0 oy
406 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kizlar benim canım  nektari istedi esime soyleyemedim bi zarari olur mu bebekte veya bende bisey olur mu bide cilek yedim elimin suyunu bacagima degdirdim lekesi cocuga gecer mi

7 Cevaplar

0 oy
(1,491 puan) tarafından
Sorma ya benimde bayadır istiyor hemde nasıl manav getiricem dedi bakalım 
tarafından
Valla desem alir almaz demiyorum ama butce sknti olunca kredi karti televizyin taksidi telefon tkasidi derken borc cok oldu diyemedimm
(1,491 puan) tarafından
Olsun 1 2 tane alsın hamilesin sonuçta çok fazla bişey tutmaz
tarafından
Ah ahh ne olacak haliimiz meyve suyunu ictim simdillik
(1,491 puan) tarafından
İnşallah yersin canım :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye diyemedin söyle alsın cnm. Biwşy olmz cnm 
tarafından
Ya butceden biraz sıkıntı  yasadik bisey isteyince çekiniyorum  diyemiyorum
tarafından
Ay canımsın bnşm ya tüh ama hamilelik zor hele aşerme az da olsa hevesini giderecek kdr alabilse iyi olur
tarafından
Diyemiyroim ki ya ruyamda da gordum nektari ne alakaysa
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Leke meke olmaz canım hurafe onlar.

Benim canım da neler istiyor ah ahh olsa da yesem şimdi :(
tarafından
Ne istedi kiiz
(2,160 puan) tarafından
Kız yazmayım psota girenler yorumu görüp canı çeker yazık günah :) yaz meyvesi bnim canımın çektiği bulunmaz da şimdi.
tarafından
Aseren girmesin yazdim kiz söyle
0 oy
tarafından
Bisey olmaz cnm en kısa zamanda alir yersin benimde canım neler çekti de yiyemedim zamanlar oldu bisey olma di sukur
tarafından
Söyle  kiz cekmez boşver
tarafından
kebap yanında birsuru meze ciğer mangalda künefe bunlar kuzum :)
tarafından
Kiz  o muydu bende meyve sandim ya ciger sevmem zate
tarafından
sen güzel ciğer yememişsin be ozaman bende sevmiyordum da artık çok seviyorum
tarafından
Ben bekarken de sevemzdiimmm yaa
0 oy
(2,890 puan) tarafından

Ehejehe:) bir şey aşerip yemeyince bebeğe bir şey olmuyor Ayrıca Her dokunduğun sürdüğünü lekesi de çocuğa geçmiyor Ben denemiştim Mesela annem buna Çok yürekten inanıyor Ben de oğluma hamileyken kıpkırmızı bir meyveyi elime alıp ezdim sürdüm leke olacak mı diye hiçbir şey olmadı sırf Annem görsün diye yapmıştım:D

Ben de yeşil erik gördüm demin başka hiçbir şey canım çekmez Aşeren biri değilim kolay kolay bir şey istemem ama yarın erik almaya gönderecek gibiyim olursa tabii

0 oy
tarafından
Hicbise olmaz benim canim neler istiyor da iste asermek imkani olanlara güzel   :)
tarafından
Aynen bacim oyle yani  simdi erik istedem ates pahasi diyemedim oda allahtan anlamadi bisey
tarafından
Anlamazlar canim nerden anlasınlar yasayan bilir :)
tarafından
Aynen oyle annem kayinvalidem sorar da
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Ben hamileyken aserdigim hicbirseyi eşime diyemedim maddi durumdan dolayı bseyde olmadı canm 
tarafından
Neden diyemedinn ki
(1,019 puan) tarafından
zaten düğün borçlarımız vardı kiradayiz falan derken demiyordum ama bnde insan gbi değildim kız sürekli biseyler aseriyordum adam. Bana nasıl para yetistireckti :)
tarafından
Yok ben hic soylemedim bisey ihtiyac olsa da cok borc var 6 aylik evliyiz  2 krdi kart tv tlfn falan  derken cogaldi hastaneye  bile gitmek istemiyorum   normlade gitmme lazim ama yok iste olmayinca olmuyor

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,853 göst.

Kategoriler

1,476,882 soru

24,175,255 cevap

336,073 kullanıcı

...