0 oy
365 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Selamın aleyküm kızlar daha önce demistim esim şehir Hastanesinde diye orda suan refakatci alinmiyo etlik zubeyde hanimda su aralar refakatci aliniyo mu yakin zamanda dogum yapan yada bilen varsa cevabinizi bekliyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım etlik zübeyde hanımı tavsiye etmem sana 
tarafından
Neden?
tarafından
Orda yanına refakatçi almıyorlar çok kötü bir hastaneye bir odada 5 hasta kalıyor yanına kimseyi almıyorlar
tarafından
Almıyorlar ama orda kardeş gibi oluyorsun o an abartmayın kızın gözünü korkutmayın bende orda yaptım lavobaya bile gittim orda bebeğime gözleri gibi baktılar Allah istemezse hiç bişey olmaz Allah isterse suit odada kal olacak olan olur.
Sen kalbini ferah tut çok huzurlu bir gece geçirdim ben orda normal dogum ise tabiki sıkıntıları oluyor ama hastahane odası olması gerekn gibi yapacak bişey yok
tarafından
Ben kürtaj oldum o hastanede bırakmadılar annem 5 dk kıyafet getirsin bana.
tarafından
Çok acımasız üzüldüm dogrusu
tarafından
Sadece bende degil yengem dogum yaptı bırak abimi kimse gidip göremedi bebegi
tarafından
Bizimkiler geldi zor da olsa ama şuan almamaları normal virüsten dolayı hangi hastahane olursa olsun
tarafından
Şimdi yapmadı ki doğumu bir sene önce yaptı virüs filan yoktu yani ben kürtaj için mecburiyetten gittim oraya bebek ölmüştü çünkü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm bilmiorum simdi nasil ama bn dogum yapali 75 gün oldu bnmle cok ilgilenmislerdi etlik zubeyde hanimda.
tarafından
Yukaridaki yoruma tavsiye etmem demis biri icime kuşku düştü neden acabaa
tarafından
Bilemiorim cnm bn yeni dogum yaptim cok ilgilendiler hatta yanima psikolog bile geldi sanci cekerken dusun. Ama bilmiorum iyi diyende var kotu diyende.
0 oy
tarafından
Bursa mı kuzum? Bursa ise 65 yaş altı refakatçi kabul ediyor sanirim
tarafından
Ankara
0 oy
tarafından
Ben gata da doğum yaptım kesinlikle tavsiye ederim canım 
0 oy
tarafından
Normal zamandada sezeryanlı değilsen refaaktçı almıyorlar bende doğumu orda yaptım fakat eğer normal doğum yapacaksan sancını evde çek öyle git yoksa orda sürekli yatman lazım hareket dahi edemiyosun doğuma kadar nst bağlı kalıyo

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 222 göst.
5 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 688 göst.
30 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 509 göst.
6 Aralık 2019 Diğer kategorisinde AzerbaycanRevane (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 118 göst.
24 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,218 soru

24,069,105 cevap