0 oy
546 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

buradan bir arkadaş sayesinde burayı buldm (teşekkür ederm ona da) benim instgrmim yok buyzdn whatsapdan iletişime geçtim bayan çok ilgili ve yardımcı oldu sağolsun ve gerçekten çok uygun fiyatlar bence canlar eğer bebislernzn ccklrnz odasına bisiler düşünen arkadaşlar var ise numaralarni vereblrm ben bunu ama renklrnde dgsklk yapıp siparişini verdim salı günü glick nasipse :)kızımın odasına çok yakisck ❤ SİZLERE FİKİR AMAÇLI PAYLASMAK İSTEDİM  

ben bunu istedim ama renklerini mesela kalbleri kırmızı ismi ve taci sari balernleri de siyah ve ayriyttn parlayan 100tane fosforlu yıldiz havele parası kargo vs ile toplam 103tl ve balernler 28tl kalbler isim ve tas 40tl eğer 100tane olrsa 70tnesj 35tl fosforlu yikdzlar bi pakette 95 100tane var 22tl

3 Cevaplar

+1 oy
(4,756 puan) tarafından
Watsaptan mı konuştun geldi mi aldıkların kullanışlı kaliteli mi fiyat uygun mu canım 
tarafından
ben bunu istedim ama renklerini mesela kalbleri kırmızı ismi ve taci sari balernleri de siyah ve ayriyttn parlayan 100tane fosforlu yıldiz havele parası kargo vs ile toplam 103tl  ve balernler 28tl kalbler isim ve tas 40tl eğer 100tane olrsa 70tnesj 35tl fosforlu yikdzlar bi pakette 95 100tane var 22tl
tarafından
whatsldn evet daha gelmedi salı glick
-Reklam-
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Bende baktım güzel görünüyor ama duvar silineceginde ne olacak bide fiyatları yazmıyor 
tarafından
ben bunu istedim ama renklerini mesela kalbleri kırmızı ismi ve taci sari balernleri de siyah ve ayriyttn parlayan 100tane fosforlu yıldiz havele parası kargo vs ile toplam 103tl  ve balernler 28tl kalbler isim ve tas 40tl eğer 100tane olrsa 70tnesj 35tl fosforlu yikdzlar bi pakette 95 100tane var 22tl
(6,074 puan) tarafından
Kalpli ve melek kanadı var altın sarısı ben oyle düşünmüştüm ama bakalım artık yatak odasına yatak başlığın ve beşiğinin olduğu duvara güzel olur diye düşünüyorum
0 oy
(1,721 puan) tarafından

Sanırım o bahsettiğin arkadas bendim birisi istedi diye nunara atmıştım :) geröekten çok ilgililer bnisimli almıştım ismi yollamayı unutmuşlar çok korktum msjıma dönmeyecekler paramızı aldık nasıl olsa derler diye ama öyle olmadı ikinci kez kargoladılar fotoğraf atamamıştım o zaman şimdi atayım oğlumun bakmalara doyamadığımız steckerini 

image

tarafından
yazdgna sevndm canım :) tkrr knsms olduk nasilsn ? bebisin nasıl? ve ewet bende resimdkini ama kalbleri kırmızı balernleri siyah ismi ve taci sari istedim bide fosfrlu yıldızları :) inş yakisick odasına
tarafından
salı günü glick snrm
(1,721 puan) tarafından
Herşey yolunda çok şükür :) eminim çok yakışcak bnimkinide salı kargoladılar çarşamba gelmişti :)
tarafından
salı günü verileck o hafta iici gelir snrm kargiya verildgnda söleyckms bayan:) ve sizin odada çok güzel olmuş gerçekten bakalım bzmki nasıl olck gerçi mayısa kdr goremeyecgm glick ama .s

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 310 göst.
0 oy
3 cevap 168 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
5 cevap 172 göst.

Kategoriler

1,469,803 soru

24,077,441 cevap