0 oy
662 göst.
Diğer kategorisinde (113 puan) tarafından

Arkadaşlar ilaç sıkmamıza rağmen bitmiyor bu sivrisinekler bebeğim benek benek napalim ya siz akıllısınız siz bulun birşeyler. Cibinlik te demeyin lütfen :( kurtulmak istiyorum yokmu bi çaresi 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Aa bu mevsimde hemde yakinda montla ucacaklar :D

(113 puan) tarafından
Çeşme deyim canım dolu burası vala 1 haftaya 1 ı 3 arkadaşını yanına alıp uçacak böyle birşey olamaz
tarafından
Çete olmuslar güc yetmez artik onlara  :)))
-Reklam-
0 oy
(3,186 puan) tarafından

image

bunu duymuştum ama ne derece doğru bilemem..
(309 puan) tarafından
Bu gerçekten işe yarıyo
0 oy
tarafından
Lavanta kolonyasi kullan canim 
0 oy
tarafından
Bu vakitte mı Allah Allah 
0 oy
tarafından
Krem kulan kuzum
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Canım belediyeye şikayet edin ilaclasinlar sık sık sizin çözüm bulacağınız birsey değil 
0 oy
tarafından
Cibinlik neden demiyoruz kiz gelmez o zaman
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Bizim burdada cok biktim valla oglumu isiriyo benim kollarim felan kalmadi :(
0 oy
(1,456 puan) tarafından

Ben ne çektim ondan bir bilsen. Söyle yap. Ben hergün yatmadan önce kızımın odasını sinek ilacı ile ilaçlarım sonrada kızımın her yerine bu ilaçtan sıkardım bitek ozaman yemezdi sinekler çok faydasını gördüm ben 

image

(113 puan) tarafından
Canım bunu kullanınca emmiyorlar mi artık kanı ?
(1,456 puan) tarafından
Ben kızımı her uyutmadan önce sıkardım ellerine ayaklarına yastığına. Çünkü sadece uyurken yiyorlardı sinekler
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Canım fesleğen olur fesleğenin kokusunu sinekler hiç ama hiç sevmez fesleğenin olduğu yere sinekte yaklaşamaz.

Böyle küçük saksılarda alın bebeğin yakınına Bi yere koy evin her köşesine koy hemde ev nasıl güzel kokar arada Bi sulayıver. 
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Bebekler için sprey vardi ogluma almıştım zamannda yatmadan skyodm hic gelmiolardi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,577 soru

24,074,115 cevap

330,830 kullanıcı

...