0 oy
971 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,634 puan) tarafından
Şimdi benim sıpa 25 martta 1 yaşı doldurdu. Ben bu bebeyi hala külotlu çorap üstü pijamayla yatırıyorum.

Siz minnoşları çorapsız mı yatırıyosunuz. Bu oğlan üstünü hiç örtmüyo ayakları hiç ısınmıyo korkuyorum hasta olur diye çorapsız yatırmaya. 

Napayım sizce çorapla yatırmaya devam mı yoksa cıbıldak ayakla mı yatırayım. 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim kızla aynı canım bende kilot çorapla yatırıyorum ama üstünü çok acıyor üşür mü ki diye bende tedirgin oluyorum 
(1,634 puan) tarafından
Hadi bu gece bi çılgınlık yapalım. Lan millet çıplak yatırıyo bebeleri biz montla yatırcaz nerdeyse ☺☺
tarafından
Hajajajsnsn :D ya benimde varya eşim çıkarıyor bende üşür diye hemn giydiriyorum ya hemencik buz gibi kalıyor ama napayım-_- :D Bide annem üşür eder diye çok  şey yapıyor ondan dolayı bende bu hale geldim skdnskdn
(1,634 puan) tarafından
Ay herkes herşeyi pek biliyo zaten. Bi ara bimden uyku tulumu aldım üstünü açıyo diye giydirdim çocuk gece bin kere uyandı. Sürekli terler içinde bi de.
Bu gece eşim izinli bakalım büyük bi çekişme yaşarız çorap konusunda heralde.
Büyüdüler artık alışsınlar. Bi de bizim ev çok sıcak kombi 38 de ama yalıtım olduğu için atletle gezsen yeridir yani ☺
tarafından
:DED bizim ev normal ya 2.kat ama kuzey doğu tarafında güneş pek görmüyor kaloriferde yuksek ama tam normal :D Bende deniyeyim bakayım seninki naoto uyuyabildi mı:D
(1,634 puan) tarafından
Bizim evde en üst kat ama güney batı. Bi de çatı ve binanın dışı yalıtım yapılmış 38 de yaktık hep kış boyu. Şuan bile yanmaya devam ediyo çok sıcak evimiz.
Maşallah çok mutlu uyudu hemde canım. Uyurturken ayaklarını sevdi durdu yavrum ☺☺❤❤❤❤
-Reklam-
0 oy
(237 puan) tarafından
Bebeği kilotlu corapla yatırma iyi değil kan dolaşımı açısından 
(1,634 puan) tarafından
Onu biliyorum ama kısa çoraplarda çok iz yapıyo. En iyisi külotlu çorap geliyo bana. Doktorumuz sorun olmaz giydirmek istersen giydir dedi
0 oy
(1,450 puan) tarafından

Bizimkinin genelde kıçı bası açık çorap giydirmiyorum
Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/php/session) failed: Permission denied (13) in /home/sohbet.annelertoplandik.com/public_html/qa-include/app/users.php on line 162

imagegenelde boyle

image

(1,450 puan) tarafından
Hatta günün çoğunluğunda beziyle falan duruyor oyle biraz susuyor türlü türlü şeyler ya amaaaan
(1,634 puan) tarafından
Aman bende çorapsız alıştırayım artık yaa. İnşallah hasta olmaz
(1,450 puan) tarafından
Ev sıcaksa problem yok arada giydir cikar
(1,634 puan) tarafından
Gün boyu külotlu çorapla durur yerlerde sürünüyo
Alt kat boş yerler soğuk. Ama uyurken çorapsız uyutcam artık
(30,101 puan) tarafından
MasAllah kuzuya
0 oy
(11,241 puan) tarafından

Hiç çorapla yatırmadım canım çok nadir unutursam kan dolaşımı için sıkıntı diye duymuştum çünkü <3

