? :)
(2,890 puan) tarafından
:)))))
tarafından
Şu an o kadar siterliyim ki hamilesin hemde boyleydik desen inanırım galiba gider test yaparım çok kötüyüm çünkü :/
(251 puan) tarafından
Canim o akintilae belli zamanlarda olabilir anlattiklarin tam olarak gebelik belirtisi degil ama adetin 3 gun gecmisse testte hemen cikmayadabilir biraz daha bekle bikac gun daha eger hala afet olmadiysan test yap bikac gun daha bekle
tarafından
Tamam. Canım saolasin
-Reklam-
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Adetin geciktiyse testte çıkar 
tarafından
Peki canım saol
0 oy
tarafından
Adetin geçmişse çıkar 
tarafından
Sipralden dolayı adetim oldu olmadı yani ilk iki üç famla geldiğinden beri 22 gün sürdü 1 buçuk hft önce cikard siprali bu gün yarın olmam gerekiyodu en son ki kanama ve şimdiki adetim 1 buçuk hafya felan
tarafından
Belkı deyılsın cnm spiral düzensiz kanama lekelenme yapıyormuş
Hakkında hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
Aynı belirtiler bende de var ama aklıma getrmiyorm Allah korusun Allah isteyene versin geçti bı gün de bekleyen bakım:(
tarafından
Amin inşallah hayırlısı ama hep aklımda cikmiyo sitersten uyuyamadım bile
0 oy
tarafından
Spral yerindeyken bile kalan car
tarafından
Ama korunduk yine de siprallede ama bı buçuk haftadır sipral de yok ,yani bebek o kadar küçük olsa krnimda dışılık olmaz demi
tarafından
Degil sindir
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Adetin geçti yse test yap
tarafından
Sipralden dolayı adetimin düzeni de kcti ne zaman adet oluyorum bilmiyorum
(2,890 puan) tarafından
O zmn kan testi verir en sağlıklı sonucu
0 oy
(1,909 puan) tarafından
spiral yerinde duruyor da zor canım kayarsa ihtimal var bekle istersen 
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Bakırlı spiral ise düzensizlik yapıyor o

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
6 cevap 155 göst.
13 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 341 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Damla berna (2,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.

Kategoriler

1,476,311 soru

24,167,423 cevap

335,679 kullanıcı

...