0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde (1,450 puan) tarafından

Kızlar çoğunuz biliyor lorin kolik bi kız bunu alırsam biraz uysallasirmi oyun halısı aldim olmadi sarmadı lorini sıra buna geldi 

Kullanan var mı memnun musunuz kurulumu kolay mi 

Bi de gün içinde hamak beşikler nasil var mı tercih eden gün içinde 15 dakka nefes aldırsa bana yeter 

Çok yoruluyorum hic bi iş yapamıyorum :((

image

image

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ilki cok guzel ve ise yariyo oyaliyo

-Reklam-
0 oy
(163,313 puan) tarafından

Oyle degilde bende bu car bayagi isime yariyo dikkatini cekiyo oyanalniyo bende az da olsa nefes aliyom 

image

(1,450 puan) tarafından
Sallanıyor mu müzikli mi otomatik mi
Kendi kendine sallaniyi onundeki oyuncaklar sallanirken ses cikartiyo
(1,450 puan) tarafından
Model ne canım bunun bakım netten
Chicco ballon bouncer titresimli ev tipi ana kucagi
0 oy
tarafından
Canım.hamak swklinde olandan degilde ilk üstte olandan aldım ben bazanin altında duruyor şimdi sonra pek begenmedim onu geçen gün başka aldım. Ama daha bebeğim dogmadihi için hangisi daha kullanışlı bilmiyorum
0 oy
(5,673 puan) tarafından
Salincaktan var canım biz kullandık seviyor oğlum. Kendi kendine sallanması çok güzel bişey:)) Ama kolik değildi bizim oğlan senin bebeği susturur mu bilemiyorum. Bu arada biz e bebekten alıp orda kurdurtmustuk. İnternetten kurulum yapılacak haliyle geliyor.
0 oy
tarafından
Oğlum kolikti canım 11 ay kullandım hamak beşiği 
0 oy
(5,673 puan) tarafından
Canım bak arkadaşımın bebeği de kolikti bundan kullandılar gerçekten çok memnundular istersen buna da bi bak.

https://ty.gl/42d645350
(8,200 puan) tarafından
Buna sağlam bir bütçe gerekir
(5,673 puan) tarafından
Orası da doğru ama kolik bebek ağlamaya başlayınca inan ki gözüne gelmiyor kimsenin :( Yeter ki sussun da ne lazımsa yapalım diyorlar:( anne baba çok çaresiz kalıyor.
0 oy
(2,160 puan) tarafından
İlk resimdeki in aynısını Aplam aldı kullanışlı güzel bişey. Pirize fişini takınca kendi kendine sallanıyor ama aplamın bebeği 9 kilo olduğu için elektriğe takınca kendi kendine çalışmıyor maalesef. 

Ama gene de kullanışlı bişey. 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Hamak benim hayatımı kurtarmıştı çok sevdi 10  aya kadar kullandı ama bondigonun  bir üst modelini almıştım ben titreşimli olan bir ay kullandı kullanmadı yani sevmedi  

Canım sen internetten İbrahim Saraçoğlu'nun kolik bebekler için kürü var onu dene mutlaka Ben 4 ayda fark etmiştim o kürü dorukta koligi bir günde kesti bitirdi
(5,935 puan) tarafından
Olsun canım o kadarmış yiyecek ekmeği ne yapabilirsin ki sen
tarafından
Kuzum dorukta üst üste dış çıkardıya bol bol  kalsiyum iyiymiş sanırım bizim bebeklerde .
Bak emmese bile ıyiki sağarak vermişim:)))
(5,935 puan) tarafından
Doruk emiyor kuzum 15 aylık oldu Ben çalıştığım için Gündüz zaten kahvaltı yapıyor çorba içiyor Meyve yiyor sebze yiyor 6 da evdeyim ben gene yatana kadar üç kere dört kere Emiyor Beni doruk un Ağzı var ya şu an gece Şok Oldum görünce arka taraflarda üç tane birden kabarmış onlar da çıkar bir haftaya
tarafından
Iste o kalsiyum fazlalagkndan mis kuzum sende benim gibiymissin her gün kavalti çorbası yemeği yogurdu yemezse içim rahat etmiyor :) he birde mamasi
(5,935 puan) tarafından
Haklısın kuzum ama D vitamini iyi olan çocuklar diş çıkarır peş peşe
0 oy
(2,564 puan) tarafından
İkisi de çok iyi canım al bunları benim oğlum da kolik az da olsa duruyor bunlar da Allah sabır versin bize 
0 oy
tarafından
Hamak beşik daha çok işine yarar canim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,543 soru

24,046,171 cevap

329,397 kullanıcı

...