0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
ay ne olaylar cidden ya üzücü cok ne hallere geldik hep kadinlar kocalarini aldatip kaciyo

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hiç kacirmammm:P

tarafından
bende izleyecek birsey yok maalesef :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Evet hep dikkatimi cekiyo anlamadığım bu kocalarda olan malum şey diğerlerinde farklımı acep :ermm:

tarafından
hahahahahah:D hayir kocalarini sevmiyosa bosanirlar ne yaparsa yaparlar yazik birde cocujlari var alip nasil cocuklarini baska adamlara goturebiliyolar
(6,396 puan) tarafından
Yorum yapacaktim baktim bu benim yorum benim duygularima tercuman:)))
tarafından
Çok sinir oluyorum yaa tamam büyük konusmuyorum herkesin hersey başına gelebilir ama bunun boşanma yolları hiç olmasa boşansalar neden bırakıp gidiyonki çocuğunu allah ıma büyük demeyim çocuklarımı ne kocama be bir başka adama değişmem ben ölürüm canlarımın uğruna hersey yavrularım için bu hayatta
tarafından
aynen kuzum hani esin ihanet eder veya siddet uygular baktin olmuyo bosanirsin bende kinamak istemiyorum ama kendi adlarini cikarmaya kocasinin eline koz vermeye ne gerek var zina oldugu icin cocugunu bile kaybedebiliyolar
(6,396 puan) tarafından
Aynn kuzumm kimin basina ne geldi bilemeyiz ama cocumun tirnagini kimseye deismem
tarafından
Aynen öyle vallahi yazık ediyolar kendilerine karaktersiz insanlar için
tarafından
Ahahaaa sesli guldummm☺☺☺☺
tarafından
Rahimeee ++++ cok dogru katiliyorum
tarafından
Zorunannn beni küfrettiriyolar hamile hamile :))
tarafından
Boz agzini bosver  :)))) sal gitsinn
tarafından
Sövdüm zateb onlara bide haklı gibi çıkmışlar çocuklarına bak otur kadın utanmiyoda
tarafından
He yaa tovbe tovbe savunulacak bi yani var sanki
0 oy
(657 puan) tarafından
Brn izliyore suan :D
0 oy
tarafından
Virüs bunlar işte böyle ekrana çıkıp milleti kışkırrltıyorlar onca program yayına ara verdi bu Esra Erol niye vermedi çok merak ediyorum
tarafından
aman vermesinler ne izlicez butun gun evde hic dizilerde yok:D
tarafından
Bunları izlemektense duvarları izlerim daha iyi :))
tarafından
bi izlesen nasil sariyo valla hahah
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Bende başladım izlemeye ;) ne arsiz kadınlar var ya kafayı kırmışlar iyice 
0 oy
tarafından
evet yaaa bu kadinlar neden esi.varken baakasina kacar ki .... yani mutsuzsan seni mutlu etmiyirsa bosan ondan sonr akime gidiyorsan git bi kadin basinda erkek olmadan ayakta kalamiyor mu ...
0 oy
(771 puan) tarafından
hep izliyorum ama elektirik gitti gelirse iZlicem insllah   bi erkektn kacip bi erkege gidyolar arada olan cocuklara oluyo
0 oy
tarafından

Bende bi koca var :ermm: bu esra erola kim çıksa ağlıyo Allahım ne duygusal bi kocam var benim 

0 oy
tarafından

Ben izlemiyoggreemm 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 550 göst.
10 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 348 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,215 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 470 göst.
16 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,517 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,533 soru

24,170,730 cevap

335,840 kullanıcı

...