0 oy
774 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Merhabalar kızlar başıma hiç böyle bişey gelmedi adetime 1 hafta var ama 4 gün boyunca kahverengi leke geldi ve şuanda yok artık gelmiyor sizce bu ara kanama mı ben ara kanama olduğunu düşünüyorum çünkü önceki gebeliğim dede böyle bişey yaşamadım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olabilirr. Erken gebelik testi yapablrsin 
(23 puan) tarafından
Dün yaptım negatif  korkuyorum da evleri temizlemeye öncekini kaybettim hiç dikkat etmedim riskli benim hamileliğim pıhtılaşma dan dolayı
tarafından
Daha 1 hafta varmis gerci bekle biraz daha canim rabbim gnlune gore versin
-Reklam-
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Adete on gün kala olur mu bilmiyorum..sanki adet geciktikten sonra oluyordu yerleşme kanaması.. Önceki adetinizden kalan akıntıya vucut kahverengi stsr.. Adetin yaklaştığını gösterir belki böyle bişeydir 
(23 puan) tarafından
Bende öyle diye düşündüm  normalde adet olmama da 3 gün önce leke gelirdi adet olacağım derdim ve olurdumda bu değişik olunca sorayım dedim
(1,093 puan) tarafından
Yani adetim on gün gecikmesi ve on gün erken olması normal kabul edilir zaman zaman yediklerimiz stres VS. Göre degişebilir.. Belkide yakında adet olucaksınız
0 oy
tarafından
Benim de bu ay böyle oldu  5 gün leke geldi çok az sonra tam adet oldum böyle olabilir hakkında hayırlısı olsun inşallah 
(23 puan) tarafından
Haktan hayırlısı nasip kısmet normalde bebek düşünüyorduk ama pandemiden dolayı artık korkuyorum hastaneye gitmeye nasip kısmet yoksa 1 yıl oldu evlenelim düşüğümün üzerinden de 7 ay geçti
tarafından
Daha önce olmuş yani yine olur merak etme canım stres yapma çok düşünme hiç beklemediğin zamanda olur
0 oy
tarafından
Adet bittikten sonra olabiliyormu bu yerleşme kanaması 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 19 göst.
1 saat önce Diğer kategorisinde Linkin (23,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
0 cevap 41 göst.
+2 oy