0 oy
1,525 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
Kızlar merhaba yeni üye oldum.eşimin 2.eşiydim ilk karısından bir kızı var 5 yaşında benden de bir oğlu oldu 1 yaşında.boşanma nedenimiz beni sevmemesi mantık evliliği yapmıştı çünkü.bir de doğum sonrası öfke krizlerim ev temizliğini düzenini sağlayamamam vs.

Bu adam ünide profesör 15 bin maaşı var.

Bebeğim 4 aylıken boşanma davası açtı.8.ayında da boşandık.çok ağladım yalvardım nafile sevmiyorum seni dedi halbuki ben onun ayaklarını bile öperdim.

Sizce bu adam pişman olur mu?

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
olmaz bence... 
-Reklam-
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Valla kuzum sevmiyorsa sevmiyordur. Neden pişman olsun ki? Bu arada senin yuzunu gulduremedikten sonra isterse 50 milyar maaşı olsun. 
0 oy
(221 puan) tarafından

Ayaklarını öperdim ne demek ya sinirlendim bak şimdi sana :angry: kimki o öpuyosin hicbirzaman bi erkeğin gotunu bu kadar kaldırmayın muhtaç değilsiniz  şunu bi anlayın bosanms  gitmiş defolsun gitsin  umrunda olmasn kendini ezik gösterme. Daha çok şey yazacamda  neyse 

0 oy
(1,909 puan) tarafından
birinciye acimamis sana mı acıyacak hemde sen boşanmak istemedgn halde boşanmış adamın durumu da iyi her seferinde daha genci alır her çiçekten bal alan tarzdan biraz sert oldu ama gerçekler acıdır yavrum 
0 oy
tarafından
Kusura bakma sen maaşını aklına getirdine gore 

Adamla parası için evlendin mantık evliliği oldu sizinki kafalar uyusmayınca adam h

Gitti 

Rabbim kimseye huzursuzluk vermesin olan ortada kalan çocuklara oluyor 
0 oy
tarafından
15 bin deil 50 bin olsa degeri yok bence seni izgemeyeni sen neden istiyosun
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Ask evlilikleride bitebiliyor evet ama mantik evlilikleri de bi yere kadar oluyo cunku birbirini sevmeyen iki insan bazi mantikli sebeplerden evleniyor ve sonuc husran. Ses 15000 maas aliyo diyosun parasi var diye evlenmissindir belki oda evde yemegimi temizligimi yapan biri olsun diye evlenmistir sonuc husran. O adamin pisman olacagini sanmam hatta o ucuncu dorduncu evliligini bile yapar daha
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Hiç sanmam dönmez asla böyle bir insan 
0 oy
tarafından

Madem seni sevmedigini biliyordun ne diye evleniyorsun . Seni sevmediği için boşanacağını biliyordun ne diye ayağını öpüp  yalvariyorsun. 

Böylesinin suratına tükürecen .
0 oy
tarafından

Olmaz bence o adam hele ayağını öpecegini bilirse hic olmaz

Hem maaşını niye söyledin ki

0 oy
(798 puan) tarafından
Fake hesap fake hikaye cok belli.15 bin maas niye yaziosunki ne alaka.
0 oy
(847 puan) tarafından
Afedersinde adam prof olsa ne yazar 15.000 maşı olsa ne yazar. Resmen seni okuduğu kitaplar gibi analiz etmiş yazmış çizmiş kafasına yatmayınca silmiş. Belki ilk eşine neler yaptı.ahh kine ahhh... bir adam değişmez o evliliği yapamayan biri. Benimde unovde doçent hocam var di dul du. 2 çocuğu var di. Sınıftan öğrencisine aşık oldu güya bunlar çıktılar. Derken hergun bize anlatıyordu benim.pesimde koşan çok. Salaklar ya kendilerini bise zanneden sapiklar. Bilim almış ama akıl alamamış.  NOKTA.NET.
0 oy
(7,617 puan) tarafından
  Geçmiş olsun hayatına bak sevmeyenden   ne gibi bı beklentin var  
0 oy
(126 puan) tarafından
Adam bir değil tam 2 kere boşanınca en fazla ne olabileceğini görmüş zaten. Yani kaybetme korkusu , naparım ne ederim endişesi kalmamış ki. Nerde profesör olursa olsun değer yargılarını kaybeden birini ne pişman eder ki ?

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,070 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
+1 oy
59 cevap 2,110 göst.
13 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde eylul ruzgari (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
13 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (786 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 95 göst.
12 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (786 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,405 soru

24,098,528 cevap

332,233 kullanıcı

...