0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gece gece içimi korku sardı gece lambası olmadan uyuyamıyon ve pili bıttı delircem sacma sapan seyler kuruyom aklımda 

5 Cevaplar

0 oy
(3,757 puan) tarafından

Korktgn için varmış gibi geliyor bazı şeyler kafanda hayalini sen kuruyorsun canisi nrmlde yoklar ve dua et bol bol yeter korkma bak gör korkmamayı başarınca bu korknda geçicek onlardan sana zarar gelmez seni allah korudukça 

tarafından
Gecenin 4unde insan esine uyan evlatların ıçın dıye uyan dıye haykırışları duyarsan ve onu oyle ruhu bedenden cekılmıs gozlerı Bı yere bakarken gorursun sende etkılenırsın emin ol Allah razı olsun bu arada
(3,757 puan) tarafından
Konu anneye gelince birşey diyemem benim annem allah korusun ölmüş olsa ben akli dengemi kaybederim ne dünyayı görür gözüm nede başka birseyi
Benim en hassas noktam annem dir annem olunca konu bambaşka biri oluberiorm anneme karşı bile en ufak şeyde kiriliorm ama belli etmem. Ha bide eşim ve evladm da bunlara dahil
tarafından
İşte oyuzden ben bazen sacma sapan seyler kurabılıyorum kendı içimde yasamaya calısıyorum ama olmuyo bazen korkularım bundan yana
(3,757 puan) tarafından
Kendi kendini tedavi etmen lazım canisi arada olan şeylerden dolayı çok etkilenmemeye çalış mesela. Böyle olduguda dua et annene kuran okuabliorsan kuran oku ruhuna hediye et vs
Hem sen rahatlms olursun hemde annenin mezarda daha rahat etmesini sağlarsın allahın izniyle
tarafından
Elimden geldıgımde hep oyle yapıyorum canım sagol hersey ıcın :
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dua oku canım aklına kötü şeyler getirme 
tarafından
Okudum canım inşallah içimdeki korku endişe gider
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Tek misin evde canım . 
tarafından
Yok canım eşim yanımda zaten imkanı yok evde tek kalamam
(7,118 puan) tarafından
Eşin olsa da olmasa da kendine cesaret var canım .korkacak birşey yok ki. Dualar oku .
tarafından
İnan eskiden hiç böyle degıldım ne zaman annemi kaybettim o zamandan beri boyleyım psikolojik olarak etkıkendıgım ıcın aslında neyden korktugumu bıle bılmıyorum ama korkuyorum işte degısık Bı durum
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Felak nas kulhu Allah u ehat oku rahatlarsın
tarafından
Tamam canım okucam hemen şimdi
0 oy
tarafından
Aynı ben bende ayağa bile kalkamam karanlık korkusu var 
tarafından
Normalde korkmam ama arada oluyo oyle degısık seyler

İlgili sorular

0 oy