0 oy
465 göst.
Diğer kategorisinde (1,345 puan) tarafından

Kızlar bebeğim küvezda solunum sıkıntısı yaşıyor yavrum benden süt istediler ama sütüm yok ne yapıcam mama alsam götürsem olmaz mı :'(

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onlar orda mama veriyorlar zaten canım sen sıksık sağ göğsünü süt gelir hemşireye söyle sütüm gelmiyor diye 
tarafından
Benim oğlum da küvezde kaldı canım sütün ilk 2 gün yok denecek kadardı erken doğum olduğu için hemşireye söyledik getirdiğin kadar süt veriyoruz yetmediği yerde mama takviyesi yapıyoruz demişti yani bebeğin aç kalmaz korkma sen yine de sürekli sağ
(1,345 puan) tarafından
Tamam canım bugün geçti artık Perşembe gününe kadar sağıyım bari onu götürsün benimde erken doğum oldu 35+3 haftalık doğdu yavrum Allah razı olsun canım benim ❤️❤️
tarafından
Benim de 36 haftalıktı eşin falan hastneye gidip söylesin hemşirelere hemde bebeği görür günde 1 kere görme hakkınız var
(1,345 puan) tarafından
Aaa bunu öğrendiğim çok iyi oldu göstermediler bize
tarafından
Günde 1 kere 5 dk görme şansınız var canım
-Reklam-
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Olur herlde anne sütü olsa daha iyi olur oyuzden çıkarmaya çlş cnm elektrkli pompayşa sağ ve bestlak damla humana süt çayı al inşl gelir sütün :*
(1,345 puan) tarafından
İnşallah kuzum bakıyım bir yoksa yavrum aç kalıcak
0 oy
tarafından
Sütün Sütün soyel kuzum orda mama verirler bebise ilk 3 gün bende mama verdim kuvezde 
(1,345 puan) tarafından
Ben almayım mı mama uğraştım damla damla geldi sütüm sonra yok çok üzülüyorum:(
tarafından
Stres yapma canım benimde ilkn3 gün gelemsi oraya söyledim mama verdiler sütüm gelince kendim emzirdim kuvezde kalirken bende yanında kalmıştım
tarafından
Rezene çayı iç bide tahin pekmez ye canım bunlar sütünü artir hoşaf falan iç
(1,345 puan) tarafından
Tamam canım burda beni almadılar taburcu ettiler pazartesi Perşembe günleri süt getirin demişler eşime bende yüriyemiyorum gidiyim
0 oy
(13,671 puan) tarafından
3 tane kuru inciri Küp küp doğra bir bardak içme suyuna koy Bi taşım kaynat süzerek iç günde 3 4 defa yap çok güzel süt yapar duşa girme durumun yoksa lavaboda sıcak suyu aç göğüslerine masaj yap inşallah gelir gelmezse al götür istersen aç kalmasın kuzum Rabbim bir an önce sağlığına kavuştursun inşallah 
(1,345 puan) tarafından
Dikişim çok fazla yürüyemiyorum kuzum ama zorlada olsa duşa giricem yapıcam dediklerini Allah razı olsun ❤️
(13,671 puan) tarafından
Ahh ahh benim de dikişlerim çok kötüydü yürümek bile işkence gibiydi eşin evdeyse eşin yardımcı olsun duş almana beni hep eşim yıkamıştı kuzum benim de oğlum 4 gün küvezde kaldı çok zor günlerdi ama ben hep iyi olsunda yatsın dedim kendimi hiç bırakmadım sende bunu düşün sana evine gelmek için bir süre orada kalıcak kuzum bu bebeğin için de daha iyi üzme kendini sütün gelsin kuzum
(1,345 puan) tarafından
Tamam kuzum elimde değil çok üzülüyorum Rabbim yardım etsin yavruma inşallah Allah senden de razı olsun çok teşekkür ederim canım benim ❤️❤️
0 oy
tarafından
Sağadıkça sütün gelir sen sürekli sağ ama elektrikli pompa daha kuvvetli onunla sağ bide kayısı hoşafı iç. Allah şifa versin yavruna
(1,345 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim yapıcam yoksa yavrum geç iyileşir :(
tarafından
İnşallah çoğalır canım
0 oy
(30,101 puan) tarafından
Doktor musade ediyorsa gotur kuzum kiyamam ya Rabbim tez zamanda kavuştursun.sag sütünü belku gelir
(1,345 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun uğraşıyorum sütüm gelsin diye erken doğum olduğu için böyle oldu galiba :(
(30,101 puan) tarafından
Kuzum sağdıkça gelir sakın pes etme
(1,345 puan) tarafından
Tamam canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim ❤️❤️
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Bazıları mama verirler demişler ama sen mama al canım kimin insiyatifine bırakacaksın belki verirler belki vermezler. Sen mamasını al yap götür bebeğine verdiklerinden emin ol. Kıyamam ya işallah en kısa zamanda sağlıkla alırsın kucağına yavrunu. Bu elektronik aletlerle sağsan iner aslında sütün. 
(1,345 puan) tarafından
Kuzum maddi anlamda sıfırı çektik evde çalışan kimse kalmadı teyzesinin gelininden istedik vermedi vijdansız el pompası aldım oda işe yaramadı çok üzülüyorum:(
(2,160 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun ya:(
Bişey sormak istiyorum bebeğin neden erken doğum oldu?
0 oy
(1,491 puan) tarafından

Canım çay iç bulgur ye soğan sıcak su ile masaj yap göğsüne zorla Allah yardımcın olsun inşallah gelir o emmedigi için gelmiyor dur şuan of çok üzüldüm ya:'(insallah şifa bulur bebeğin

(1,345 puan) tarafından
İnşallah canım benim Allah razı olsun uğraşıcam yavrumun biran önce iyileşmesi için sürüme ihtiyacı var :(
(1,491 puan) tarafından
Evet bitanem şifa şuan senin sütün ona dua edicem inşallah gelir sütün
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Bol bol su iç canım çörekotlu şeyler ye ya da suya koyup beklet iç çok güzel süt yapıyor 
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Canim yorumunda gordum evet el pompasi bende aldim çöp oldu resmen Bi kere bile cekmedi sütü. Elektrikli olsa cok iyi olur bn hastanede denemstm orda vardi elektrikliden baya geliyo benm hic sütüm yoktu nerseydi orda denedim baya geldi. Hastaneye bi.sorsanz kiralayan yerler var belki uygundur fiyatı..

Allah yardimcin olsn kuzum tez zamanda evine gelr kuzucuk inşallah. Sakin sutun yok diye birakma surekli sag benmde yoktu sutum cok stres yapmstim smdi şükür geliyo. Sürekli dene canim
0 oy
tarafından
Canim bol bol incir salep iç rabbim goguslerini sütle dolup tasirsin bebegine sifa versin
0 oy
(713 puan) tarafından
Canm saat başı sağ göğüsünü benimde bebeğim kuvezde kaldı sıcak suyla ovala bide sağmadan önce göğüsüne masaj yap tatlı seyler ye hurma süt hoşaf vs. Seyler hic yoktan serbet yap iç faydası olur Allah'ın izniyle
0 oy
(5,634 puan) tarafından
Pompa al canım süt çıkmasa da her saat başı en az 15 dakika sağ. Süt insin.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 196 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayazmoms (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 162 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 321 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gizlianne (389 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,479 soru

24,031,326 cevap

328,707 kullanıcı