0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde (1,357 puan) tarafından

20 yaşıma gelince daha çok sosyal olurum aktif olurum diyordum 20 oldum yok 22 oldum yok şimdide diyorum ki 24 yada 26 yaşlarımda daha çok çevrem olur. Yani aslında çevrem var ama hep belirli kişiler. Etrafıma bakıyorum 30 yaşındakiler ne güzel aktif çevresi geniş. 

Sonr dedim ki arabam olsun belki havam olur çevrem çoğalır o da olmadı sorun bende galiba :ermm:

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
En güzel yaş 25 ile 30 arası 
(1,357 puan) tarafından
Neden peki? Ne değişiyor o yaşta? Ben 22yim hala bişey göremedim şu hayatta ya ot gibi yaşıyorum
tarafından
Daha olgun oluyorsun biseylere daha farklı bakıyorsun hem çok genç hem daha bilgili oluyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arabama geliceklerse hic gelmesinler. 
(1,357 puan) tarafından
Belki bi yerlere gideriz kız kıza falan diye düşündüm
0 oy
tarafından
Araba ile ilgisi yok canım zaten sırf arabam var diye gelirlerse gelmesinler çevre konusuda evli olunca biraz zor çevre oluyor gibime geliyor niye bilmiyorum 
0 oy
tarafından
kız sorcak soru bulamadın herhalde o insanin kendi yapısıyla alakalı bir durum bence...
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Canim nerde cokluk orda b.okluk emin ol etrafinda cok insanin olmasi guzel birsey degil cok zarar gorursun az olsun öz olsunlar yeterli 
0 oy
tarafından

Cedric gibi hayat 8 yaşındayken güzel :P

0 oy
tarafından
En güzel yaş bekar olduğum yaşlardı asafaffaga :D 
0 oy
(255 puan) tarafından
Yaş 35 yolun yarısımı? Hayır..

Hergün hayatıma yeniden başlıyorum. Hergün yeni bir gün. 

Ve her yaşın ayrı bir güzelliği var. Keşkelerimiz her zman oluyor ama o keşkeler bizi biz yapıyor.

Bence her yaşın ve gözümüzü açtığımız hergün ün her nefesin kıymetini bilmek lazım 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Lisedeyken çok çevrem vardı çok eglenirdim en güzel dönem o zmnlardi benim için bu zamnda hep çıkar ilişkisi canım pek samimiyet bekleme
0 oy
(103 puan) tarafından
Ahahah 21 im hâla bi güzellik yok:) sadece bebişim var hayatimin anlami bi dogsaydi
0 oy
tarafından

En güzel yaş cocuk olduğun yaslardir...

0 oy
tarafından
En güzel yaşım 22 ve bugüne kadar 

Çünkü hayat bana ikinci şansımı verdi 22 ysşımda ❤❤❤ şimdi 26 yım ve hala aynı o heycan sevinç mutluluk var hiçte geçmez inşallah ❤❤
0 oy
(487 puan) tarafından
Her yaşın ayrı bir güzelligi vardır.
0 oy
(359 puan) tarafından
25 yaşındayım millete göre yolun başındayım 

Ama inanki artık güzel günler gelsede hevesim yok o derece bıkmışım hayattan hiçbi yaşımı güzel geçirmedim çok insan tanıdım çok çevrem vardı keşke olmasalardı böyle yalnız yada belirli insan olması daha güzel şimdi yalnızım sadece kızım ve ben inan ki az insan çok huzur

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 535 göst.
15 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 236 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mihrenur77 (25 puan) tarafından soruldu
+1 oy
64 cevap 1,291 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 510 göst.