0 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Merhaba kızlar, kız bebişleriniz tüysüz olsun diye uyguladığınız, yaptığınız bir şey var mı? Ben tuyden çok çekiyorum kızım öyle olsun istemiyorum :(

14 Cevaplar

0 oy
(2,109 puan) tarafından
Valla hamilelikte son gune kadar midem yansi masallah sacli killi milli bebek geldi simsiyah ☺️ benm hosuma gdio cok tatlis suan❤ hic dusunmedm kilsiz olup olmamasini
(11 puan) tarafından
Bnmkı de baya saçlı canım tuylu de onun için acaba bir yöntem var mı diye merak ediyorum :)
(2,109 puan) tarafından
Blmiormki ☺️ama cok tatlis duruyolar smdilik☺️
-Reklam-
0 oy
(657 puan) tarafından
Valla abisi killi dogdu sanirim buda kıllı dogar :D dogsunda hayirlisiyla bi aglada yapariz :D
0 oy
tarafından
Karinca yumurta yagi cok duydum. Istedim de aslında yapmak ama fırsat bulamadım. Biraz da cekindim.bi zarari olur mu derisine diye
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Benimki tüysüz özellikle bi şey yapmadım ama :)
0 oy
tarafından
Düşünme kız epilasyona gider :) 
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Benimki sarışın belli değil :) 
0 oy
tarafından
Vala ben esmer bekliyodum ama ay parcasi gibi keltos sapsari bi bebek dogdu masallah :))7 aylik olcaz daha yeni yeni cikiyo saclari oda sari oldugu icin belli olmuyo
0 oy
(12,524 puan) tarafından
İki kızım var hicbir sey uygulamadım 
0 oy
(54,187 puan) tarafından
genlerle alakalidir o bişey yapmadik. dpgdugunda kulağında bile tüy vardı döküldü şükür :)
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Karınca Yumurta si diyorlar ama çok günah yazık

Karıncaların yuvaları dağıtıp oradaki yumurtayı alıp sürmen lazım  deneyen ve gerçekten tüysüz de var annem yap diyo yapmam dedim yazık günah yuvası bozup yavrusu öldürmek ilerde alsın kendi artık alzer epilasyon vs gider 
0 oy
tarafından
Zamanla dökülüyor diyorlar 40 dan sonrayi bekle 
0 oy
(4,724 puan) tarafından

Eşim de ben de kumralız bebeğimiz de öyle simsiyah kıllı falan doğmadı. Belki aileyle alakalidir.

Ama parmaklarinda bizim gibi minik sari sari tuyler var Allahim gülesim geliyor her görüşümde :D Allah nasil her detayina kadar yaratmış<3
0 oy
(3,138 puan) tarafından

Vala ben de aynı dertten muzdaribim benim sulalenin maşallahı var ben de diyorum İnşallah eşimin ailesine çeker diye :D bıyıklarını kaslarını yılda bı aldirirlar o derece tuysuzler :D biz de 1 hafta almayalım orman oluyo :D çözümü varsa dogar doğmaz süreyim bebeme :D

0 oy
(776 puan) tarafından
Neyseki oglum var ve biyiklariyla gurur duyuyoruz ancak karinca yumurtası yağı uygulayanlari duydum ben de

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,593 soru

24,171,722 cevap

335,893 kullanıcı

...