0 oy
640 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi
Gorumcem eşini terk etti hakli idi memleketine gitti  . Esim gün boyu arıyor hep aynı şeyler sıkıldım kafam dayanmıyor sabah 9 arıyor gece 12 kadar. Esime dedim bi sen herşeyi biliyordun cok gevezesib dedim şimdi yine aradi.  gece uyuamıyorum zaten bebek yüzünden. Gina geldi.  Anası bi yandan bu bi yandan. Sanki kocam onun kocasi herşeyi bacısı olmuş 

10 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Valla beni isterseniz lincleyin ama su bacisini her dakika basi arayip saatlerce konusan erkekleri anlamiyorum ve tiksiniyorumm
tarafından
Ya valla beynim yandı yetti
tarafından
Seni niye lincleyelim doğru söylüyorsun
-Reklam-
+3 oy
(13,675 puan) tarafından
Kardeşi tabiki bu zor zamanın da yanında olucak kardeş kardeş bunu bari kıskanmayın pes yani ya
tarafından
Kıskanmak değil basım sisti sıkıldım artık
+2 oy
tarafından
Bu kadar koyacaksa keşke bosanmasaymis bu şekilde zor atlatir
tarafından
Ya kadı  haklı ama inan basim agriyor yine aradi dedikodu dedikodu yok bunu dedi şunu dedi
tarafından
Ya canım olan olmuş ama bu şekilde uzatarak kendi psikolojisini de çevresini de maf eder
+1 oy
tarafından
Oda ne canım öyle sanki eşin avukat da kocasıyla olan şeyi anlatıyor hiç sevmem öyle sabah akşam vıcık vıcık 
tarafından
Ayrılmış valla evet kocam avukay:)
tarafından
Hahahah o zaman kadın haklı sürekli arıyor avukat bey :)))))))
+1 oy
tarafından
Bağlantıyı kes tubasu ☺️☺️☺️ başka yere aktar 
+1 oy
(7,483 puan) tarafından
Bu zamanda bacisina destek oluyordur canim cok gorme. Normalde bu kadar konusurlarmiydi peki. 
tarafından
Uok ayrildiktan sonra
0 oy
tarafından
Esin mi gorumceni sürekli arıyor kuzum 
tarafından
Gorumcem sabah akşam
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kız kardeşi yok mu gorumcenin böyle muhabbetler pek erkekle yapılacak muhabbetler değil yani sonuçta hemde o kadar uzun ne bilim tuhaf geldi cnm 
tarafından
Kız sabah akşam herşeyi esime der gına geldi simdiyine aradi nefret ettim
(7,094 puan) tarafından
Ay allahım cinnet geçirirdim herhalde ne o be her gün her gün kapativersin eşin de telefonunu
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Durum pek hoş değil ama biraz müsama göster kız kocasından ayrılmış eşinin boşluğunu yaşıyor şu an. Sen eşinden ayrılmış olsan destek istersin kız kardeşin yoksa erkek kardeşinle veya annenle bunu sürekli konuşursunuz bu olayı atlatıncaya kadar. Eğer görümcenin sana Bi fesatlığı yoksa boş ver konuşsunlar. 
tarafından
Yok fesatlogi ama sikildim 7 24 artik ilgo godyermiyri
(2,160 puan) tarafından
Olsun sen ses etme Bi süre sonra sıkılırlar sen şimdi ses edersen iyice birbirlerinin üstüne düşerler sana inat.
0 oy
tarafından

Bekarken kedi kopppekk gibi birbirlerini yerler,

Evlenince can ciğer kuzu sarması olurlar

tarafından
Aynen oyle

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,367 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 845 göst.