0 oy
357 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,270 puan) tarafından
Arkadaşlar bu korona beni çok üzüyor artık bugün kendi kendime düşündümde ne olur ne olmaz hayat ne getirir bilemeyiz ölüm var hayatta bir anne olarak bi kağıda not tutmak geldi aklıma 64 günlük bebeğim var mama yiyor kaç ölçek kaç saatte yediği hangi ilaçları nekadar kullandığı büyük oğlum 5 yaşında hangi yemekleri,kiyafetleri,oyunlari sevip sevmediği alışkanlıklarıni vesaire önemli şeyleri yazıp saklamak geldi aklıma tek düşündüğüm bana bsy olursa evlatlarım ne yapar baba bi nebze ama çocukların herseyini anneler biliyor bnm eşim hangi mamayı hangi bezi kullandığımızı bilmiyor mesela :(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım iyi düşünelim iyi olalım valla kotu düşünme har şey inşallah iyi olcak geçicek bu günlerde 
(3,270 puan) tarafından
InşAllah canım yaa inşAllah eslerimiz de evde kalsa kapat kapıyı hiç çıkma dışarıya kuru ekmek ye ama güvende ol ama eslerimiz dışarıda çalıştığı sürece bizlerde güvende değiliz
tarafından
Aynen Canım bende eşim ise gittiği zaman çok korkuyordum şükür izine cıktı inşallah senin esinede izin verirler
-Reklam-
0 oy
(103 puan) tarafından
Kız saçmalama ya benimde ruh halim sürekli değşyor haberleri izleme napalim hersey allahtan dua et bol bol namaz kil
(3,270 puan) tarafından
Bebeğimi ayağımda sallarken kafamı koydum koltuğa onu düşündüm kuzum kadınların en çok düşündüğü nokta da bu sanırım
0 oy
(53,814 puan) tarafından
bende esime bir sürü sey soyledim.be biliyorsun belki ben ölücem dedi tikandim.kaldim orda
(3,270 puan) tarafından
Aslında erkekler için de çok zor biliyolar tek çıkan onlar Allah korusun virüs gelse bsy olsa direkt kendilerini suçlarlar ayrica tabii kimse bilemez kime ne olacağını
(53,814 puan) tarafından
esimde oyle diyor is yerine yaklastikca nefesim daraliyo diyo Allah korusun hepsini hepimizi insallah
(3,270 puan) tarafından
Amin cnm insaAllah şu illet temizlenince psikologlara baya iş düşecek gibi gözüküyor :)
(53,814 puan) tarafından
valla sorma canim temiz hava alsak gezmeye ciksak duzeliriz :)

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 649 göst.
20 Mart 2025 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 453 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 407 göst.
30 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 305 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nejlabebek (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,726 soru

24,048,595 cevap

329,537 kullanıcı

...