0 oy
666 göst.
Diğer kategorisinde (1,345 puan) tarafından
3 gün önce falan sancım vardı hastaneye geldim 2 cm açıklık var diye yatış vermişlerdi ama doğum olmucak dendi çıktım eve geldim dün nişanım geldi diye pos açmıştım 6 saat önce suyum gelmeye başladı hastaneye geldimi 35+2 haftalık hamileyim bu arada suni  sancı verdiler şuan bekliyorum dualarınıza ihtiyacım var hepinize cvp yazamıcam kusura bakmayın yürüyorum şuan lütfen dua edin benim için şimdiden Allah razı olsun hepinizden ❤️❤️❤️❤️

15 Cevaplar

0 oy
(3,270 puan) tarafından
Biraz erken olmuş cnm 2 hafta daha dursaymış iyiymiş rabbim bir avazda kurtarsın sağlıklı bir şekilde bebeginle evine dönmeyi nasip etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim sagsalim kucagina Almayi nasip etsin kuzum Allaha emanetsiniz dogum yapanin duasi kabul olur bizlerede dua et 
0 oy
(383 puan) tarafından
Allahım yardımcın olsun canım Bi avazda kurtarsın evinize sağ salim gitmeyi nasip etsin inşallah ❤️❤️
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın işallah. 
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Sagsalim kucana almayı nasip etsin inşallah Rabbim 
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Allah yardmcin olsun bacim suni sancida insallah hemen acilman olurda saatlerce o aciyi cekmezsin baktinki 5 6 saat gecio sezeryan iste bebegn kalbi yavaslio pslikler soylemio bile 18 saat suni sanci cektrdler acilmam olmadi daha 4 gun once oldu bunlar acil sezeryana alndm
(776 puan) tarafından
6 saat dene acilmazsa sezeryan ol bencede benimde 2cm yatis oldu 12 saat aldim ilk 4 saate 4cm oldu oyle kaldı ertesi gun sezeryan oldum allah yardimcin olsun
0 oy
tarafından
Hayırlı doğumlar olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah ❤️
0 oy
(45 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim ins bir havazda dogurursun bizede dua et canim kolay olsun
0 oy
(163,500 puan) tarafından
Ayy allah yardimcin olsun
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Allah hepinizden razı olsun canlar çok teşekkür ederim hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayın lütfen doğurdum normal doğum oldu bir saat oldu solunum sıkıntısı çekiyor yavrum gözlem altında dua edin yavruma ne olur 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım bebeğine sağ salim kavuşursun inşallah 
0 oy
(496 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah hayırlı doğumlar olsun bir avazda kurtarsın Rabbim ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Sana tek tafsiyem 5 gün oldu doğum yapalı sakın sancı gelince bağırıp çağırma sancı gelince derin derin nefes al ver çabuk bitsin işin yoksa uzun sürer doğumun 
0 oy
tarafından

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 761 göst.
3 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Babysmom (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 617 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 694 göst.
16 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
10 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,705 soru

24,158,663 cevap

335,240 kullanıcı

...