0 oy
964 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Simdi kizlar ben alisveris yaparken pazarlik yapmadan birakmam illa pazarlik yapicam yani siz nasilsiniz yaparmisiniz pazarlik :))

24 Cevaplar

0 oy
(221 puan) tarafından

Hiç tanımadığım biriyle akraba çıkıp akraba indirimi yaptığım günler oldu :D eşimle böyle bi anım var çok gülmüştük. 

Nişanıydık eşine takım elbisesi alacaktik çok pahalıydı satan adamla akraba çıkmış gibi konuşup indirim yaptirmistim eşim garibim inandı sandı gerçekten akraba çıktıktan sonra sordu  tam olarak neyin oluyo diye bende yoo tanimiyomki demistim hâlâ aklımıza gelince gülüyoruz :D

tarafından
Valla bende disciye gitmistim bana impilanta 8 milyar cikardi dedim olmaz oyle doktor akraba indirimi yacan güldu tabi doktr 6milyara indirdi hahah
Nit: isin tuhaf yanı doktor filistinli cikti :)))
(221 puan) tarafından
Haha oda iyiymiş:)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Pazarlik sünnettir 

Ama ben bu konuda çekiniyorum fazla ısrar etmem esimle giderim o çok sıkı pazarlikcidir:D

0 oy
tarafından

• Çok zengin olduğum için paranın üstü kalsın derim ne pazarlığı yaaaa:D
tarafından
Abbooo hasbama bak havasida var :)))
tarafından
Ahahahahah :D :D :D
0 oy
(5,685 puan) tarafından

Yaşadığım yer küçük malesef internetten alıyorum çoğu şeyi o yüzden pazarlık yapamıyorum. Ama çok güzel indirim takip ederim bilinçli alışveriş yaparım :) 

tarafından
Mikemmel ozaman pazarlik yapamiyosan indirim zamanini gozlemek artik :)
(5,685 puan) tarafından
Aynen öyle valla indirim benim işim :))
tarafından
Kiz valla bende oyleyim bakarim pahali pazarlikta sonuc vermemis 1hafta sonra ayni urun yari yariya dusuyo ozaman aliyorum bende hemen almiycan zaten keseni dusunuyosan :)
(5,685 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum valla :)

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 379 göst.
5 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,580 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 403 göst.
12 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,580 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 403 göst.
10 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,580 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 401 göst.
28 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,580 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,905 soru

24,050,820 cevap

329,661 kullanıcı

...