0 oy
1,311 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
Kızlar ayıptır söylemesi özür dileyerek soruyorum  ama. Dogum yapalı 2 buçuk ay oluyor ve 1 aydr feln lavoboya giderken büyük abdestımin ordan kan geliyor  hem de baya o kadar çok acıyor ve acı çekiyorum ki  kabızımda ama her b. Abdest ı yaparken geliyor  af edersiniz dogum da yırtıldı sanki bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor.  Sorum için de kusura bakmayın lütfen 

14 Cevaplar

0 oy
(3,022 puan) tarafından
Buyuk ihtimalle ya nakatda catlak vardır yada yirtilma veya kesik atmislardir oraya canim sen kaysi hosafi ic ekmegi kes ve sulu gidalar tuket bide bol bol su yani sivi tuket canim gecmis olsun 
(76 puan) tarafından
Saol canm insallah gecer yaa zonkluyor resmen sabahtan belli
-Reklam-
0 oy
(864 puan) tarafından
Çok mu yırtığın oldu kuzum normal doğumda 
(76 puan) tarafından
Normal dı canm da baya dikişleeım var dı
(17,006 puan) tarafından
Basir degilse kabız olmamaya dikkat et canım. Belki kabızlıķtan dolayı zorlayınca oluyordur. Sonuçta ordaki dokularda yıpranmıştır.
(76 puan) tarafından
Aynen haklısın çok sıkıntı yaa
0 oy
(422 puan) tarafından
Doumdan sonra bnada olmustu cnm ama okadr cok deildi kan da geliodu zorlaniodumda kendilinden gecti geri bn ikinirken zorlandim icin oldu dikisiz doum oldu bnmki zeytinya sur istersen cnm yumusatr icebilirsnde 
(76 puan) tarafından
Bende diyorum herlde çok fazla ıkındım acaba ondan mıkı
0 oy
(17,006 puan) tarafından
Hamilelikte basur oluşabilir. Basur olmuşsundur büyük ihtimalle. 
(76 puan) tarafından
Basur degil herlde ya
0 oy
(11,241 puan) tarafından

Basur olabilir mi.cnm :(.geçmiş olsun <3

(76 puan) tarafından
Saol canm bilmiyorum ki yaa
(11,241 puan) tarafından
Hastaneye mi gitsen acaba
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Basura yani hemoroid benziyor canım doğumdan sonra görülebiliyormuş. Leğene sıcak su doldur içine adacayı at içine otur. 
(76 puan) tarafından
Tamam inşallah canm çok saol
0 oy
(163,312 puan) tarafından

Basur olmussun aynisi bamada dogumda oldu 2 ay once malesef virusten dr gidemiyom eczaneden krem al canim aciyi azlatiyo bu kremi al 

image

(76 puan) tarafından
Ne kremi pekı kuzum adını yazar mısın
(163,312 puan) tarafından
Foto attim cnm al bunu mutlaka
(76 puan) tarafından
Saol canm Allah razı olsun
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Doktora git canım krem fitil veriyor 
(76 puan) tarafından
Vürüs ten gidemiyorum ki
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Basurmu oldun canim bende 3 ay oldu yapali dogum bende ole oldum ayni simdi yeni yeni biraz rahatim
(76 puan) tarafından
İnşallah benim de gecer ya
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Benimde çok dikisim var di affedersin popoma kadar. :☹️ Doğumdan birkaç hafta sonra sanki batıyor gibi oluyor yaparken. Sonrada kan gelmeye başladı. Baharatı kestim, kabız olmamaya dikkat ettim, bol sıvı tukettim, o bölgeye de kantaron yağı veya kremi sürdüm. Zeytinyağı da olabilir. 
(76 puan) tarafından
Aynrm yaa benımkınıde öyle yaptılar
(6,775 puan) tarafından
En önemlisi baharat tüketme kuzum ve kabız olmama ya çalış
(76 puan) tarafından
Tamam canm çok Saol
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Canim  bn hamileyken kan demir ilacı kulandim bir ihsal bir kabizlik diye kucuk yumurta çıktı  dogumdan sonrada ayni senin gibi oldum benim icin dogumdan cok zordu o acısı hep agliyordum misafirim geliyordu aglamaktan kapiyi acamiyirdum 

Genal ceraha gittim dr bakti  surup verdi ve krem verdi iyi oldu ama hayla ger kabız oldugumda kan geliyor aciyor istersen sana surubun fotosunu atayım  
(76 puan) tarafından
Saol canm arkadaşlar da Bi krem dediler ama inşallah deniyışm bı
(1,264 puan) tarafından
Tamam canım sifa olur inşallah
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Turk kahvesi yap posoe sonra içine 1 tatlı kaşığı tereyağ köy iç üstüne 2 bardak su ic ama emziriyorsan bilemiyorum bebege uykusuzluk yapabyapabilir ama 1 kereden bisey olmaz
(76 puan) tarafından
Deniccem canm insallah saol
0 oy
(117 puan) tarafından
Canım aynı sorun bende de vardı. Gebelikte çok fazla kabızlık sorunu olduğu için hamilelik basur u diyorlar.  5 ay oldu ben doğum yapalı. Bende de ilk zamanlar büyük abdest te kan oluyordu kabız olunca. Şuan geçti ama acı biraz oluyor ama kanama olmuyor. Zamanla düzelir inşallah 
(76 puan) tarafından
İnşallah canm
0 oy
tarafından
Ya benimde doğumdan 3 ay sonra olmuştu çok fena seni çok iyi anlıyorum kuru kayısı ye canım fitil kullanmistim bide ben zeytinyağı krem felan sürdüm 
(76 puan) tarafından
Saol canm deniccem inşallah

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,367 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 197 göst.
29 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saliha22 (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 325 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,848 cevap

329,212 kullanıcı

...