Maşallah canım. Ben nasıl desem normal doğum aşığı biriyim sezeryandan korkmuyordum ama normal doğal fıtri olan doğum olduğu için çok istiyordum. Ben normal doğum olarak gittim hastaneye 8 saat sancıdan sonra kızımın kalp atışları durunca sezeryana alındım. Evet dediğin gibi korkulacak hiçbir şey yok ben tamamen bayıldım ve hemen ayıldım hiç narkoz etkisi yaşamadım. 2. Gün ayaklandım elhamdülillah hemşireler bile şaşırmıştı yürüyüş yapmak zaten en önemlisiymiş. Velhasıl kelam hala normal doğumu merak ediyorum
Ya canım gözün aydın.analı babalı büyüsün bebeğin☺️❤️
Kaç gundur seni dusunuyordum canmm Masallahh iyi olun insAllahh canm
Oncelikle gozun aydin kuzum valla benim gozumde sezaryen ocu normal dogum istiyorum ben dogal olan en iyisidir dogumumda bi sikinti cikmadigi surece tabii ama ben sen ne dersen de cok korkuyorum beni kesecekler diye aklim gidiyo surda doguma bir bucuk ayim kaldi bu karnimdaki sipa da habire donuyo bi hafta doktor diyo ki bas gelis oteki hafta gidiyorum makat gelis diyo kafasina gore donup duruyo dunde doktordaydim ters duruyo bebek dedi bende doner o yine dedim guldum ama cidden kesmesinler beni ya lutfeeeennnnn
İsteee buuu !!!
Çok şükür ayaklanmana sevindim ☺❤
1,486,245 soru
24,298,461 cevap
343,916 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın