0 oy
634 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Uyudu geri uyandı ve hala uyumadı bende hiç uyumadım daha bu saate kadar :(

image

6 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bizdede durum böyle ben alıştım artık 
tarafından
Ya alışmaktan geçtim erken de uyumadı 12 de uyudu 2 de geri kalktı kalkış o kalkış böyle yapardı ama sabah 5 6 gibi uyanırdı bende yanıma alırdım o babasıyla aramızda oynardı ben uyurdum yada yatağına koyuyorum uyuyorum o oynuyor
(22,057 puan) tarafından
Zor valla yoruluyoruz bebelerde tık yok
-Reklam-
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Gözümden uyku akio ayakta uyuyom resmen :(
(216 puan) tarafından
Öpüp sırtını sıvazla minik minik vur
(3,615 puan) tarafından
Yapiomda cikaramio ikinmaktn
(216 puan) tarafından
Ayakta gezdir sırtını sıvazla.  Rezene yağı veya zeytin yağıyla karnına masaj yap.  Bebeğin ayaklarını sakın üşütme ve kendininkinide ha bide sen bitki çayı içiyor  musun bak oda rahatlatır gazı azaltır çıkartır
(3,615 puan) tarafından
Bacağıma yardm sıvazla sıvazla cartttttttt korktum :D

Kiz yemeye içmeye fırsatm mi kalio çoğu zaman yari ac geliom evde sutum bile gitti mama aldım günde 100 cc veriom doymuyo çünkü aglio mama yiyince uyuyo :(
(216 puan) tarafından
Rezene kimyon ic hem süt yapar hem gazı alır. Gunde iki üç fincan iç faydasını göreceksin.  Ha bide bol bol su . Benim kimsem yoktu eşim sabah yedi bucukta gider aksam sekiz buçuk ta gelirdi.  Gün boyu aç kalırdım tek yaptığım bir litrelik su şişesine su doldurup içmek oldu
0 oy
tarafından
Keske bende bu yuzden uyumasaydim :/
tarafından
Bebek var mı peki
tarafından
Yok canim 12 sinde kurtaj oldum ondan once antidepresan kullaniyodum hamilelik olunca birakmis tim tekrar basladi uyku problemim
tarafından
Geçmiş olsun canım peki niye oluyor bu uykusuzluk
tarafından
Stres sıkıntı sorunlar ben sinirli bi insanim malesef herseyi icime atinca sinir icimde boyle problemlere neden oluyo
tarafından
Yaa geçmiş olsun canım Allah sabır versin
0 oy
(383 puan) tarafından
Merak etme canım tek değilsin benim kızımda ayakta halen kollarım bacaklarım koptu 
tarafından
Valla ben en son naptım biliyon mu park yatak kızımın yatağı düşme tehlikesi yok ya yatırdım yatağına eline oyuncakları var yatakta oynadığı onları verdim o oynuyordu bende vurdum kafayı yattım sabah 7 buçukta bi uyandım kendiliğinden uyumuş mışıl mışıl uyuyor :)
(383 puan) tarafından
Bende tam uyuttum 6.30 Du saat sonra silah sıkıldı yan binadan 3 el geri uyandı 1 saat daha uyutmaya çalıştım uyudu bende o ara uyumuşum kuzum ama bacaklarım belim çok ağrıyor
tarafından
Silah mı ne silahı
(383 puan) tarafından
Yan binadan birisi kuzum polis aldı götürdü zaten sevdiği kız için sıkmış sanırım polisle konuşurken duydum çok korktum
tarafından
Allah korusun ya böyle pis düşüncesiz insanlar var işte
0 oy
tarafından

Ay ya çok zor uykusuzluk :(

tarafından
Aynen öyle ya sabah uyanamıyorum ben
0 oy
tarafından

Bizimkide aynı ya uyuduydu geri kalktı :sleeping:

tarafından
Uyutmaya çalıştım uyumadı bende en son koydun yatağına ben uyudum oda kendiliğinden uyumuş :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 404 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
+4 oy
12 cevap 721 göst.
5 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 571 göst.