0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
20 yaş altına sokağa çıkmaya yasağı 30 büyük şehir ve zonguldak  için giriş çıkışlar kapatıldı ve pazar market gibi yerler fe maske takma zorunluluğu geldi bu gidişle genel bi yasak gelir gibi hakkımızda hayırlısı 

8 Cevaplar

+1 oy
(12,521 puan) tarafından
Bi zahmet artık ya 
tarafından
Geç bile kaldılar aslinda
(12,521 puan) tarafından
Aynen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gelsin ya yoksa önüne geçemeyecekler
tarafından
Evet genel yasak bi olsa zaten en azından azalır
tarafından
Daha çok bekleriz bnce
tarafından
Aynen devlet suriyilelere senelerce baktı da ülkeye en azından 3 hafta bakamiyo
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Geç bile kalındı ilk çıktığında yapılacaktı bunlar artık bundan sonrasında kalmaz inşallah 
tarafından
Inşallah ya genel yasak gelse daha iyi olur aslında
(1,466 puan) tarafından
Aynen canım ama destek olmadığı sürece zor
0 oy
(18,200 puan) tarafından

yaslilari yanliz birakmadik bizde sokaga cikma yasagini aldik :D

tarafından
Ben 98liyim 2 seneden kaybettim ama zaten çıkmıyorum:D
0 oy
(216 puan) tarafından
Elazığda durum çok ciddi ya bi gecede hem bir mahalle hem iki apartman karantinaya alındı ben bu kadarını beklemiyordum . Her yer gittikçe kötüleşiyor 
tarafından
komsunun annesi
(216 puan) tarafından
Hadi ya oğluna da bulaştırmis diyorlar
tarafından
gittikleri akrabada dusmus bayilmis gelip hepsini goturmusler fazla bi bilgim yok canim
(216 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah iyileşirler canım
tarafından
amin insallah canim
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Lutfen genel yasak gelsin ya ben ewde otursam ne fayda hepimizin oldugu gibi benim esimde ise gidiyor we sartlari geregi pislik icinde yani ewde kucuk bebegim war emziriyorum artik 1 ay olsun herkes ewinde otursun bu illet bulasmadan bitsin artik 
tarafından
inşallah canım ya sem ben evden çıkmasak nolcak eşlerimiz zaten dışarıdan getirir allah korusun virüsü de her seyide icim gidiyo balla
(6,396 puan) tarafından
Aynen kuzumm ya cok korkuyorum Allah hepimizi esirgesin rabbim daha fazla cogalmadan def etsin
0 oy
tarafından

Amin inşallah hakimizda hayırlısı olsun inşallah

tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
arrik sokaga cikma yasagi gekmeli.neyi bekliyorlar.anlamiyorum ... benim.odum.kopuyor.inan ustelik.esim.market yonetiyor.ben ilk vakayi duydugum gunden beri diaari cikmiyorum ama.esim.disaroda Allah korusun bizden gelemse ona bulasacak diye korkuyorum .....o kadar insanla alosveria yapiyor elden ele para alip.veriyor ... 
tarafından
Öyle canım hepimizin eşleri çalışıyo herkes tehlike altında bu yüzden sanırım yasak için vaka sayısının 3-4 katı ölü sayısının binleri aşmasi lazım
tarafından
en basinda yasak koymalari gerekiyordu ... cok gec kaldilar cok .. inan bu vaka sayisinin bi bukadarida vardir uokemizde de daha belirlenmemistr
tarafından
Aynen kimimde belitti vermiyomus aramızda bilr vardır belki Allah esirgesin
tarafından
evet .. oyle vallaa ... Rabbim bu aci imtihandan tez vakitte selametle cikarsin bizleri inseallahhh ... bi d ekaynana car evde durulmuyor yaaaaa
tarafından
Amin inşallah senin de zormus ya ben evdeyim hep ama ev ortamı zaten geriyo belli bi zaman sonra
tarafından
oyoe valla ... aslind abi yerden sonr ainsan alisiyor cikmakmistemiyot .... alisiriz herhalde :)

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 877 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,091 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 546 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 260 göst.
0 oy
1 cevap 184 göst.
7 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hazirankizi (173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,478 soru

24,017,221 cevap

328,071 kullanıcı