0 oy
706 göst.
Diğer kategorisinde (439 puan) tarafından
İnternet sitesinde denkgeldim ama bilemedim elektrik su ve doğalgaz 3 ay okunmayacak yazıyor bilginiz varmı?

12 Cevaplar

0 oy
(10,041 puan) tarafından
Valla bizimki pazartesi okundu doğalgaz ve elektrik. Büyük şehirler belki öyledir biz küçük bi yerdeyiz ilçe 
(439 puan) tarafından
Anladım bende bu ay bekliyorum gelicekmi diye asılsız mi haber bilemedim
(307 puan) tarafından
Ben büyük şehirdeyim bizim de dogalgaz okundu dün
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kucuk ve risk olmayan yerlerde okunacak ama riskli yerlerde 3 ay okunmicak 3 ayin sonunda ortalama bi hesap cikaricaklar
(439 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Her ilde degil ama bazi illerde okunmycak gecen yil ve bu yil ki fatura ortalamasina göre gelicek
(439 puan) tarafından
Geçmiş faturalara göre mi 8 aydır aynı yerde oturuyorum daha sene dolmadı,
tarafından
Abonelige göre bakılır daha once baska bin yerde aboneliginz yok mu. Zaten fazla kesilirse bu donemden snra geri aktarmasi olucagi soyleniyo. Eksik kesilirse de snraki faturalara eklenicekms
(439 puan) tarafından
Hayır yok canım eşimle 1 senedir evliyim taşıninca yeni aldık abonelik
tarafından
Su dönemlerden snra belli.olur canim fazla mi alincak az mi. Belkide sizin bolgede okunmata devam edicek
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Evet canım okumayacak mış erteleniyor sayaçlar okunmayacak ve geriye dönük nisan mayıs haziran aylarına bakarak kıyasla fatura gönderecekler
(439 puan) tarafından
Aman eksik kalmasınlar göndersinler yer yer değişirmi acaba ben İstanbul Esenyurt tarafındayim
(10,885 puan) tarafından
Yani Büyük şehirlerde yapılıyor en de İstanbul'dayım burada yapılacak kız eksik kalırlar mı diğer ülkeler hiç fatura almazkdn faturaları askıya koymuşken Bizimkiler erteliyor Yani fakir fukara 3 5 ay sonra borçlu olacak devlete
(439 puan) tarafından
Daha kötü temmuz ayında borçlu kalicaz bebeğimiz doğdugu ay aman alıştık hep alırlar zaten hiç vermezler
0 oy
(442 puan) tarafından
Bizim okunmadı bursa osmangazideyim eski faturalara göre gelecek mis hastalık geçince artışı eksisine göre doge rfaturalar kesilcekmis fazla veya az kullanım olursa ona göre ayarlancakmis
(439 puan) tarafından
Bizim şuan kullandığımız fatura saymadan nerden bilicekler ki ne kadar kullandigimizi
(442 puan) tarafından
Bu süreç bitince toplu bakacaklar mis kayıtlı kalıyor demekki önceki aylar
0 oy
tarafından
Evet canım ama fatura olusturacaklar yine tuketimlerimizin ortalaması alinarak.

3 ay sonrada egerki çıkan faturalarimiz tuketimlerimizden az ise farkı oducez çok ise gelecek olan sonraki faturalarimizdan dusucek.

Elektrik ve doğalgaz için böyle su yun kararı belediye ye kalmış
(439 puan) tarafından
Aman oluşturursunlar onların yaptığı hayırin içine tüküreyim önümüz yazdi doğalgaz daha az gelebilirdi sonuçta şimdi önceki faturaları baz alicaklar
(442 puan) tarafından
Bende senin gibi düşündüm önümüz yaz diye ama önceki senenin bu ay ki doğalgaz faturası baza alincakmis abonelik ksii üstüne oluyor ya ama orda da bu sene 2+1 de oturuyorduk geçen sene 3+1 Gine fark eder çok sağlıklı bı karar olmamış nereden bakılırsa bakilsn
(439 puan) tarafından
Yani hem öyle hemde geçen sene bu ayla şimdi ki aylar sıcaklık aynı değilki çok saçma hem ben daha oturali 8 ay oldu 1 senemi bile tamamlamadim bakalım nasıl olcak
0 oy
tarafından
Okunması daha iyi olur aslında her halükarda fatura gelecek daha yüksek meblalar gelebilir bu şekilde kıştan çıktık sonuçta 
tarafından
Evet izmirdeyim ben havalar ısındı mesala artık doğalgaz yakmiyorum bakalım nasıl gelicek
(439 puan) tarafından
Aynen öyle hayırlısı diyelim ne denebilir ki
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Hepsi hikaye öyle bi döşeyecekler ki faturaları ...
(439 puan) tarafından
Birde önümüz yaz doğalgaz da az gelirdi aslında kışa göre olan yine bize olucak
0 oy
tarafından
Büyük şehirler olunmayacak sanırım 3 ay sonra kol gibi fatura gelir artık 
(439 puan) tarafından
Kız senin şu emojini gördükçe hiç ciddiye alamıyorum sanki yorumda gülmüşsun gibi geliyor :)
tarafından
Herkes öyle diyo yaa :))))))
(439 puan) tarafından
Doğru ama çok tatlı duruyor
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Bakalım nasıl olacak okunmayıpta zor duruma girmeyelim de 
(439 puan) tarafından
Kışin birde doğalgaz yaktık yazın daha az olurdu fatura aslında
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bizimkiler de normalde ay başı gelirdi ama gelmedi daha. Geleydi iyiydi
(439 puan) tarafından
Bizim de ay başı su faturası gelirdi gelmedi daha toplu gelmesi daha zor bence
(3,135 puan) tarafından
Hahah başka bişey isteseydim olurmuş, şimdi Su faturası geldi :D
(439 puan) tarafından
Geldimi gerçekten
(3,135 puan) tarafından
Evet öğlen geldi
0 oy
(53,958 puan) tarafından
faturalar birikir odemesi daha zor olur
(439 puan) tarafından
Yine giren giriyo bize desene öyle bir devletteyiz ki 3 ay sonunda tekrar alinacakmis bence daha kötü şimdi sonuçta havalar isiycak insanlar doğalgaz yakmiyorlar ki önceki faturalar baz alınacak miş

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.
0 oy
6 cevap 247 göst.
13 Temmuz 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Pakize333 (6,417 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 98 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,344 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,664 soru

24,101,655 cevap

332,448 kullanıcı

...