(1,634 puan) tarafından
Bende duydum onu ama işte üşütürüm diye korkuyorum. Bundan sonra çorapsız yatırcam bende yaa
(11,241 puan) tarafından
Yani cnm ben öyle yapıyorum
(1,634 puan) tarafından
Bende öyle yapayım bu geceden itibaren
(11,241 puan) tarafından
❤❤aynen cnm çok sıcağa alışmasın
(1,634 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum ❤
0 oy
(52 puan) tarafından
Çok sıcağa alıştırma Bence annesi sıcaktan da hasta olurlar
(1,634 puan) tarafından
Ya 5 dakka çorapsız oynatsam hemen ayakları buz gibi oluyo. Korkuyorum hasta olur diye
0 oy
(30,101 puan) tarafından
Kuzum büyümüş daha çorapla yatirma bence
(1,634 puan) tarafından
Ayy tamam ben bu geceden itibaren çorapsız yatırcam. Valla gaza getirdiniz beni ☺
0 oy
tarafından
Aslında iyi olan çorapsız olanmis çorap zararmis ama üşür korkusu ile yapamiyoz 
(1,634 puan) tarafından
Artık yapcam ama yaa. Hala kombi yanıyo evimiz sıcak. Alışsın artık dana kadar oldu ☺
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Benimki 6.5 aylık 2 aydan sonra çorapsız yatırmaya başladım çorapla yatırmıyorun her iki kızımı da kendim de. Kan dolaşımını yavaşlatır iyi değil çorapla yatmak canım 
(1,634 puan) tarafından
Aynen canım valla herkesten Allah razı olsun fikir verdiniz. Bundan sonra bende çorapsız yatırcam
(12,521 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun canım ❤️
(1,634 puan) tarafından
Amin canım ammmiiinnn ☺☺
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Benimkide ayaginda cirao durdurmuyo hemen cekiyor ustunude sık sık aciyor polarlintulumu var onu giydiriyom yatirirken veya kaloriferi aciyom besigi jaloriferin yaninda cunku
(1,634 puan) tarafından
Benimki kısa çorapları ayakkabılarını çıkarıyo o yüzden külotlu çorap giydirmeye başladım. Ama artık çorapsız yatırcam alışsın yani koca dana oldu
(1,634 puan) tarafından
Bu bebeler çok fena yaaa maşallah bebişlerimize ❤❤
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Gelişimi için hiç iyi değil. Ben iki oğlan büyüttüm üzerlerini hiç ortmezler. Ve gündüz de dahil hiç çorap gitmezler. Hamdolsun hiç sıkıntı yaşamadık. Kaldı ki kilotlu çorap bence coook fazla. Siz kendinizi düşünsenize ben normal çorapla hayatta yatamam siz bütün gece kilotlu corapla yatiriyosunuz
(1,634 puan) tarafından
Ne mutlu bize ki böyle heriflerimiz var çok şükür.
Ya benim ki gibi deli bozuk olsa napcaktın şükret kocana ☺
(1,164 puan) tarafından
Valla benimkinin severken deli bozuk yanları çok oraya hiç girmeyeyim. Çocukları her sevdiğinde ve uyuturken ninni söylediğinde komşulardan utanıyorum:):)
(1,634 puan) tarafından
Oooo iyiymiş. Ne utancan komşudan boşver. Onlar kıskanıyodur kocası yardım ediyo bak çocuk bile uyutuyo diye ☺
(1,164 puan) tarafından
Rabbim ailelerimize huzur versin:) Sohbetiniz güzeldi teşekkür ederim
(1,634 puan) tarafından
Amin canım ammmiiinnn.
Bende teşekkür ediyorum ❤❤❤
0 oy
tarafından
Ben corapsiz yatyrm evdeyken de kulotlu corap giydirmiyrm. Kan dolasimini yavaslatiyoms o yzden sadece disariya çıkacagmz zaman kullanyrm o da tulum giydirmediyse.. Benim kizimda cok deli yatiyo arada esim.tada ben kalktkca bakıp örtüyoruz bazen buz gbi oluyo eli ayagi ama usumesi o kadar kötü bsey degil. Brnim.kizim masallah tas catlasa 2 kez hasta olmustur o da bizden gecti malesef. Birak hava alsn cocugun ayaklari normal corap da giydirme
(1,634 puan) tarafından
Bundan sonra giydirmicem canım. Sağolun valla ❤
0 oy
tarafından
Çorapsız yatiyo yaz gelince şimdi hava sıcak diye çorapsız yatiyo usumuyo da üstunu açıyo çok 

Ama hep böyle alıştı diye hasta olmuyo galiba
(1,634 puan) tarafından
Sağol canım bundan sonra bende alıştırcam yaa
0 oy
tarafından
Külotlu çorap hiç kullanmadım. 

Yatarken ince ve kısa çorap kullanıyordum kan dolaşımına etki etmesin diye .

Bu zamana kadar sadece bi kere hasta oldu oda gorumcemin kızından grip geçti malesef. 

Şimdi ince battaniye gibi pamuksu uyku tulumu var fermuarli onu giydiriyorum:) çorapsiz yatıyor. Onun icindede .

Ayrıca evin durumuna göre ayarlanmali. 

Bende çorapsiz yatamam huyumdur:) gün sonunda çorabımi degistirir yatağa girerim:)
(1,634 puan) tarafından
Ay ev çok sıcak çocuk kan ter içinde kalıyo ama korktum hasta olur diye. Ayakları çok üşüyo. Ama bundan sonra alışsın çorapsız yatmaya. Hasta olmaz inşallah ☺
tarafından
Benim hep 21 derecedir bide dış çıkarırken bağışıklık düşer bilirsin bu durum bebekten bebege değişir bilirsin .
Bi dene bakalım kuzum
(1,634 puan) tarafından
Şuan diş belirtisi yok 6 tane çıktı zaten sonra durdu.
Deneyeceğim bakalım bu gece. Sağol canım
0 oy
(5,649 puan) tarafından
Geçen akşam eşim çorap giydirmiş uyku tulumunun içine çocuk 50 kere uyandı gece. Sabah bi kalktım çorap çocuğun bacaklarını hep sıkmış o yüzden uyuyamamış yavrum. Çorap giydirme derim ,giydirirsen de lastiğı gevşek olandan hatta lastiğini kes giydir.
(1,634 puan) tarafından
Yok kız ben direk külotlu çorap üstü pijama giydiriyorum kısa çorap giydirmiyorum ama içim rahat değil hiç
(5,649 puan) tarafından
Giydirme kız boşver üşümez bence. Torba uyku tulumu alabilirsin o da güzel oluyor. Hem için rahat eder.
(1,634 puan) tarafından
Haahhhaaahhaa ben normal uyku tulumu giydirdim bebe bin kere uyandı sırılsıklam ter içinde. Benim bebeye o torba tulumu giydireyim uykusunda bi dönemesin beni ısırır hırsından valla ☺ keyfine çok düşkün sıpa. Emziği bile ağzında değilse ya elinde olcak yada her zaman koyduğu yerde. Yoksa kıyamet kopuyo
(5,649 puan) tarafından
Hele sıpa ya bak seen :) sevsinler onun keyfini :))
(1,634 puan) tarafından
Yaaa ne sıpa hemde. Valla ondaki keyif bende yok ☺

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 139 göst.
8 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,898 soru

24,036,808 cevap

328,968 kullanıcı

...