0 oy
555 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Kızlar facede arkadaş olmadığımız birinin profiline girdiğimizde o kişi bunu programlar vasıtasıyla görebilir mi? Böyle bir şey imkansız mı yoksa? Bir de bu kişi arkadaş önerilerinde çıkar mı sonra? Bilginiz var mı? 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Göremez canım öyle bişi yok kime bakacaksan gönül rahatlığı ile profilini talan edebilirsin :) 
(1,206 puan) tarafından
Hhahahahahah Allah seni:)
tarafından
Talan ederken yanlışlıkla fotolarını falan beğenme dikkat et hemen bildirim gidiyo :)
(54 puan) tarafından
Ay Allah korusun tövbee, 10 defa kontrol ettim beğendim mi yanlışlıkla diye. Beğensem benim hesap hareketlerimde görünür öyle değil miii
tarafından
Hajsjsjs :D Allah seni napmasn
tarafından
Görünür evet ona da bildirim gider
-Reklam-
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Hayirdir kiz.nie soruon :)
(54 puan) tarafından
Gereksiz birine baktım da eşimin facesinden, o kişi görüyor mu bilmiyorum merak ettim size sordum canım
(1,206 puan) tarafından
Ama belli olmaz arkadas olarak önerile bilir dikkat et
(54 puan) tarafından
Ama hiç ortak arkadaş yok. Bilemedim.
0 oy
tarafından
Hayır görebilme imkanı yok. Instagram olsa görür face de gormez
(1,456 puan) tarafından
Aboooww
tarafından
Evet görünüyor canım
tarafından
Kimlerin profiline baktınız öyle:D
(1,754 puan) tarafından
Ayyy nasil gorunuyooo kiz deseneew
tarafından
Kuzum eger uygulama indirdiyse görebilme imkanı var özellikle Iphone tlf uygulamasiz da görebilir. Ama kimse ben bakiyim bi kim profilime bakmış demez diye düşünüyorum
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Göremez ama eşine onerilerde cikar bide arama geçmişinden silmediysen esin ordanda gorur
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Program yoluyla görebilir diye biliyorum canım bagzen evet önerilerde çıkabiliyor 
(54 puan) tarafından
Ciddi misin programla görülebiliyor mu, bu olmadı işte
(1,983 puan) tarafından
Evet canım istersen bı netten de araştır çünkü bende öyle bı kıza bakmıştım kız kendi sayfasindan paylaşmış su kişiler profilime baktı vs falan diye
0 oy
tarafından
Görünmez kız :DD
0 oy
(7,483 puan) tarafından

En iyisi hic bu islere girme bacim :D valla ben onu bilir onu soylerim:angel:

0 oy
(2,160 puan) tarafından
Önerilerde arkadaş ekle diye o kişiye öneri olrak gözğkebilirsin ama sen onun profiline baktığını o bilemez. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 225 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde nurnur 55 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
0 oy
4 cevap 274 göst.
30 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 224 göst.
15 Kasım 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Nurkumsal27 (90 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,858 soru

24,078,198 cevap

331,049 kullanıcı

...