0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
O kadar bunaldı ki artık odaları gezdirince böyle bakınıyor hoşuna gidiyor 8 aylık balkonda kapalı bizim binanın önüne şöyle biraz çıkarsam mı hava alsa diyorum hiç çıkaran oluyomu kapı önüne

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Biz köydeyiz bahçeye çıkıyoruz 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bn çıkramıyorum bizimde 9 aylık havalarda kötüydü bugüne kdr zaten bugün güzel belki balkona çıkarırım
tarafından
Bizim balkon kapalı da şöyle çıkacak balkonumuz yokki
tarafından
Cnm ne diyeyim ki binanın önü giren çıkan olur bebekte küçük şuan ne desem bilemedim
tarafından
En iyisi gene cam heralde
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Eğer kimse yoksa kimsenin gelme ihtimali yoksa yanınıza çıkar hava alsin
tarafından
Yok kimseyi tanımıyorum zaten binada
(1,256 puan) tarafından
Çıkar ama asansör kapı gibi şeylere o dokunmasın sende eldiven tak bahçeye çıkınca at eve geçince tekrar eldiven tak işin bitince atarsin dikkat et yinede
0 oy
tarafından
Benimki de artık çok bunaldı odaları gezince bile sıkılıyor artık düşündüm ben de binanın kapısının önüne çıkarmayı ama iki gündür aralıksız yağmur yağıyor maalesef yine çıkaramadım
tarafından
Sıkılır ya tabi hep aynı odanın içinde bi cama çıkartıyomda nasıl bakıyo
tarafından
Ben de anca camdan dışarı bak durabiliyorum canım
0 oy
(75 puan) tarafından
Daha 8 aylık diyorsun dışarı çıkmaktan ne anlar camdan baktırsan yeter. Benim oğlum 2 yaşına gidiyor her sabah kalkıyor ayakkabılarini alıyor dış kapının önünde ağlıyor çıkalım diye benim ki de küçük  Allah kolaylık versin büyük çocuğu olanlara 
(7,132 puan) tarafından
Oyle deme canim oglum 8 aylik inan balkona falan cikiyoruz iceri girdik diye bas bas bagiriyor agliyor bazen cami aciyorum kapattim diye aglamaya basliyor acinca seviniyor
tarafından
Aynen öyle onlarda sıkılıyo anlıyolar şimdilik camdan bakıcam heralde
0 oy
tarafından

Çıkar ama elini ağzına fallan götürmesine izin verme ...

0 oy
(2,762 puan) tarafından
Kimse yoksa çıkar canım hava almış olursunuz aman birşeyi ellemeyin 
0 oy
(3,997 puan) tarafından
benim kiz da 11 aylik sayilir ,cikarmiyorim 
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Bende bahçeye çıkarıyorum canım cocuklar bunaldı artık içerde 
tarafından
Bunalırlar tabi ya :/
0 oy
(251 puan) tarafından
Balkonda salincagi var hava iyi olunca oraya cikaeiyorum biraz salliyorum iyi geliyor disari cikarmiyorum ama 5 10 dakikadan bisey olur mu bilemedim simdi yaninda gelip gecen insanlar olabilir Allah korusun yaninizdan gecerken hapsurur oksurur ben boyle bi donemde biraz paranoyak oluyorum sanirim :)
tarafından
Haklısın o yüzden kaldık evde
0 oy
tarafından
Binanın önüne de güvenemiyorum artık ☺️.

Köye anneme cikciam orda bahçe var oynar gezer 
tarafından
Ne güzel işte
0 oy
(17,049 puan) tarafından
Ya benimkini zor evde tutuyorum , asansörden dolayı aşağıya indiremiyorum. Aşağıya indirsem bile bahçede hep yaşlılar geziniyor o yüzden evde hapis gibiyiz.
tarafından
Bizde camdan bakıyoruz anca
0 oy
tarafından
Bende hep balkona çıkarıyordum geçen eşim annemgile gidecekti gelin sizide götürelim 2 dk uğrayalım dedi öyle bi hava aldık iyi oldu ya 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 654 göst.
0 oy
3 cevap 257 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 408 göst.
1 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,266 göst.

Kategoriler